skip to Main Content
GÖTEBORG/MALMÖ: +46 31 210 200 / STOCKHOLM/SKELLEFTEÅ +46 8 311 120
Previlége nya modell Serie 6
- förfinad design och prestanda

Denna 64-fots katamaran i serien 6 designades av Longtime Privilège-samarbetspartner och sjöarkitekt Marc Lombard, med interiör av Franck Darnet Design.

Resultatet är en segelbåt som är snabb i vattnet och packad med lyxiga detaljer från för till akter. Denna katamaran erbjuder en oförglömlig komfort under segling. Privilège Marine utvecklings- och forskningsavdelning har lagt mycket energi och fokus i inredningen för att erbjuda mer flexibilitet.

Skrovet på den nya Privilège «SERIE 6» utnyttjar de allra senaste utvecklingstrenderna av Previlège marinarkitektkontor i multihull-sektionen med:

– Skarpa linjer för lägre vattenmotstånd och bättre prestanda i olika hastigheter.
– Mer volym i ändarna (hög prismatisk koefficient) för att minska tonhöjden (och för att begränsa amplituden) och för att begränsa variationerna i trimmen beroende på båtens höjd mot vinden.
– Höjd sektion ovanför vattenlinjen och sidofönstren infällda in i skrovet för skrovets mera strukturella styvhet.
– Högre botten av nacellen utformad för att ta emot mer utrustning anpassad till de faktiska standarderna när det gäller komfort i Privilège-sortimentet.

Denna nya yacht kombinerar «mer än smickrande» prestanda och ökad lastkapacitet, vilket säkerställer en njutbar och snabb cruising.

Dessa exklusiva katamaraner är senaste förvärvet inom Hanse Group. Dessa ingår i Premium Yachts och erbjuder dig en exklusiv katamaran med individuell anpassning.

Privilèges rötter går tillbaka till mitten av 1980-talet, och genom åren har företaget visat sig ha vara skickat att bygga stora, långbeniga cruising- katamarner. Med Serie 6 har det ryktet blivit ännu lite mer polerat.

Basic pris
26 118 000 SEK (inkl moms)*
20 894 300 SEK (ex moms)*
Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top