skip to Main Content

Hanse 315 är en Segelbåt som är unik i sin klass, en vinnarbåt. Hon är en ny segelbåt för alla nyanser i livet.

Ny Hanse 315: Din Drömsegelbåt Väntar

Söker du en segelbåt som kombinerar det allra bästa inom modern design, funktionalitet och en oslagbar seglingsupplevelse? Då har din sökning efter segelbåtar till salu lett dig rätt. Introducerar Hanse 315 från Hanse Yachts.

Hanse 315: Den Ultimata Segelbåtsupplevelsen

Är du ute efter att dyka djupt in i den fängslande världen av ”segelbåtar till salu”? Då bör du definitivt inte missa Hanse 315, den nyaste stjärnan på segelbåtshimlen. Oavsett om du är en erfaren seglare eller någon som just har upptäckt tjusningen med båtlivet, kommer denna segelbåt att tillfredsställa dina drömmar och önskemål.

Den Allsidiga Båten för Alla Äventyr

Med sina 31 fot kombinerar Hanse 315 lätthet i hantering med en mängd imponerande funktioner. Från den enorma sittbrunnen med dubbla rattar till den rymliga ownerscabin – här har vi en segelbåt som passar perfekt för både avslappnade dagseglingar och spännande veckolånga äventyr.

Unik Design och Funktionalitet

Hanse 315 lyfter fram en ”3 i 1-lösning”, som erbjuder flexibilitet ombord:

 • För barnen? Check.
 • En enkelsängshytt eller kanske en fullstor dubbelsäng? Check.
 • Ett rymligt utrymme för avkoppling? Absolut!

Designmässigt har Judel och Vrolijk skapat en tidlös skönhet som balanserar moderna linjer med en känsla av storbåt. Och med teak i cockpit samt en fällbar badplattform, ger Hanse 315 en större båts känsla i ett kompakt och lätthanterligt paket.

Säkerhet i Världsklass

Inte nog med att båten är en fröjd för ögat, Hanse 315 är också byggd för att vara robust och sjösäker. Med sin CE-märkning i Oceankategori B, kan du känna dig trygg och säker under alla dina sjöäventyr.

Ett Måste bland Nya Segelbåtar

Om du är på jakt efter ”segelbåtar till salu”, står det klart att Hanse 315 är en frontlöpare. Med sin oslagbara kombination av design, funktionalitet och säkerhet är den här segelbåten det perfekta valet för alla, från unga familjer till äventyrslystna ensamseglingar.

Så, varför vänta? Upptäck Hanse 315 idag och starta ditt nästa stora sjöäventyr!

 

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

Standardutrustad segelbåt. Pris från
1 538 200 SEK

136 125 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Xtrautrustad sjösatt Tyskland. Pris från
2 151 900 SEK

Pris från 190 435 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 146 572 SEK

Navigation Package och Crusing Package ingår  (Värde 12 971 €)

Kampanjen gäller till och med 30/6/2024

12 971 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

            

  Hanse 315: Höjdpunkterna av En Ny Era Inom Segling

  I en värld fylld med segelbåtar, skiljer sig Hanse 315 ut som en ledande aktör bland nya segelbåtar. Denna segelbåt definierar modern design och högklassig funktionalitet. Låt oss nu dyka djupt ner i dess mest framstående funktioner.

  En Enorm Sittbrunn med Dubbla Rattar:

  Först och främst, i jämförelse med andra segelbåtar i dess klass, erbjuder Hanse 315 en otroligt rymlig sittbrunn. Med dubbla rattar ger det inte bara en estetisk touch, utan också en förenklad hantering.

  Största Ownerscabin i Sin Klass:

  Nästa, för de som uppskattar komfort och utrymme, levererar denna segelbåt med en ownerscabin som är störst i sin klass. En sådan feature understryker varför Hanse är en pionjär bland nya segelbåtar.

  Toalettmodul med Separat Dusch:

  Vidare, i kontrast till många segelbåtar som kompromissar på badrumsfaciliteter, erbjuder Hanse 315 en toalettmodul komplett med en separat dusch – en lyx i denna storleksklass.

  Revolutionerande ”3 i 1-lösning”:

  Denna segelbåt skryter också med sin flexibilitet. Med den unika ”3 i 1-lösningen” kan förpiken anpassas för barnens spelrum, som en enkelsängshytt, eller som en fullstor dubbelsäng.

  Teak i Cockpit & Fällbar Badplattform:

  Estetiskt sett, kombinerar Hanse 315 tradition med modernitet. Teaken i cockpit ger en klassisk touch, medan den fällbara badplattformen höjer standarden för modern båtdesign.

  Säkerhet med Oceankategori B:

  Slutligen, säkerhet går inte att kompromissa med. Denna nya segelbåt är inte bara en skönhet, den är också robust och redo för havet med sin imponerande CE-märkning i Oceankategori B.

   

  Sammantaget,

  när det kommer till segelbåtar till salu, sätter Hanse 315 en ny standard. Det är därför den står högt på listan för dem som söker den perfekta balansen mellan tradition och innovation i nya segelbåtar.

  Back To Top