skip to Main Content

RYCK YACHTS motorbåtar av Hanse Yachts. Ny och cool på samma gång.

Ryck Yachts med Ryck 280 är det nya motorbåtsmärket av Hanse Yachts i ett segment kallat CuddyCabin Motorboats, Sportscruisers eller Walkaround. Kort sagt ett segment av öppna motorbåtar under 10 m med möjlighet till övernattning.

En multifunktionell, välutrustad och snabb motorbåt för dagsturer eller weekendturer avsedd för dagliga aktiviteter som fiske, dykning, bad och vattensporter, med övernattning för 2 och med möjlighet att laga mat och grilla ombord för familj och vänner.

Ett mycket prisvärt alternativ till te x Nimbus T9.

MULTI-MOTORBÅT-RYCK 280

Vad du än tänker göra med din RYCK 280 motorbåt så finns det alternativa layouter och utrustningspaket som passar alla båtägare. Ryck Yachts följer samma koncept som Hanse yachts erbjuder vid bokning av nya båtar i flexibilitet och individualisering av båten  och dess utrustning.

RYCK YACHTS ger dig i varje Ryck 280 motorbåt en individuellt skräddarsydd båt för dig, med alla dess funktioner valda i förväg. För att göra valet lite enklare att välja har vi utarbetat varianter av RYCK 280:

RYCK 280

SPEED & PERFORMANCE

Du som gillar att köra lite snabbare kommer att älska denna motorbåt – Ryck 280

Utrustad med en 350 hk utombordare är Speed & Performance RYCK 280 den snabbaste RYCK -varianten. Det lovar snabba turer från A-B – som till nästa restaurang, kanske, eller till en vacker förankring för en solnedgång. En 300-liters bränsletank säkerställer en mycket bra räckvidd även vid toppfart, och den ergonomiska vindrutan ger utmärkt vindskydd vid full hastighet. När du har fått tillräckligt med adrenalin och minskat varvtalet kan du sitta i sittbrunnen och njuta av ljudet från entertainment-paketet i sittbrunnen.

RYCK 280

DIVE & CLIMB

Många av de vackraste klipporna och dykplatserna finns inte i sikte, men du kan köra denna RYCK 280 för att upptäcka dem.

Layouten för ”Dyk och bergsklättring” typ RYCK 280 är speciellt designad för vattensportsentusiaster som älskar äventyr. Den inre kabinen kan användas för att förvara olika utrustning. På däck gör vi vårt bästa för att frigöra så mycket däcksutrymme som möjligt. Det snygga T-formade kapellet kan användas som solskydd, och vattnet kan lätt komma in genom den teleskopiska simstegen. Baren är utrustad med en grill där du kan njuta av läckra rätter, och dina uppfriskande favoritdrycker förvaras i kylskåpet.

Med hjälp av modern navigationselektronik på glasbron kan du nå de bästa dyk- och bergsklättringsplatserna utan några fel. Se till att du får ut det mesta av varje minut av fritiden.

RYCK 280

TRIPS & WEEKEND

Trips & Weekends RYCK 280 – koppla bara av i några dagar och njut av ett miljöbyte

Du låter dig utforska vackra kustlinjer, varierande landskap eller intressanta städer – oavsett om du är ett par, med din familj eller med vänner. När allt kommer omkring är RYCK 280 trailerbar, så du är väldigt flexibel i ditt val av vilka vatten du vill färdas i. Det finns gott om utrymme för besättning och för att dela måltider tillsammans, tack vare den största sittbrunnen i sin klass.

Precis som fördäcket på Ryck 280 kan detta utrymme skuggas med markiser, medan ett kylskåp säkerställer tillgången på kalla drycker. Under däck finns en bekväm, fullt utrustad hytt med king size-säng, gott om förvaring och ett separat, generöst stort våtrum. Naturligtvis hör undervattensbelysning, ett underhållningssystem och ett teakdäck till funktionerna i denna mycket välutrustade RYCK 280.

RYCK 280

CRUISE & SWIM

Välj denna RYCK 280 om du gillar att ta en öppen båt till nästa vik, släppa ankaret med sitt elektriska ankarspel och njuta av solen och vattnet.

Dubbla badplattformar på vardera sidan av utombordaren på 300 hk har båda en teleskopisk badstege, vilket gör det enkelt att hoppa i och ur vattnet. Det finns också en däcksdusch för att skölja bort saltet från huden. Underhållning tillhandahålls av ett Fusion-ljudsystem med fyra högtalare och en subwoofer, allt elegant inbyggt i båtens struktur.

För avkoppling är loungeområdena särskilt välutrustade. På fördäcket finns ett solskydd med dryckeshållare och ryggstöd — stort nog för minst två gäster. Och det finns en annan generös solstol i sittbrunnen. Andra funktioner inkluderar en elegant broar i glas och en T-top. En Cruise & Swim RYCK är den idealiska RYCK 280 för en enkel och avslappnad båtupplevelse i din egen personliga komfortzon.

RYCK 280

FISH & BARBECUE

Spänning i fisket och att sedan att få koppla av i det vilda med en motorbåt som Ryck 280

Om du älskar den här kombinationen är vår Fish & Barbecue RYCK 280 precis rätt för dig.  Den är designad för sportfiskare som vill njuta av sin fångst ombord i slutet av dagen. För att säkerställa att fisketuren blir lyckad finns det gott om förvaringsutrymme för din utrustning ombord på fiskebåten. Spöhållare tar fiskespöna, medan walk-around-designen ger dig maximal rörelse och säkerhet på däck.

En modern fishfinder integrerad i glasbryggan kan hjälpa dig att lokalisera mål och förstå bottenstrukturen, samtidigt som den snygga T-toppen skyddar mot sol och regn.

