skip to Main Content

Hur extravagant kan en motorbåt få?

FJORD ger det definitiva svaret; FJORD 52 Open. Vi drömde den till nya höjder, förvandlade den till verklighet och uppnådde en rikt fördelad och lyxigt utrustad, helt anpassningsbar dubbelkabinbåt med den etablerade FJORD-designen. Varumärkets vinklade linjer ihop med ett T-format tak, stadigt styrt av en vertikal båge, och toppade med ett påkostat rymligt teakdäck i en nivå är denna dröm. Lyx och funktionalitet samexisterar och kompletterar varandra i en utsträckning som ännu inte ses i en motorbåt. En kort resa till den närliggande ön, eller en långdistansresa ute i det fria havet är lika lätt för FJORD 52 Open eftersom den dominerar alla villkor och uppfyller alla önskningar.

Elevating the senses
Med två Volvo Penta IPS 600-enheter med en effekt på 1 300 hk, missa inte ett ögonblick eftersom hon klättrar stadigt till 30 knop. Och om ditt hjärta inte tävlar nog, har vi lagt till en tredje motor som tillval, som höjer ribban upp till 40 knop rent nöje, med en enorm bränslekapacitet på 2000 liter. När du bestämmer dig för att stoppa och docka, gör det enkelt. Med hjälp av hydraulik och stöd av el, har ankaret och luckan samt joystickreglagen utformats för smidig och exakt kontroll. Ett generöst stort soldäck tjänar elegant vilken roll som helst, vilket ger utrymme och säkerhet i form av ett halkskydd med en nivå. Bad i solen, fest i månskenet; hon tillgodoser alla dina önskemål, såväl som din familj och vänner.

Sätter standarder
När det gäller boende är det en syn att skåda och fördjupa sig i. Köket är fullt utrustat med en grill, en bar och ett kylskåp. Stugorna är utrustade med högkvalitativa material och har ingen kompromisspolicy vad gäller komfort och estetik. Gör det till ditt sätt som du vill ha det, välj antingen en klädkammare bredvid boghytten eller ett andra badrumshuvud som kommer in från styrbordsstugan. Högkvalitativa materialfinisher ger kreativ frihet och konstnärlig kontroll, och kompletterar den unika FJORD-designen. Slutligen finjusterar du stugornas atmosfär liksom det omgivande vattnet med atmosfärisk LED-belysning, vilket skapar inställningar som inte trodde var möjligt med en motorbåt förrän nu.

Grundpris
12 952 000 SEK

10 362 000 SEK (exkl moms)

Förslag utrustad båt
13 905 000 SEK

11 124 000 SEK (Exkl moms) 

    FILMER
    Back To Top