skip to Main Content
NYHETER
Hanse 458 nominerad till “Crusing Yacht of the Year”
15 November, 2018

Nu nomineras Hanse 458 till “British Yachting Award 2018” i kategorin “Cruising Yacht of the Year”. Denna utmärkelse syftar till att lyfta fram de bästa prestationerna, produkterna, klubbarna och evenemangen under de senaste 12 månaderna. Den bästa båten, som tillkännages i januari 2019, kan röstas online via Award-webbplatsen. Tack vare en perfekt kombination av teknik och design har Hanse 458 alla förutsättningar att vinna.

Hanse 458 är efterträdaren till den väldigt framgångsrika 455 men designteamet har inte vilat sig på sina lagrar från förra modellen och har lyckats skapa en värdig efterträdare som blandar en behaglig blandning av stark prestanda och tilltalande utseende. Det verkar som att jakten på den perfekta cruisingbåten är en helig gral som designers av segelbåtar har strävat efter sedan medeltida tider. Men linjerna i denna ansträngning kan väl vara det idealet de eftersträvar. Judel / Vrolijk drog sin form och hon fångar allt som krävs av en mid-range yacht idealisk för både privat bruk eller för charter.

Att segla den nya Hanse 458 är segling i framkant utvecklingen av nya segelbåtar. På en segelbåt som är mer innovativ, mer exklusiv och mer bekväm än konkurrenternas segelbåtar. I motivationen till utnämningen “British Yachting Awards 2018” sägs att båten kombinerar “en tilltalande blandning av stark prestanda och tilltalande utseende.” Det förtjänar därför titeln “Cruising Yacht of the Year 2018”.

RÖSTA PÅ HANSE 458

Om Hanse 458

 

  Early Bird Offer 50 

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.