skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Moody Yachts DS 45 exklusiv segelbåt med easy sailing, prestanda och komfort

Oavsett om du planerar att segla jorden runt eller vill ha det bekvämt i skärgården är en exklusiv segelbåt Moody DS 45 den perfekta båten. Det spelar ingen roll om det är kallt eller varm, sol, regn eller snö, du seglar alltid lika bekvämt i en Moody DS 45. Låt inte vädret sätta gränserna!

Skrovet är designat för segling och ger en fantastisk seglingskänsla i alla väder.

Basic pris
4 800 000 SEK*
3 840 000 SEK (ex moms)

*1 € = 9,60 SEK

One level living

Moody Yachts erbjuder i denna exklusiva segelbåt en däcksalong eller mittkabins-lösning med salongen och sittbrunnen i samma nivå får du enastående utrymmen med utsikt 360 grader. Vem vill gå ner i en salong för att ta sig en kaffe under nattpassagen? Trots bekvämligheter som inre styrplats i mittkabinen får du på ett ögonblick tillbaka den fulla seglingskänslan med vinden i ansiktet när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

En lyxig segelbåt från Moody har en enastående komfort. Exklusivt och lyx genomsyrar Moody DS45 i alla detaljer. Ett exempel är den extremt skyddade sittbrunnen som fungerar lika bra i solsken som hård vind och regn.

Prestanda

Unikt för Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy i däcksalong eller mittkabins-lösning med en enastående prestanda. Moody är och förblir exklusiva och lyxiga segelbåtar med utmärkt prestanda.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top