skip to Main Content

Cannes Yachting Festival  i Frankrike.

En av de viktigaste händelserna på året går av stapeln: Cannes Yachting Festival. Den största flytande båtmässan är en höjdpunkt. HanseYachts AG är än en gång en av de största utställarna och ser fram emot att hälsa dig välkommen till Cannes.

Blå himmel, turkos vatten och vackra segelbåtar. En gång per år blir hamnen i Cannes den modernaste marinan i världen. Under denna vecka uppvisar varv från alla länder sina nya segelbåtar och motorbåtar. Som världens näst största varv för fritidsbåtar kommer HanseYachts AG att vara närvarande med 20 båtar, vilket gör den till en av de största utställarna på båtmässan. Förutom de åtta serierna presenterar Hanse också en Hanse 675, världens största i serien segelbåt på 21 meter. Boka ditt personliga möte med oss på Hanse Sverige och BohusYachts och boka en exklusiv tur på våra segelbåtar.

Hanse visar upp segelbåtar och motorbåtar i sin produktportfölj och från segelbåtar bland andra modellerna Hanse 348, Hanse 388, Hanse 458, Hanse 508, Hanse 548 och Hanse 675 samt Moody 54DS

Hanse Yachts har på båtmässan två världspremiärer på följande modeller;

Hanse 458

Hanse 508

Läs mera om nya Hanse modellerna 458 och 508,  här

Hanse ägnar sig åt att erbjuda dig den bästa seglingsupplevelsen på sjön och på land. Under de senaste månaderna har Hanse jobbat hårt för att ge dig som söker ny segelbåt en helt ny webbplats med förbättrat utseende Hanses segelbåtar kan nu upplevas intensivare, med utökat foto- och videomaterial. Både enklare navigering och en ny modern design.

 

Vill du se en helt ny Moody 54 DS är välkommen att boka möte lördag 15 sep  här

Vill du se premiumyachts (större segelbåtar) från Hanse är du välkommen att boka möte lördag 15 sep här

Vi från Hanse Sverige BohusYachts finns på plats lördagen 15 september i Hansemontern, QSP025 och QSP153

 

Läs mera om Cannes Yacht Festival och Hanse här

————-

Flensburg Boat Show 2018 i Tyskland

Moody 45 DS ställs ut av Diamond Yachts som är vår Moody-kollega i Tyskland. Vi är välkomna med våra kunder att besöka ombord och kan åka ned per bil gemensamt fredag förmiddag.

Vil du se en ny Moody 45 DS är du välkommen att boka möte fredag 7 sep här

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.