skip to Main Content
Safety cloud app

Hanse vill vara först i båtbranschen med en app som gör det möjligt att kommunicera med din Hanse via en app i din smartphone. Syftet är att du som båtägare skall få information om båtinfo som tex batteriladdning, behov av service, båtens position, kunna aktivera värmare, kylskåp, inbrottslarm, ankarlarm m.m,.

Fördelarna

  • Allt i en app
  • Övervakning av din båt 24/7
  • Positionering live med Loggbok
  • Båtens planerade servicebehov
  • Larm
  • Aktivera utrustning inför ankomst som t ex kyl och värme
Allt i en app

Alla dina anslutna sensorer synkroniseras med appen, om det finns något du behöver vara medveten om kommer appen att meddela dig. Ställ in ditt minsta djuplarm så får du ett meddelande om båten är på grunt vatten, eller om dina batterier tar slut. Möjligheterna är oändliga.

Kompatibel med iOS på Apple, Android och desktop.

Övervakning av din båt 24/7

Med MyHanse Safety Cloud övervakas din Hanse ständigt för att säkerställa att allt är bra med din båt. Från nuvarande batteritillstånd till dina tanknivåer och dess position kan du kontrollera statusen för din båt var som helst i världen.

Lämnade du din båt för ankar och är orolig om den ligger still? Inga problem ställer in ditt ankarlarm och du får ett meddelande om båten flyttar sig utöver dina inställda gränser.

Positionering live med Loggbok

MyHanse Safety Cloud som drivs av Sentinel visar inte bara din Hanse´s nuvarande position, det registrerar också var båten har varit för att ge dig en korrekt loggbok om dina seglingsäventyr, inklusive detaljerad båt- och vindhastighet.

Back To Top