skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Moody Yachts DS 45 exklusiv segelbåt med easy sailing, prestanda och komfort

Oavsett om du planerar att segla jorden runt eller vill ha det bekvämt i skärgården är en exklusiv segelbåt Moody DS 45 den perfekta båten. Det spelar ingen roll om det är kallt eller varm, sol, regn eller snö, du seglar alltid lika bekvämt i en Moody DS 45. Låt inte vädret sätta gränserna!

Skrovet är designat för segling och ger en fantastisk seglingskänsla i alla väder.

Basic pris
4 800 000 SEK*
3 840 000 SEK (ex moms)

*1 € = 9,60 SEK

One level living

Moody Yachts erbjuder i denna exklusiva segelbåt en däcksalong eller mittkabins-lösning med salongen och sittbrunnen i samma nivå får du enastående utrymmen med utsikt 360 grader. Vem vill gå ner i en salong för att ta sig en kaffe under nattpassagen? Trots bekvämligheter som inre styrplats i mittkabinen får du på ett ögonblick tillbaka den fulla seglingskänslan med vinden i ansiktet när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

En lyxig segelbåt från Moody har en enastående komfort. Exklusivt och lyx genomsyrar Moody DS45 i alla detaljer. Ett exempel är den extremt skyddade sittbrunnen som fungerar lika bra i solsken som hård vind och regn.

Prestanda

Unikt för Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy i däcksalong eller mittkabins-lösning med en enastående prestanda. Moody är och förblir exklusiva och lyxiga segelbåtar med utmärkt prestanda.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top