skip to Main Content

Nya Hanse 410 representerar framtiden, en ny segelbåt. En unik kombination av hållbarhet, design och innovativ teknik.

Hanse 410 Segelbåt – upptäck nya nivåer av prestanda och komfort

Undersök banbrytande prestanda och komfort med Hanse 410 Ny Segelbåt

Här i det senaste mästerverket från Hanse Yachts och designteamet Berret-Racoupeaus samarbete. Hanse 410 representerar en revolutionerande prestandaoptimering för segelbåtar. Med en generös volym inom 40-fotsklassen och genomtänkta layoutalternativ introducerar denna segelbåt en helt ny era av segling. Båtens sofistikerade skrovdesign med spetsig för och rak akter garanterar en smal vattenlinje och den enastående seglingsprestanda som Hanse segelbåtar är berömda för.

De har valt att låta stil och komfort stå i fokus ombord på denna nya segelbåt med en elegant interiör. Den nya Hanse 410 erbjuder en anpassningsbar upplevelse som kan skräddarsys efter varje ägares drömmar och önskemål, tack vare det breda utbudet av tillval. Dessutom introducerar båten en innovativ möjlighet – elektrisk framdrivning med en imponerande räckvidd på upp till 55 sjömil. Detta banbrytande alternativ gör det möjligt att nå destinationer på ett klimatsmart sätt även när vinden inte är gynnsam.

VD Hanjo Runde från HanseYachts delar sin entusiasm: ”Den innovativa elektriska framdriften markerar ett betydelsefullt steg mot att göra vår produktlinje ännu mer hållbar. Inom segling, som redan bygger på vindenergi, strävar vi efter att erbjuda vattensportentusiaster ett klimatneutralt alternativ som kombinerar praktik med hållbarhet. Att utmana normer och skapa trender är kärnan i HanseYachts.”

Skrov:

Med den ultimata och hydrodynamiska designen med smal vattenlinje säkerställs en imponerande fart i vattnet. Utskjutande bågar i skrovet både fram och akterut skapar ett rymligt skrov för maximalt interiört utrymme. Den välutformade aktersektionen minskar krängning vid starka vindar, medan de framåtriktade bågarna håller fördäcket torrt och bekvämt.

Däck:

Båten är utrustad med intuitiv styrning som ger fullständig kontroll över Hanse 410 i alla situationer. Här samlas all information, och alla tampar och vinschar kan manövreras med lätthet. Den ytterligare vinschen är ergonomiskt placerad för optimal inställning av undanvindssegel.

Hanse 410 erbjuder en extra funktion – ett lättillgängligt förvaringsutrymme för en livflotte, centralt placerad i sittbrunnen strax bakom styrplatsen. Denna funktion erbjuder inte bara tillräckligt med utrymme för en standard livflottebehållare utan är även praktiskt att nå.

Sittbrunnen är den mest rymliga i sin klass och har två bord som kan sänkas för att skapa generösa loungeområden. Den valbara våtstången i aktern, komplett med BBQ och diskbänk, lyfter fram den lyxiga och avslappnade livsstilen utan att kompromissa med sittbrunnsutrymmet. Den stängda våtstången ger även en extra sittplats.

Riggen:

Hanse 410:s erbjuder en hög och sportig rigg med en segelyta på 92 m2 för kryss och 179 m2 för rakt vinden understryker båtens potential. Standardspiken med integrerad ankardel fungerar som fästpunkt för främre segel och gennaker. Extra elektriska vinschar är en integrerad del av Hanse-typisk enkel hantering, tillsammans med den självslående focken. Hanse 410 kan även utrustas med en 105% fock och code 0. Som ett miljövänligt alternativ erbjuds hållbara segel från Elvstrøm, tillverkade med huvudsakligen återvunnet material.

Interiör:

Upplev naturen och ljuset på sjön med den genomtänkta layouten, med upp till 10 öppningsbara luckor och fönster, garanterar optimalt ljus och ventilation under däck. Anpassa båten efter dina behov och din familj och de vänner som du vid ha ombord och med hela 18 möjliga layoutkombinationer har kunderna en mängd alternativ för att anpassa sin Hanse 410 enligt sina personliga behov. Båten kan konfigureras med den största ägarkabinen i sin klass, inklusive eget badrum, eller med en toalettbänk och sittplatser, alternativt gott om förvaringsutrymme. Den rymliga salongen rymmer upp till tio personer bekvämt vid det stora bordet. Det generösa L-formade pentryt lämnar inget att önska. I tvåhyttslayouten har Hanse 410 den största kylkapaciteten i sin klass. Den fullt utrustade navigationsstationen är ytterligare en höjdpunkt.

