skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Moody DS 41, klassisk segelbåt med komfort och prestanda

Moody AC 41 kombinerar det bästa av modern design och ingenjörskonst med de traditionella värderingarna som associeras med Moody segelbåtar.

Moody AC 41 representerar andan av en gyllene tid av segling samtidigt som hon är helt modern vad gäller prestanda och komfort. Bill Dixon har designat en seglare som är perfekt både för kortare kuststräckor och Atlanten passager.

Själv slående fock och alla tampar neddragna till sittbrunnen gör henne väldigt enkel att hantera.

Dubbel rattstyrning och en svängd glasruta ger en utmärkt sikt i alla positioner. Välskurna prestandasegel är standard och driver enkelt fram henne I vattnet.

Basic pris
2 487 500 SEK* (inkl moms)
1 990 000 SEK* (excel moms)

*1 € = 10,40 SEK

Klassisk design

Med en Moody Aft Cockpit får du alla moderna bekvämligheter präglade med klassisk design. Denna yacht glider du snyggt och propert förbi alla andra i hamnen.

Komfort

Med hjälp av innovation kombinerad med klassisk känsla har modellerna Aft Cockpit en fantastisk komfort I ett lätthanterligt skal. En självslående fock och en genua på roch en lätthanterad .

Prestanda

Moody Aft Cockpit är inte bara snygg att se på, den är fantastisk att segla. Ett smart och välbeprövat skrov tilsammans med smart segelsättning ger en enastående prestanda.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top