skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Är det dags att köpa ny båt – segelbåt eller motorbåt?

Att uppgradera till en ny båt, ny segelbåt eller begagnad segelbåt, större segelbåt eller mindre segelbåt ger nya möjligheter till ett nytt kapitel i livet. För många ges möjligheten vid byte av jobb, nya familjesituationer eller finansiella skäl eller så vill du bara byta båt eller segelbåt för din egen skull.

Att köpa ny segelbåt eller begagnad segelbåt generellt ger dig möjlighet att spika totalkostnaden på båtköpet. Och när du skall köpa en begagnad båt är priset lägre, samtidigt som det kan behövas uppgraderingar av båtens utrustning. För uppgraderingar och eventuellt eftersatt underhåll är det generellt att beräkna 20% av båtens pris.

Vi hjälper dig köpa begagnad eller köpa ny segelbåt och ny motorbåt med finansiering vid köp av en ny båt eller begagnad båt.

Som båtförmedlare kan vi ge dig ett bra båtlån via Handelsbanken Finans eller Swedbank Finans. Vi hjälper dig också med en riktigt bra försäkring till din nya segelbåt eller motorbåt via Pantaenius eller Alandia eller något annat försäkringsbolag. Vi har lång erfarenhet av att köpa och sälja båt, båtbranschen och båtcharter och hjälper gärna till.

Transporten hem av din nya eller begagnade båt skall gå smidigt och säkert. Vi har ordnat med båttransporter till många nya segelbåtar historiskt som Bavaria, Jeanneau, Dufour, Delphia och nu Hanse segelbåtar och kan idag tipsa våra kunder om både trygga och prisvärda båttransporter.

Välj begagnad segelbåt eller begagnad motorbåt i listan till salu nedan för att se mer information om just den båten samt för att kontakta oss med en intresseanmälan. Titta gärna in ofta på denna sida eftersom det hela tiden kommer nya båtar i lager eller begagnade segelbåtar och motorbåtar till salu.


Nedan finner du våra begagnade segelbåtar och motorbåtar.

Back To Top