skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Nya Hanse 388 för berömvärd prestanda

Hanse 388 har ett prestandaskrov,en hög rigg och en stor segelyta för snabb och balanserad segling. Segel är från Elvstrom CZ Crossover segel med CX furler och förvaringsväska. en Gennaker ingår för att få ut maximalt  av båtens prestanda på undanvind.

Precis som alla Hanse-båtar är denna sailyacht oerhört lätt att segla tack vare den självslående jiben och det faktum att alla linor leder bak till rorsman till båda rattar i sittbrunnens aktre del.

Hanse 388 har 5 öppningsbara luckor på däck, ett centralt salongfönster och två skrovfönster samt en cockpitlucka i båda akterhytterna. Resultatet är en underbar, ljusfylld inredning.

Hanses nya sortiment tar individuell anpassning till ytterligare nästa nivå med ett stort utbud av tekniska funktioner, layouter, golv, tyger och väggbeklädnader.

Därför har vi med den nya Hanse 388 skapat en cruiser som släpper in mer solljus under däck än någon annan yacht i sin klass. Ett rekordantal av portholes i skrovet och skylights på däck – och även längs sidorna av överbyggnaden – som översvämmar salongen med naturligt solljus hela dagen genom.

Den väldisponerade, stora cockpiten och de generöst utformade däckutrymmena inbjuder dig att koppla av under solen. Kom ombord och upptäck mer om lyxen att njuta av solen ombord till fullo.

Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt.

Vi uppfann den integrerade självhäftande jiben (focken) och tog alla linjer till roten. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller sorglös när du njuter av med gästerna. Reefing, tacking och inställning av segel kan alla utföras från hjälmen utan ansträngning. Däcket är fri från linjer och rördelar, vilket ger dig kompromisslös komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

Känn dig hemma på det stora havet.

Utmärkande drag som “Fast hull line” och den imponerande segelytan kommer från ritbordet hos Judel / Vrolijk & Co, världens bästa och mest erfarna båtbyggnadsingenjörer. Kombinationen av en perfekt harmoniserat lateralplan och ett balanserat roderblad ger ytterligare garanti för hög fartprestanda och säkerhet när du seglar.

Med Hanse har du en progressiv båt som gör skillnad och står för dess kärnvärden. Tekniska innovationer och kvalitet i varje detalj är lika mycket en del av Hanse 418 som det är en känslomässig design och en bekväm atmosfär för välbefinnande. Varje detalj är ett subtilt uttryck för överlägsen design.

Den välavvägda mixen av avancerad teknik och integration av god kompetens i att utforma och skapa den perfekta båten i en yacht – det är drivkraften för Hanseteamet.

Varhelst du seglar – så är din Hanse one of a kind(en av sitt slag).

Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse-båt. Inredningen bär också din signatur.

Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig.

Din egen individuella yacht för din unika personlighet.

Kräsna kännare seglar Hanse, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara. Våra säljare hjälper dig gärna med att välja de perfekta accentfärgerna och materialen.

 

Basic pris
1 378 750 SEK (inkl moms)*
1 103 900 SEK (ex moms)

ERBJUDANDE

EARLY BIRD 50%
NOV-DEC 2017
EB50% segelklar, utrustad och sjösatt
1 743 700 SEK (inkl moms)*
1 394 900 SEK (ex moms)*

*1 € = 9,60 SEK

– Teak bathing platform

– Line storage under helm seats

– Ergonomic Twin steering

– 6 Hull windows in saloon

– Glass skylights beside companionway

– Asymmetric openable Hanse windows

– Skylight on fore deck

– 9 openable deck hatches

– 6 large hull windows

– High quality sofa with exquisite finish

– Exclusive new woods & decors

– Front and top-loading fridge

– Large nautical L-pantry

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top