Ett ankarsystem inklusive en ankararm och elektriskt ankarspel kan hålla RYCK 280 på plats när det behövs – särskilt praktiskt när du grillar fisken ombord efteråt. Två kylskåp lagrar ditt urval av drycker, medan undervattensbelysning och ljudsystemet ger den perfekta atmosfären.

RYCK 280

SURF & FUN

När du spenderar tid på sjön är möjligheterna enorma i em motorbåt från Ryck

De som älskar adrenalindrivna aktiviteter kommer att finna Surf & Fun RYCK 280 särskilt välutrustad, med sitt stilrena yttre utseende. Den rymmer vattenskidor, wakeboards och andra leksaker; har en dragkrok; och erbjuder avgörande prestanda för att verkligen få dig att gå akterut. Denna RYCK 280 kan trots allt utrustas med en Mercury Verado-utombordare upp till 300 hk. Gå i och ur vattnet via den bekväma badplattformen med sin teleskopiska badstege, och ta tag i den inbyggda däcksduschen i aktern. Gott om skugga ombord garanteras av markiser över sittbrunnen och fördäck.

Sittbrunnen erbjuder gott om plats att sitta tillsammans, njuta av Fusion-ljudsystemet och en sval solnedgång, direkt från det extra kylskåpet. Om du vill göra det till en övernattning, håller ankarsystemet med sin ankararm och elektriska vinsch dig säker medan du vilar i dubbelsängen nedanför. För även den mest aktiva Surf & Fun-ägaren behöver slappna av då och då. Och din RYCK är designad för det också.

RYCK YACHTS - MOTORBÅTAR MED FÖRDELAR - RYCK 280

SOLBÄDD

Soldyrkare får en prisvärd motorbåt med soldäck på RYCK 280. Du kan antingen välja den stora solskyddet vid fören eller omvandla sittbrunnen till ett solbädd. Biminis är tillgängliga för att skugga båda områdena både i fören och i aktern.

WET BAR

Vill du förbereda en nyfångad fisk eller planera en romantisk middag med levande ljus liggandes för ankar? Den integrerade wetbar ombord på RYCK 280 kan utrustas med antingen en gasgrill och diskbänk eller en två-brännare gasspis plus diskbänk.

T-TOPP

Finns i svart eller vitt, T-toppen ger RYCK ett ännu svalare utseende och ger praktisk skugga från starkt solsken. Utrustad med strålkastare, det lyser upp däcket i mörker.

SITTBRUNN

RYCK 280 har den största steglösa sittbrunnen i sin klass. Varje funktion kan nås bekvämt och direkt – vare sig det är motorn, kylskåpet, ankarutrustningen eller förarstationen. Dessutom kan sittbrunnen konverteras på nolltid – sittplatsen i aktern kan i bara några steg förvandlas till en stor solstol. Gott om förvaringsutrymme – till exempel under bänken och bordet – rymmer din utrustning och lvattenleksaker; Ytterligare kylskåp finns också.

WALK AROUND

På en RYCK kan du enkelt nå varje hörn tack vare ett layout med walkaround däck. Speciellt vid manövrering är det breda, allround sidodäcket en stor fördel. Det höga fribordet och det extra stålräcket ger också maximal säkerhet under alla förhållanden – särskilt för de minsta besättningsmedlemmarna.

BELYSNING

Slå på undervattensbelysningen och RYCK 280 får en stämningsfull lounge på kvällen. I ankarplatsen eller till och med i småbåtshamnen kommer du finna att du och båten kommer att fånga många avundsjuka och nyfikna blickar.

FÖRARPLATSEN

En RYCK 280 styrs av en toppmodern pekskärm. Glasbryggtekniken gör det enkelt att använda alla funktioner och ger en snabb överblick över batterinivåer och viktiga driftdata. RYCK 280 är bekväm att köra, både sittande och stående, med gott om arm- och benutrymme.

MOTOR

RYCK 280 kan konfigureras när det gäller hastighet, eftersom det finns tre olika motorer att välja mellan – från 250 till 350 hk. Även fartälskare kommer att bli hänförda med den mest kraftfulla utombordaren, som gör RYCK 280 till en muskulös motorbåt.

Bohusyachts kan erbjuda Suzuki med 250 Hk , 300 hk och 350 hk.

SKROV

Det stegade skrovet med omvänd båge ser inte bara snyggt ut utan sitter också extremt bra i vattnet. Det garanterar höga hastigheter och utmärkt sjöhållning, även i grov sjö. Den sportiga designen bärs genom vag, så att silhuetten på en RYCK 280 levererar löftet från dess utombordare.

SPORTUTRUSTNING

För sportfiskare och vattenskidåkare kan RYCK 280 också utrustas med spöhållare eller en dragkrok, så att inget står i vägen för en fisketur eller en adrenalinkick bakom båten.

PEKE

En ankarmanöver är en barnlek med RYCK 280. Peket låter dig droppa ankaret på säkert avstånd från skrovet, så att du undviker risken för skador. Ett elektrisk ankarspel som tillval låter dig behålla din styrka och du slipper bli andfådd. Dessutom erbjuder peket ett enkelt sätt att klättra i land.

RYCK YACHTS presenterar
RYCK 280 Motorbåt in action

RYCK 280 Guided tour

Grundpris
801 970 SEK
641 600 SEK (exkl moms)
RYCK Cruise&Swim pris
Pris på begäran
Pris på begäran SEK (exkl moms)
RYCK Trips&Weekend pris
Pris på begäran
Pris på begäran SEK (exkl moms)
RYCK Skräddarsydd pris
Pris på begäran
Pris på begäran SEK (exkl moms)
INTRESSEANMÄLAN
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Back To Top