skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Nya Hanse 348 är modern, snabb och fräsch

Denna nya Hanse 348 skapar en längtan att du vill komma ut på vattnet till sommaren. Den höga riggen och väl tilltagna segelytan på nya Hanse 348 är fylld med prestanda för att ge maximal hastighet – utan att kompromissa med easy sailing (Hanses lätta seglingsupplevelse och hanteringen för alla väder). Vinden är fri och det är även du för att njuta av den känslan i fulla drag! en del av seglingsglädjen finner du under däck där du kan andas in i den friska havsluften när du vill från de många skylights och fönsterskotten ombord, vilket är unikt för en segelbåt i den här klassen. Samtidigt vänder fönstren in i salongen istället för ut på sidedeck. En sval och solupplyst lounge som du har utformat individuellt med elegant trä och unika tyger och inredning.

Förbättringar i nya modellen är

1 Stor badplattform med teak 2 Förvaring av fall och skot vid helmsman seats 3 Ergonomiska dubbelrattar 4 Skylight’s vid nedgången  5 Asymmetriska öppningsbara Hanse windows 6 Skottfönster i salong 7 Hanse självslående fock 8 Skylights på fördäck 9 Åtta öppningsbara däcksluckor

 

Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt.

Vi uppfann den integrerade självslående jiben(focken) och tog alla skot och linor akterut till rorsman. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller lättare när du njuter av upplevelsen och seglingen med din gäster ombord. Reefing, tacking och trim av segel kan alla utföras från sittbrunnen utan ansträngning. Däcket är fritt från tampar och skot, vilket ger dig kompromisslös komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

Din egen individuella yacht för din unika personlighet.

Kräsna kännare seglar Hanse, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara. Våra säljare hjälper dig gärna med att välja de perfekta accentfärgerna och materialen.

Varhelst du seglar – så är din Hanse 348 one of a kind(en av sitt slag). Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse-båt. Inredningen bär också din signatur.

Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig.

Basic pris
1 150 300 SEK *
920 200 SEK (exkl moms)*
Månadskostnad
5 600 kr **
**  30 % kontant och kredittid 240 mån ränta 2,15% med Swedbank Finans.
Segelklar, paketutrustad, sjösatt
1 555 200 SEK *
1 244 200 SEK (exkl moms) *

*1 € = 9,80 SEK

– Badplattform med teak
– Linjelagring under ryggsäten
– Ergonomisk dubbelstyrning
– Takfönster i glas bredvid kompanion-way
– Asymmetriska öppningsbara Hanse-fönster
– Skrovfönster i salong
– Skylights på fördäck
– Åtta öppningsbara däcksluckor

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top