skip to Main Content
Moody DS41 2020 Yacht of the year 2020
Moody DS41 Cruising Yacht of the Year
4 December, 2020

Segelbåt utnämns till segrare

Moody DS41 Cruising Yacht of the year 2020 

Ett urval av segelbåtar nomineras i olika årets segelbåt / yacht of the year i sin klass och nu har turen kommit till en segelbåt från Hanse Yachts i modellen Moody 41 DS.

Aldrig har levnadsfilosofin på en nivå genomförts mer obevekligt än i den nya Moody DS41. Moody är ett varumärke med en mera lyxig segelbåt än storsäljaren av segelbåtar av märket Hanse som förvärvades av Hanse Yacht group 2012. Moody 41 DS har ett elegant däckshus med 360 graders panoramabilder som gör att du kan uppleva höjden av lyx, oavsett vädret och det med denna segelbåts extrema anpassning för alla väderförhållanden med däcksalong. Via sidodäcken når du enkelt solsoffan på fördäcket. Om du vill ha en lugn lunch i skuggan efter att ha solat, går du helt enkelt tillbaka i sittbrunnen och under den förlängda fasta bimini-toppen

Moody DS41 blev årets yacht i kategorin “Cruising Yacht of the Year 2020” och var även den enda däcksalongen som blev nominerad till årets Cruising Yacht. Moody DS41 har även blivit nominerad till European Yacht of the Year i kategorin “Luxury Cruisers”. 

Läs mer: HÄR

Läs inlägget om Moody DS41 från British Yachting Award: HÄR

segelbåt Moody
segelbåt Moody
Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.