skip to Main Content

Segelbåt från Moody är känd för sofistikerad teknik, oslagbart designkoncept, hög materialkvalitet och sist men inte minst, enastående seglingsprestanda.

Segelbåt Moody

Det finns många nya segelbåtar att välja mellan. Inför ett köp är det viktigt att veta vilken typ av seglare du är, hur mycket tid du kommer att tillbringa på vattnet, hur mycket utrymme du har tillgängligt och vilket utrustningsbehov du har. Om du är en erfaren seglare och är bekväm med att hantera en större båt, kan du titta på stora kappseglare eller kryssare. Om du är en nybörjare som inte har mycket erfarenhet eller tid att tillbringa på vattnet, rekommenderar vi att du tittar på mindre, mer lätthanterliga segelbåtar såsom katamaraner och trimmare. Oavsett vilken typ av båt du väljer, är det viktigt att du köper en båt som är lämplig för dina behov och ditt budget. En segelbåt från Moody med däcksalong är utmärkt för skandinaviska farvatten.

Det bästa med en ny båt är alla de möjligheter som den ger till segling och äventyr. Med en ny segelbåt får man chansen att utforska nya platser och uppleva den unika friheten som att segla ger. Man kan också ta med sig sina vänner och familj och uppleva äventyr tillsammans. Nyutvecklad teknik och moderna funktioner ger även stor komfort ombord.

En Moody inkluderar de prisvinnande DS båtarna som har en av marknadens få riktiga segelbåtar med däcksalong vilka erbjuder 360-graders vy från salongen. Salongen är i samma höjd med den välskyddade sittbrunnen som nås med smidiga skjutdörrar.

Gemensamt för alla  Moody är självslående fock för enkel hantering i alla situationer, tillsammans med möjligheter för tillval av större segel när vindarna är lättare. Alla modeller är utvecklade för segling och seglingsprestanda ligger i fokus i alla lägen.

moodyyachts.com

Segelbåt Moody

Segelbåt Moody_DS41_exterieur_Web_01

Segelbåt Moody DS 41

Segelbåt Moody

Segelbåt Moody_DS45_Yacht_13

Segelbåt Moody DS 45

Segelbåt Moody

Segelbåt Moody_DS54_Yacht_16

Segelbåt Moody DS 54

Segelbåt Moody

Moody 48 Däcksalong

Segelbåt Moody DS 48

Back To Top