skip to Main Content

Moody DS 48 segla i elegans och bo i lyx

Nya Segelbåten Moody DS 48

Moody DS 48 inkarnerar den fascinerande arvet från brittiskt sjömanskap samtidigt som den sätter nya standarder för modern lyx. Denna segelbåt integrerar smidigt pentry, salong och sittbrunn på en enda nivå och erbjuder en rymlig känsla som liknar en katamaran, men utan att kompromissa med komforten och den exceptionella seglingsprestandan som är karakteristisk för en enskrovsbåt.

Tack vare en imponerande 360-graders panoramautsikt från däcksalongen kan du alltid ha koll på din omgivning. Den exklusiva förpiken är särskilt utformad för avkoppling och lugn. Dessutom blir du bortskämd med en magnifik ägarkabin och två extraordinära gästkabiner. Varje kabin har ett eget badrum och separat dusch, vilket erbjuder lyxiga personliga reträtter. Upplev Moody DS 48, ett mästerverk där tradition och innovation smälter samman perfekt och varje detalj återspeglar de högsta hantverksstandarderna.

Moody Däcksalong 48 – Exteriör

Sportigt Rigg för Smidig Segling

Moody DS48 är utformad med en sportig rigg som säkerställer smidig och responsiv segling i olika förhållanden. Denna funktion förbättrar segelbåtens prestanda och gör varje resa spännande men stabil.

Integrerad Badplattform med Dolda Bekvämligheter

Från rorsmansområdet finns direkt tillgång till den rymliga badplattformen som diskret rymmer en 2,8 meter lång gummibåt inklusive kranutrustning. Denna funktion lägger till en nivå av lyx och funktionalitet, vilket gör Moody DS48 till en perfekt blandning av stil, komfort och praktiskt användande.

Integrerar Inne-ute

Tillgången från salongen till den skyddade och rymliga sittbrunnen är problemfri. Sittbrunnen är utrustad med dubbla bord och ett fällbart tak som kan anpassas efter vädret. Detta område utgör segelbåtens hjärta, där lyx och praktisk användbarhet sammanstrålar.

Moody Däcksalong 48 – Interiör

Eleganta Rorsmansområden

Aktre delen på bryggdäcket har DS48 två mycket funktionella rorsmansområden som smidigt ansluter till sidodäcket utan trappsteg. För extra säkerhet, särskilt i tufft väder, är segelbåten utrustad med en robust rostfri stålräcke och en 30 cm hög fotstång.

Rymlig och Modern

I kärnan av DS48 finns dess rymliga salong, inbäddad i däckhuset. Här hittar du en mysig U-formad sittgrupp bredvid ett gediget bord, en elegant kartbord med en inomhus styrposition och ett fullstort pentry. Denna plats är inte bara lyxig utan även funktionell, med gott om förvaring och olika alternativ för köksutrustning.

Dynamisk Skrovdesign

Moody DS48 har ett karakteristiskt skrov skräddarsytt för däcksalongsidén. Dess rymliga framdel säkerställer en lyxig ägarkabin med eget badrum och separat dusch. Denna design rymmer också två rymliga gästkabiner, var och en med sina egna badrum och separata duschar, vilket är ovanligt på en 48-fots segelbåt.

 

Läs mera om Moody DS48

Läs mera hos oss om Moody segelbåtar

*Vi reserverar oss för att bilder och text kan innehålla extrautrustning och ingår inte i standardutrusning.

Http://hanseyachts.se

Pris från
12 216 700 SEK incl moms

9 773 000 SEK (Exkl moms) 

864 900 € exkl moms 

Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

SEGELKLAR, PAKETUTRUSTAD,
SJÖSATT TYSKLAND
14 011 700 SEK inc moms

11 209 000 SEK  (Exkl moms) 

1 239 975 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  FILMER

  MOODY DS 48

  MER INFO

  Unika Försäljningsargument med Moody DS 48 (Unique Selling Points):

  Däcksalongskoncept

  Moody DS 48 utmärker sig med sin innovativa däcksalong där pentry, salong och sittbrunn smidigt integreras på en enda nivå. Detta skapar en rymlig känsla liknande en katamaran, men med enkelheten och seglingsprestandan hos en monohull.

  360-Gradig Panoramautsikt

  Den imponerande panoramautsikten från däcksalongen ger dig enastående sikt över omgivningen, vilket ökar säkerheten och upplevelsen ombord.

  Lyxiga Kabiner

  Moody DS 48 erbjuder en magnifik ägarkabin och två exklusiva gästkabiner, var och en med eget badrum och separat dusch. Detta ger oöverträffad komfort och bekvämlighet för alla ombord.

  Sportig Rigg

  Den sportiga riggen på Moody DS 48 garanterar smidig och responsiv segling i olika väderförhållanden, vilket ger spänning och stabilitet under varje resa.

  Integrerad Badplattform

  Den expanderade badplattformen rymmer en 2,8 meter lång gummibåt med kranutrustning, vilket lägger till lyx och funktionalitet för båtens ägare.

  Integrerat Inomhus-Utomhus Flöde

  Tillgången från salongen till den rymliga och skyddade sittbrunnen är smidig och gör det enkelt att njuta av både inomhus- och utomhusutrymmen.

  Fördelar med Moody DS 48 (Benefits):

  Elegans och Lyx

  Moody DS 48 kombinerar brittiskt sjömansarv med modern lyx, vilket ger ägarna en elegant och lyxig upplevelse till havs.

  Säkerhet och Översikt

  Den panoramautsikt från däcksalongen ökar säkerheten genom att ge båtägarna en utmärkt översikt över sina omgivningar.

  Komfortabla Kabiner

  Lyxiga kabiner med privata badrum och duschar skapar bekväma reträtter för ägare och gäster, vilket gör längre seglingsäventyr mer avkopplande.

  Spännande Segling

  Den sportiga riggen ger seglingsentusiaster en spännande och responsiv upplevelse på vattnet, samtidigt som stabiliteten bevaras.

  Praktisk Funktion

  Den integrerade badplattformen med dolda bekvämligheter ger praktisk funktionalitet och möjlighet att transportera en gummibåt med lätthet.

  Livsstil ombord

  Moody DS 48 erbjuder en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusutrymmen, vilket ger en bekväm och elegant livsstil ombord.

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top