skip to Main Content

Ny segelbåt - Hanse 348 är modern, snabb och fräsch

Ny Segelbåt Hanse 348: En Klass För Sig Själv

När det kommer till ”nya segelbåtar” finns det några modeller som står ut mer än andra, och Hanse 348 är definitivt en av dem. Från dess avantgardistiska design till dess oklanderliga prestanda, här är vad som gör denna segelbåt till en verklig pärla på vattnet.

En Fängslande Upplevelse:

Hanse 348 lockar dig till att drömma om de oändliga horisonterna. En ny segelbåt som verkligen framkallar en känsla av äventyr. Vem vill inte segla med vindens hastighet, omgiven av en perfekt balans av teknik och komfort?

Innovation och Prestanda:

Med sitt nytänkande skrov, en högre rigg och en generös segelyta, är Hanse 348 byggd för att leverera. Den representerar den perfekta kombinationen av hastighet och ”easy sailing”, vilket säkerställer att du alltid har en enkel och njutbar seglingsupplevelse.

Komfort och estetik under däck:

Sätt din prägel på denna segelbåt med individuella designval av trä, tyger och inredning. Upplev den luftiga atmosfären med otaliga skylights och unika fönsterskott, en funktion som särskiljer den från andra ”segelbåtar” i samma klass. Med fönstren som vänder inåt salongen, skapas en ljus och inbjudande miljö ombord.

Banbrytande seglingsfunktioner:

Denna segelbåt bjuder på en uppsjö av innovativa funktioner, inklusive en stor badplattform klädd i teak, ergonomiska dubbelrattar, asymmetriska öppningsbara Hanse-fönster och mycket mer. Med hela 9 unika egenskaper har Hanse 348 satt en ny standard för ”segelbåtar till salu”.

Hanse’s Easy Sailing Koncept:

Segling har aldrig varit enklare tack vare Hanses legendariska koncept. Från den integrerade självslående jiben till alla skot och linor som löper akterut, är Hanse 348 designad för enkelhet. Vare sig du seglar ensam eller med gäster, garanterar detta koncept en problemfri upplevelse.

Ditt Personliga Val:

Med Hanse får du chansen att verkligen personifiera din segelbåt. Välj mellan en myriad av färger, material och teknisk utrustning för att göra din Hanse 348 verkligen unik. Det är din segelbåt, din stil, ditt val.

Slutsats:

Om du letar efter ”segelbåtar” som definierar både stil och prestanda, bör din sökning börja och sluta med Hanse 348. En segelbåt som inte bara uppfyller utan överträffar alla förväntningar. När det gäller ”segelbåtar till salu”, sätt Hanse 348 högst upp på din lista och njut av en oöverträffad seglingsupplevelse.

 

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

Pris från
1 985 300 SEK

Pris från 179 671 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Segelklar, paketutrustad, sjösatt Tyskland Pris Från
2 661 500 SEK

Pris från 235 529 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 183 551 SEK

Navigation Package och Crusing Package ingår  (Värde 16 243,50 €)

Kampanjen gäller till och med 30/6/2024

16 243,50 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  Hanse 348: En Modern Segelbåtsinnovation

  När det gäller ”nya segelbåtar” på marknaden, är Hanse 348 verkligen i en klass för sig. Detta mästerverk av en segelbåt har introducerat en rad imponerande funktioner som inte bara ökar båtens funktionalitet, men också dess estetik. Låt oss dyka in i de kärnfunktioner som sätter Hanse 348 på kartan för alla entusiaster av ”segelbåtar”.

  1. Stor badplattform med teak: Inledningsvis erbjuder Hanse 348 en rymlig badplattform, klädd i elegant teak, som är komplett med en fällbar fast stege. Denna funktion garanterar enkel tillgång till sjön, vilket gör dina badstunder bekvämare och mer njutbara.

  2. Dold förvaring under sidodäck: När vi talar om smart design, har denna segelbåt en genialt dold förvaring för fall och skot i den aktre sittbrunnen. Ett sådant tänkande minimerar röran ombord och maximerar utrymmet.

  3. Ergonomiska dubbla rattar: För den som styr, är komforten av yttersta vikt. Därför har Hanse 348 introducerat ergonomiska dubbla rattar som förbättrar manövrerbarheten och ger föraren full kontroll.

  4. Takfönster i glas: Vid nedgången från sittbrunn, möts du av imponerande takfönster i glas. De släpper inte bara in rikligt med dagsljus men skapar också en atmosfär av öppenhet ombord.

  5. Asymmetriska Hanse-fönster: Här kommer en annan pärla av design. Dessa unika och öppningsbara Hanse-fönster erbjuder inte bara en enastående utsikt men också optimal luftomsättning, vilket håller din segelbåt frisk och vädrad.

  6. Stora skrovfönster i salong: För dem som värderar en ljus och luftig salong, erbjuder dessa fönster en oavbruten utsikt över sjön samtidigt som rikligt med ljus strömmar in.

  7. Skylights på fördäck: Flera skylights är strategiskt placerade på fördäcket, vilket ytterligare förstärker den luftiga känslan ombord.

  8. Åtta öppningsbara däcksluckor: För extra komfort och ventilation, är denna segelbåt utrustad med åtta öppningsbara däcksluckor.

  Slutsats:

  Hanse 348 representerar en ny era av ”nya segelbåtar”. Om du är på marknaden för ”segelbåtar”, se till att ge denna modell en titt. Med sin kombination av stil, funktionalitet och innovation, är Hanse 348 inte bara en segelbåt; det är en upplevelse.

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top