skip to Main Content

Vi har skapat något riktigt unikt

Noggrant handgjorda
Fjord 40 Open är helt din för både att ta och göra. Att sträva efter att ge full tillfredsställelse över en palett av unika möjligheter, det som unravels i denna motorbåt är ett unikt modernt utseende med signatur FJORD vertikala egenskaper. Fjord 40 Open konstruerar varje detalj med funktionalitet i åtanke, samtidigt som designelementen reduceras till ett minimum, liknar ingen annan båt i sitt utseende och överlägsna hantering. Ge dig ut till närmaste strand och manövrera lätt anlöpningen med elektrohydrauliska joystickreglage, eller använd den elektriska ankervinschen för att gå stilla på havet. Kom i stil och börja med beslutsamhet och nåd, och när du är där ute, sola dig ovanpå king-size-solstolen som sprider sig över däcket och säkert omsluts av de enorma bulwarksna, vilket garanterar en bekymmersfri upplevelse.

 

Kraften är din när du trycker på kontrollerna, och ingen ö är för långt. En ramfri vindruta öppnar upp en värld av möjligheter och raderar upp för en perfekt vy överallt där din syn når, samtidigt skyddad av det varumärke T-formade taköverdraget, som sitter vackert med den minimala designen, som föreställt och skapat av Patrick Banfield. Design möter prestanda med en hastighet på upp till 30 eller 40 knop, drivs av ett par Volvo IPS 500 (30 knop) respektive IPS 600 (40 knop). Glid i lugn över ett spegelliknande sommarhav, eller dominera det öppna vattnet till det yttersta med prestanda som uppmuntrar och stärker varje fiber i ditt väsen.

Rymligt tillmötesgående
När ögonblicket anländer och solen går ner, gör natten levande med undervattensbelysning och sätt den perfekta stämningen för en fest. Kylda drycker är färdiga från baren eller serveras från ett kylskåp, tillsammans med ett fullt utrustat kök och roderstationen, allt på en nivå för maximal skönhet. Det finns rymliga sittplatser för upp till 8 passagerare samt skuggalternativ, omgivna av ett ljudsystem av hög kvalitet. I kombination med den enkla användningen av badplattformsförlängningen finns det inga gränser för det nöje som 40 Open ger. Detta förflyttar sig till stugan, en king size-säng står i centrum, med rikt designade tillbehör från dusch och badrum till förvaringsalternativ, och lätt upplyst för varje tillfälle i hela stugan. Alla komponenter och apparater är av högsta kvalitet och finns i en mängd olika alternativ och finish till minsta detalj. Var hemma och utan att ta hand om dig.

Grundpris
6 437 000 SEK

5 149 000 SEK (Exkl moms) 

Förslag utrustad båt
7 283 000 SEK

5 826 000 SEK (Exkl moms) 

    FILMER
    Back To Top