skip to Main Content

Hanse 350 2009

En ny segelbåt för alla människor som älskar segling och båtliv.

1 040 000 SEK inkl. moms

Båtnummer...315
Båtfabrikat...Hanse
Båtmodell...315
Tillverningsår...2017
Hemmahamn...Lindholmspiren Göteborg
Kabin inkl. salong...2
Försegel ...Självslående fock
Storsegel...29,5 m2
Självslende fock...17,5 m2
Total segelyta...47.00 m2
CE Certifikat...A (ocean)
Design...Judel/vrolijk & co
Längd...9,62 m
Bredd...3,35 m
Djup...1,85
Vikt...4,7 ton
Motorfabrikat...Volvo D1-20
Motoreffekt...18hk

En ny segelbåt för alla människor som älskar segling och båtliv.
Hanse 315 är segelbåten för dagseglingar, weekends och veckoseglingar och passar dig som är ung i sinnet, yngre familjer men även aktiva äldre seglare som vill ha en ny segelbåt som är shorthanded och i lagom storlek.

Denna Hanse 315 är utrustad med : A2, B1, C1 2 cabiner, furniture American Cherry, Floorboard Acacia, Upholstery Monte Carlo Dark Grey, Navigation Pack Double wheel steering Basic, Cruising Pack, Comfort Package, double steering, 2 xtra winches, Lazy Bag Lazy Jacks, Sprayhood, Volvo Penta D1-20, batteriuppgrad, Eberspächer, Airtronic D4.

Hanse 315 är utformad för att uppfylla tre huvudtyper av ägare: De som nalkas båtlivet och segling för första gången i världen, unga familjer med barn eller äldre seniorer som söker en mindre och modernare båt för en smidig segling och utan stress.

Design av Judel och Vroljik som har valt en “klassisk” (inga kanter eller lösningar “mainstream”) konstruktion, som kännetecknas av rena moderna linjer och en väl balanserad storlek och med storbåtskänsla med teak i cockpit och fällbar badplattform, och där manövrar utförs galant, piggt och distinkt, likt en större jolle. Storskotet (med tysk skotning), som en självslående fock och toppen av armen är inom räckhåll för rorsmannen i versionen  med dubbla ratten (i denna variant, måste du ha ett stort fast monterat bord med fällbara skivor som också ger stöd i sittbrunnen ) och i standard med rorkulten.

Med 1,85 m´s L köl tillåts en säker drift: för detta har Hanse 315 en CE-märkning med Oceankategori A. Om du vill ha en grundare båt, kan du välja att montera platt köl med nedsänkning djup 1,37 m.

Hanse 315 är en mycket populär båt för flera skeende i livet.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

KONTAKT

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top