skip to Main Content

Båtservice och Båtreparationer för alla.

Hos de alla flesta båtägare brukar viljan finnas att ha sin båt i toppskick, men kanske inte alltid tiden. Att allt ska göras på våren känner vi väl till och ni kanske inte har möjlighet att vårrusta båten själva.  Du som får en skada eller har behov av att få båten reparerad under säsong eller efter säsong. Vi välkomnar dig som söker båtservice Göteborg, Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Orust, Tjörn, Stenungsund, Tanumshede, Sotenäs, Nordön, Marstrand. Du kommer med båten från någon av de orter som du har din båt Lysekil, Fiskebäckskil, Gullholmen, Käringön, Malmön, Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand.

Bohus Yachts erbjuder en komplett lösning för båtplatser, båtservice, båtreparationer och vinterförvaring av båtar. Med vår expertis och erfarenhet kan vi garantera att din båt kommer att förvaras på ett säkert och tryggt sätt under hela båtsäsongen och vinterperioden.

Besök Portsidemarina.se för intresseanmälan Båtservice

Båtreparationer och plastskador

Vi utför fackmannamässiga reparationer av plastbåtar och åtar oss stora som små reparationer vid grundstötningar, skrovskador m.m.

Har du en försäkringsskada kan vi reparera din båt. Vi samarbetar med försäkringsbolag och lämnar offert på en försäkringskada.

Vi erbjuder båtplatser som passar alla typer av båtar, oavsett storlek eller typ. Våra båtplatser är utformade för att ge dig maximal säkerhet och bekvämlighet, och vi erbjuder också alla de tjänster som du kan behöva för att hålla din båt i bästa möjliga skick.

Besök Portsidemarina.se för intresseanmälan och offert

Portside Marina

PortSide Väst AB – Portside marina
Knähammar 325, 45195 Uddevalla

Hemsida:   Portsidemarina.se

Telefon:  +46 (0)31-210200

E-post info@portsidemarina.se alt info@bohusyachts.se

Back To Top