skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
Previlége nya modell Serie 6
- förfinad design och prestanda

Denna 64-fots katamaran i serien 6 designades av Longtime Privilège-samarbetspartner och sjöarkitekt Marc Lombard, med interiör av Franck Darnet Design.

Resultatet är en segelbåt som är snabb i vattnet och packad med lyxiga detaljer från för till akter. Denna katamaran erbjuder en oförglömlig komfort under segling. Privilège Marine utvecklings- och forskningsavdelning har lagt mycket energi och fokus i inredningen för att erbjuda mer flexibilitet.

Skrovet på den nya Privilège «SERIE 6» utnyttjar de allra senaste utvecklingstrenderna av Previlège marinarkitektkontor i multihull-sektionen med:

– Skarpa linjer för lägre vattenmotstånd och bättre prestanda i olika hastigheter.
– Mer volym i ändarna (hög prismatisk koefficient) för att minska tonhöjden (och för att begränsa amplituden) och för att begränsa variationerna i trimmen beroende på båtens höjd mot vinden.
– Höjd sektion ovanför vattenlinjen och sidofönstren infällda in i skrovet för skrovets mera strukturella styvhet.
– Högre botten av nacellen utformad för att ta emot mer utrustning anpassad till de faktiska standarderna när det gäller komfort i Privilège-sortimentet.

Denna nya yacht kombinerar «mer än smickrande» prestanda och ökad lastkapacitet, vilket säkerställer en njutbar och snabb cruising.

Dessa exklusiva katamaraner är senaste förvärvet inom Hanse Group. Dessa ingår i Premium Yachts och erbjuder dig en exklusiv katamaran med individuell anpassning.

Privilèges rötter går tillbaka till mitten av 1980-talet, och genom åren har företaget visat sig ha vara skickat att bygga stora, långbeniga cruising- katamarner. Med Serie 6 har det ryktet blivit ännu lite mer polerat.

Basic pris
25 521 000 SEK (inkl moms)*
20 417 400 SEK (ex moms)*

*1 € = 10,26 SEK

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top