skip to Main Content

Segelbåt Hanse 388 2021

Välutrustad segelbåt Hanse 388 2021

En segelbåt av modell Hanse 388 från fg år

Tillverkad vid Hanse Yachts i Tyskland och sjösatt 20 april 2021.
Båten har seglats på västkusten sommaren 2021 och har hyrts ut till 4 familjer sommaren 2021. Båten har efter att kölen har grundstötts i en naturhamn reparerats vid erkänt varv av fackmän vid Torslanda lagun i Göteborg 2021. Båten är proffesionellt reparerad. När en Hanse blir reparerad på detta fackmannamässiga sätt blir skrovet starkare och styvare än från fabrik.

 

2 695 000 SEK inkl. moms eller högstbjudande.

( 2 156 000 SEK ex moms) Lyftbar moms/ VAT deductable)

Vid export betalar köparen exkl moms och moms i sitt hemland.

Vill du köpa båten?- Bli säker på båtobjektet?

Hyr en vecka via www.bohuscharter.com
Visningar arrangeras efter bokad tid. Maila oss
Tillträde efter 18 augusti 2022.

SNABBFAKTA

Modell ...Hanse 388
Båtfabrikat...Hanse
Båtmodell...388
Tillverningsår...2021
Hemmahamn...Kullaviks Hamn
Kabin inkl. salong...4
Label...
Försegel ...Självslående fock
Storsegel...43.50 m2
Självslende fock...28.50 m2
Total segelyta...72.00 m2
CE Certifikat...A - 6 / B -10
Design...Judel/vrolijk & co
Längd...10.40 m
Bredd...3.90 m
Djup...2.06 m
Vikt...8,1 ton
Motorfabrikat...Yanmar
Motoreffekt...38 hk
OMDÖME
Bra egenskaper enligt värderingsman...Mycket bra 5(1-5)
Servicehistorik...Mycket bra 5 (1-5)
Skick (tekniskt)...Bra 4(1-5)

GARANTI OCH ANSVAR

Försäljningsobjektet förmedlas för annans räkning ärendenr 2022-117 av oss i befintligt skick och priset är med hänsyn till skick och ringa ålder. Uppgifter i text och beskrivningar garanteras ej i alla delar utan vi reserverar oss för ev avvikelser. Utrustning ombord i objektet är det som gäller. Köparen får själv besiktiga och godkänna objektet före tillträde och leverans.

Segelbåt Hanse 388 2021

Båten är välutrustad och med ett antal tillval i utrustning utöver standard. Ett grått skrov ger båten karaktär och skiljer sig från många andra Hanse som har vita skrov som standard.
Båten är utrustad med navigation package med instrument från B&G med en plotter som är centralt placerad på det fasta sittbrunnsbordet och med multiinstument vid varje ratt. Båten har vidare ett curling package med bla elektriskt ankarspel i fören. Ett comfortpackage med bla SLS ledljussystem i salongen och mörkläggning för alla skott och luckor. För livsnjutaren finns en Fusion stegra med blåtand för att kunna lyssna på din musik. Segelbåten är utrustad med tillvalet flexiteak i sittbrunn och på däck vilket ger en exklusiv look och ett härligt däck att gå på.
Seglen är uppgraderade till Fast Cruising Laminate (FCL) Från Elvström Sails och ger mera prestanda för den fartälskande seglaren.

Båten har 2 akterkabiner med 2 fullängdskojer och med garderober. En owners cabin i fören med 2 fullängdskojer och garderober. I salongen finns en fullängdskoj i salongen. Inredning nere i båten är en grå träfaner kallad Canadian chestnut samt ett mörkt golvlaminat kallat Noco Nero. Dynor av ett grå mjukt tyg som heter Sorrento Charcoal och som tillsammans ger en bra harmoni i salongen för bra trivsel.
Toaletten är en kombinerad toalett med dusch och med handfat och skåp för förvaring av toalettsaker.

