skip to Main Content

RYCK - 280 CRUISE, FUN and SWIM

Det bästa med en ny RYCK motorbåt är att du får en båt som är utrustad med alla de modernaste funktionerna, den högsta säkerheten och är lätt att hantera. Du kan njuta av att köra den på havet, sjöar eller floder och njuta av alla de olika aktiviteterna som erbjuds ombord. Den ger också en frihet som är mycket svår att få med andra transportmedel.

En ny RYCK motorbåt är också en stor investering som kan ge ett högt tidsperspektiv. Att äga en ny RYCK motorbåt ger din familj möjlighet att uppleva alla de stunder som detta transportmedel kan erbjuda. Det kan också vara ett bra sätt att förena familjen och skapa minnen för livet.

Denna motorbåt RYCK 280 från Hanse Yachts är det bästa valet om du gillar att köra en öppen båt in i nästa vik eller fjord, ankra med det elektriska ankarspelet och få ut det mesta av solen och vattnet. En utombordsmotor är monterad mellan de två badplattformarna, där en teleskopisk badstege gör det enkelt att komma i och upp. En däcksdusch sköljer saltet av din hud efteråt. När det gäller avkoppling finns det särskilt generösa solplatser. På fördäcket finns en solsäng med drinkhållare och ryggstöd – gott om  plats för två gäster; och i sittbrunnen finns en annan stor solstol.

RYCK 280 utlovar snabba turer från A-B – som till nästa restaurang, kanske, eller till en vacker naturhamn eller vik för en romantisk solnedgång. En 300-liters bränsletank säkerställer en mycket bra räckvidd även vid toppfart, och den ergonomiska vindrutan ger utmärkt vindskydd vid full hastighet. När du har fått tillräckligt med adrenalin och minskat varvtalet kan du sitta i sittbrunnen och njuta av ljudet från stereon i sittbrunnen.

Gör din egna configuration av Ryck 280

Läs mera: https://www.hanseyachts.se

Kontakta oss om RYCK motorbåt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skellefteå men om du vill ha motorbåt i Uddevalla, Munkedal, Ljungskile, Stenungsund, Henån, Myggenäs Havstensund, Hunnebostrand, Smögen, Kungshamn, Varberg, Kungsbacka, Vänersborg, Åmål, Karlstad, Laxå, Örebro mfl.

Jämfört bästa WA-motorbåt i sin klass?

När det gäller högpresterande motorbåtar är det svårt att slå Ryck 280 av HanseYachts. Denna imponerande båt är utformad för att leverera topprestanda, komfort och stil, och är en av de mest eftertraktade motorbåtarna på marknaden idag.

Men hur står sig Ryck 280 jämfört med andra högkvalitativa motorbåtar, såsom Axopar, Nimbus, Quarken och Windy?

Låt oss ta en titt på några av de viktigaste faktorerna.

Prestanda

Med en topphastighet på över 40 knop och en kraftfull 280 hästkrafts motor, är Hanse Sverige Ryck 280 en av de mest kraftfulla motorbåtarna på marknaden idag. Axopar, Nimbus, Quarken och Windy erbjuder också högpresterande motorbåtar, men ingen av dem kan matcha RYCK 280  av Hanse Yachtsi fråga om hastighet och kraft.

#Axopar, #Nimbus, #Quarken, #Windy, #Ryds

KOMFORT

Hanse Sverige Ryck 280 har en rymlig och bekväm sittbrunn, solbädd och modernt kök, vilket gör det till en idealisk båt för dagsturer och längre resor. Även om Axopar, Nimbus, Quarken och Windy erbjuder också bekväma båtar, är Hanse Sverige Ryck 280 i en klass för sig när det gäller bekvämlighet och stil.

#Axopar, #Nimbus, #Quarken, #Windy, #Ryds

DESIGN

Hanse Sverige RYCK 280 har en modern och elegant design som verkligen sticker ut. Även om Axopar, Nimbus, Quarken och Windy också erbjuder snygga båtar, är Hanse Sverige Ryck 280 en av de mest imponerande båtarna på marknaden idag.

#Axopar, #Nimbus, #Quarken, #Windy, #Ryds

Sammanfattning

RYCK 280 motorbåt en av de mest eftertraktade båtarna på marknaden idag, och det är lätt att se varför. Med högpresterande motor, bekväm sittbrunn och modern design, är detta en båt som verkligen sticker ut. Om du är på jakt efter en högkvalitativ motorbåt från tillverkare som Axopar, Nimbus, Quarken eller Windy, så behöver du inte leta längre än till RYCK 280 från HANSE YACHTS och som representeras av Bohus Yachts.

#Axopar, #Nimbus, #Quarken, #Windy, #Ryds

Utforska vår sida nedan idag för att lära dig mer om denna fantastiska båt och du kan beställa en RYCK 280 i vår shop

Fördelarna

STORLEK

RYCK 280 är en relativt liten motorbåt, vilket gör den lämplig för insjöar och kustvatten samt att den har enklare hantering och vinterförvaring.

Prestanda

RYCK 280 är känd för sin snabba och hanterbara prestanda, vilket gör den lämplig för olika slags vattenaktiviteter.

Utrustning

Båten är utrustad med modern teknik och bekvämligheter för att säkerställa en bekväm och säker körning av motorbåten.

Pris

RYCK 280 har ofta ett mer rimligt pris jämfört med andra märken och modeller av likvärdig motorbåt, vilket gör den tillgänglig för en bredare publik.

Säkerhet

Båten är utrustad med säkerhetsfunktioner för att minimera risken för olyckor och säkerställa en säker tid ombord på motorbåten.

Det är viktigt att notera att dessa fördelar kan variera beroende på utrustning och att det är viktigt att undersöka motorbåtens specifika funktioner och egenskaper noga för att avgöra om båten är lämplig för ens behov.

BILDER
FILMER
ALTERNATIV

BAS

FRÅN
875 000
SEK inkl. MOMS

XTRA

FRÅN
 1 394 000 
SEK inkl. MOMS

PREMIUM

FRÅN
1 569 000 
SEK inkl. MOMS

Back To Top