Väljer du till flaggskeppspaketet lyfts den omfattande utrustningslistan ytterligare och inkluderar exklusiva tyger, läderklädda handtag, extra förvaring och ett nedfällbart ryggstöd i salongen. Upptäck det senaste inom segling med Hanse 410, en segelbåt som kombinerar enastående prestanda med oöverträffad komfort.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

Hanse 410: En Ny Era Inom Segling

I den ständigt föränderliga världen av segelbåtar introducerar vi stolt den nya segelbåten Hanse 410 – en perfekt balans mellan tradition och innovation.

Design och Funktionalitet

Denna ny segelbåt från Hanse skiljer sig markant från mängden med sin tidlösa elegans. Dess stilrena design och genomtänkta funktioner gör att den inte bara imponerar visuellt utan också levererar en oöverträffad seglingsupplevelse. I en jämförelse med konkurrenter som Bavaria C42, Hanse 418 och Jeanneau Sun Odyssey 440, Beneteau Océanis 40.1 för att nämna några, står Hanse 410 stadigt med sin enastående konstruktion och tekniska finesser.

Hållbart Seglande

Hanse 410 har inte bara utformats för att vara estetiskt tilltalande, utan också med en vision om ett mer hållbart båtliv. Den kombinerar fullständigt elektrisk framdrivning med solpaneler, vilket resulterar i en klimatneutral seglingsupplevelse. Dess bränslecellsteknologi och användning av återvunna material för sina segel understryker dess engagemang för miljön.

Yttre och Interiör Design

Hanse 410:s yttre design återspeglar den sofistikering som finns i större Hanse-modeller. Den rymliga sittbrunnen, utrustad med en wetbar och BBQ, är idealisk för socialt umgänge. Inuti erbjuder segelbåten en lyxig upplevelse med en generös ägarhytt, en rymlig salong och flera layoutalternativ som kan anpassas efter dina behov.

Skrov och Prestanda

Med inspiration från framstående modeller som Hanse 460 och 510 har skrovets form på Hanse 410 designats för att ge optimal prestanda. Dess balanserade mix av hårda och mjuka chines garanterar stabilitet och snabbhet, medan det omvända skrovet minimerar stänk för en torrare seglingsupplevelse.

En Självklarhet Bland Nya Segelbåtar

När det kommer till nya segelbåtar på marknaden, står Hanse 410 i en klass för sig. Denna segelbåt kombinerar traditionell charm med modern teknik och hållbarhet, vilket gör den till det självklara valet för den medvetna seglaren. Om du letar efter en segelbåt som representerar framtidens segling idag, behöver du inte leta längre än Hanse 410.

 

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.
Https://hanseyachts.com
PRIS FRÅN
3 656 900 SEK

323625 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Segelklar, paketutrustad,
sjösatt Tyskland
Pris från
4 666 900 SEK

413 000 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.  
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 492 160 SEK

Navigation Package, Crusing Package, Performance Package och Comfort Package ingår  (Värde  43 554 €)

Kampanjen gäller till och med 30/6/2024

43 554 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  MER INFO

  Hanse 410: Den Moderna Segelbåtens Mästerverk

  I en värld fylld med nya segelbåtar, skiljer sig Hanse 410 ut som en ledande aktör bland nya segelbåtar. Denna nya segelbåt definierar modern design och högklassig funktionalitet. Låt oss nu dyka djupt ner i dess mest framstående funktioner.

  Stilren Design:

  Varje detalj på Hanse 410 talar om sofistikering. Dess eleganta linjer och tidlös estetik garanterar att den är ett blickfång i varje hamn och marina.

  Innovativa Funktioner:

  Denna segelbåt är inte bara vacker att se på; den är också utrustad med de senaste teknikerna. Avancerade navigationsverktyg och moderna bekvämligheter är integrerade för att möta behoven hos dagens kräsna seglare.

  Rymd & Komfort

  Hanse 410 erbjuder en interiör som är både rymlig och bekväm. Varje del av båten är designad med tanke på passagerarnas komfort, vilket säkerställer en oförglömlig upplevelse oavsett resans längd.

  Prestanda:

  Men denna segelbåt är inte bara om estetik och komfort. Den kombinerar också hastighet med enastående stabilitet, vilket gör varje seglingsupplevelse både säker och spännande.

  Slutsats om Hanse 410:

  Sammanfattningsvis representerar Hanse 410 en ny generation av segelbåtar som förenar design, innovation och prestanda. Om du letar efter en segelbåt som sätter nya standarder i branschen, behöver du inte leta längre än Hanse 410. När det gäller nya segelbåtar till salu, är detta verkligen en i en klass för sig.

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top