Standardutrustad Hanse 388 segelbåt med följande utrustning och paket:

Utrustningspaket
XW 2000 Navigation package med B&G och B&G plotter Zeus 9”m Wifi, 2 triton multiinstrument, Navionic kartkort 45 plus.
XW 3000 Cruising package med bla; sittbrunsbord, badplattform, flexiteak i sittbrunn, helmsmans seats, elektriskt ankarspel i fören med ankare och kätting, öppningsbara takfönster i aktersalonger, batteruuppgradering, Hanse safety Cloud,
XW 5000 Comfort package med bl a SLS LED lightsystem, 2 ventiler i takluckor, sittbrunnsdynor, mörkläggning för alla fönster och takluckor.
XW7000 Entertainment package med Fusion stereo med Bluetooth manövrering i sittbrunn med 2+2 högtalare
XW7030 TV set m LED-skärm och antenn i mast

Motor Yanmar 3JH40 39 hp med saildrive
Motortimmar drygt 200 timmar 220412
Bogpropeller XG3101 Swingthruster Quick 1000W incl batteri

Exteriört
Grått skrov, mörkgrå vattenlinje, standard däck, flexiteak sidedecks, flexiteak i sittbrunn och på badplattform, GRP rattar svarta, 2 st Lewmar 40 ST EVO, guard rails, elektriskt ankarspel i fören med vfz 16 kg ankare m 30 m 8mm vfz kätting, ankare i aktern med kätting och lina, Seldén mast med fullbatten mainsail, selftacking jib samt en gennacker, batteriuppgradering med 2 160 Ah+ 80 Ah AGM batterier, bogpropeller, fast sittbrunnsbord i teak med fällbara skivor, cockpit cushions mörkgråa, sprayhood och lazybag mörkgråa, varm / kall dusch vid badplattform. Sittbrunnen är rymlig och med fällbara helmsmans seats. I mantågen finns 2 öppningar midskepps för att underlätta av och på midskepps. Däcksbelysning.

Interiört
1 st toalett/dusch, skylights med myggnät och mörkläggning och mörkläggning av skrovfönster med plisseér, SLS LED light system för manövrering av ljusgrupper, värmare från Eberspächer Airtronic D4 med utblås i all kabiner, toaletter och salong

Layout A1, B2, C2 m 3 cabiner och med 1 toalett/dusch.
Furniture Canadian Chestnut , Floorboard Noco nero, Upholstery Sorento Charcoal

Under däck i A1 finner du en owners cabin med dubbelbädd med garderober. C2 är med två aktre kabiner med dubbla kojer i vardera kabin. I B2 finns en salong, galley och en toalett med duschutrymme. Galleyn är i L-form och har gott om arbetsytor, spis med ugn samt luckor och lådor för det mesta. Kylbox med kylskåp 140l är Hanse-standard och med åtkomst både ovanifrån via en lucka i bänkytan och via en kylskåpsdörr vid ståytan. Salongen är funktionell och rymlig och inbjuder till trevlig samvaro med familjen och med vännerna.

Övrigt
Förtöjningsgods, tampar m.m. medföljer. Köksutrustning, städutrustning, säkerhetsutrustning, täcken och kuddar, ny dinge med ny utombordare är inköpt 2021 men ingår inte. Utrustningen kan köpas till enligt ök till ett bra pris vid snabb affär.

Båten ligger i bolag och momsen är lyftbar. Båten kan säljas på export och köparen betalar då endast moms i sitt hemland.
Båten har hyrts ut några veckor 2022 till erfarna seglare och familjer. Du som köparen kan hyra båten och blir säker på dess egenskaper och beteende samt fina komfort.

Med 2,06 m´s L-köl är båten enastående att kryssa med och den självslående focken med easy sailing-konceptet gör det till en ren glädje. Hanse 388 levererar bra fart och höjd. Hanse 388 har även en CE-märkning med Oceankategori A-6, vilket innebär att du kan segla över öppet hav säkert.

För mer information kontakta oss 

FINANSIERING ERBJUDES VIA SWEDBANK FINANS ALTERNATIVT WASA KREDIT.

We reserve the right for any errors in the specification and for the right to correction in the specification in order that any deviations in the specification may exist. The equipment and specification that is on board is the one that applies. Byuer would accept the boat at its berthplace.

”Lämnade uppgifter är lämnade av säljaren/båtägaren och förväntas vara korrekta men kan ej garanteras. Avvikelser kan förekomma och inget vi tar ansvar för som förmedlare. Utrustning ombord i båten är det som gäller. Köparen skall godkänna båten på plats“

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Hanse 388 2021 – 2 695 000 SEK inkl moms

Ladda ner: Specifikation Hanse 388

Ladda ner: Standardspecifikation Hanse 388

Hanse 388 2018 S/Y Bristol Queen III

KONTAKT
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Förnamn
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Efternamn
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
E-mail
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Telefonummer
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Text
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Back To Top