skip to Main Content
GÖTEBORG / MALMÖ: +4631210200// STOCKHOLM / SKELLEFTEÅ +468311120

PRIVILÈGE SERIE 7 PRIVILÈGE SERIE 7 PRIVILÈGE SERIE 7 PRIVILÈGE SERIE 7
Toppskiktet av katamaraner
för världen runt segling

Den mest lyxiga av alla Privilege Catamarans Privilège Serie 7 är i en klass för sig själv. Med särskild uppmärksamhet och målsättningar för högsta kvalitet och att anpassa båten till sina ägares smak och behov är varje båt unik, ett enstaka mästerverk.

Med oändliga alternativ som galley upp eller ner, crew kvartal, tvättstuga, vinkällare, bastu och spa bad för att nämna några.

Alltid i samarbete med sjöarkitekten Marc Lombard, har de viktigaste modifieringarna gjorts katamaraner från Privilège är Nacelle vilket är området för om masten med massiva ljusinsläpp, för att få mera ljus och ökad sikt i ägardelen ombord.

Å andra sidan erbjuder Franck Darnet Design en modern stil inuti som naturligtvis kan ändras enligt ägarens individuella önskemål i form av material, möbler, tyger och färger.

Cockpiten skyddas av överliggande flybridgen och hardtopen. Cockpiten har en salong på styrbord sida med teakbord och med stora och bekväma sittplatser till dörröppningarna och till aktern, perfekt för utomhusliv i alla väder.

Privilège Marine ägnar särskild uppmärksamhet åt intern anpassning efter din smak, så att varje yacht blir en reflektion av ägarens önskemål.

-Lounge / bar området på portside med en djup L-formad sits och soffbord för en avkopplande och vänlig atmosfär.
-Diningområde på styrbord med L-formad banett och rektangulärt bord som kan avlägsnas till en stor dagbädd.
-TV / hifi med flexibelt svängande TV-skärm.

I ägarendelen, föreställ dig ett rum över 8 meter brett med en 180 x 200 cm säng i en alkov …  Tystnad, komfort och garantera flärd.

Kabinen är alltid väldigt ljus och väl ventilerad tack vare däckluckor och längsgående skrovfönster. Det här området erbjuder flera möjligheter att designa en ägarcabin: bibliotek, soffa, TV-möbler, omklädningsrum, skrivbord, bastu m.m.

Gästcabinerna är alla rymliga var och en med eget badrum och separat dusch. Varje del erbjuder en rad olika val: vinkällare, frukt-och grönsaksaffär, tvättstuga, toalett eller fler kajer, beroende på vad du behöver.

Dessa exklusiva katamaraner är senaste förvärvet inom Hanse Group. Dessa ingår i Premium Yachts och erbjuder dig en exklusiv katamaran med individuell anpassning.

Basic pris
OFFERT
Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top