skip to Main Content

Boka din seglingsresa på våra Hanse 455 i Kroatien

 

Vi erbjuder nu eskadersegling i Hanse Yachting World med utgångspunkt från Marina Kastela i Split för att segla i Kroatiens underbara skärgård och rena turkosblåa vatten.

I September  lördag den 22 sept respektive  29 sept i en vecka seglar ni med vår eskaderledare och vår rutt. Vi har aftersail varje eftermiddag på varje ny destination.

Ni bokar hela båten med 4 cab + salong med 8 bäddplatser och en av er är skeppare eller så bokar ni platser ombord för att ingå  i en besättning.

Kroatiens underbara skärgård med sin rika historik och välordnade förhållanden är perfekt för segling! I höst kan du följa Hanse Yachting World runt i paradiset med svensk eskaderledare – kanske ett tillfälle för företagskonferensen?

En typisk dag börjar med att du handlar doftande färskt frukostbröd på ett litet, lokalt bageri. Efter skepparmöte inför dagens etapp kastar vi loss och njuter av havet, solen och vyerna. Vid lunchdags revar vi seglen i en turkosfärgad lagun där vi passar på att bada och snorkla i det kristallklara vattnet.

Dagens slutmål är en by eller liten stad där vi kan äta en god restaurangmiddag, promenera runt i de smala gränderna och insupa omgivningen. Vi besöker till exempel det vackra Korcula, Från Sveti Klement med sin trädgård tar vi en båttaxi till nöjesmetropolen Hvar med sin fantastiska fästning.

Ibland svajankrar vi för natten i en lugn vik. Då lagar vi middagen själva och gungas till ro för att nästa morgon åter vakna upp på första parkett för ett morgondopp från badstegen. Upplevelser att minnas för livet!

NÄR  lör 22 sept – lör 29 sept eller lör 29 sep – lör 06 okt

TID en vecka

DETALJER  båt lör – lör med resdagar. Flyg Stockholm ARN – Split SPU tor ingår, Båtförsäkring ingår, Sängkläder o handduk ingår samt svensk eskaderledare.

PLATS  Marina Kastela Split Kroatien

TILLKOMMER Mat och dryck, hamnavgifter, bränsle och transfertaxi.

 

Ladda ned erbjudandet

Intresseanmälan

Ja jag vill segla med på Seglingsresa

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.