skip to Main Content

Moody segelbåt - banbrytande som varje Moody

Moody är en unik segelbåt.
Aldrig har levnadsfilosofin på en nivå genomförts mer obevekligt än i den nya Moody Deck Saloon 41. Det eleganta däckhuset med 360 graders panoramabilder gör att du känner dig som om du bor i knutet av lyx, oavsett vädret. Med sin exemplifierande lämplighet för alla väderförhållanden lever DS41 upp till Moody-traditionen på alla sätt. Den nya Moody DS41 – ett mästerverk av modern båtbyggnad och teknik.

Livsstil á la Moody Däcksalong
Via side-däcket på Moody 41 DS når du enkelt solstolen på fördäcket. Om du vill ha en lugn lunch i skuggan efter att ha solat, gå helt enkelt tillbaka i sittbrunnen och förläng Bimini-toppen. Allt du behöver göra är att fälla ut teakbordet och slå dig ner i soffan.  Det är lyxigt boende ombord på en segelbåt från Moody.

Integrerad sittbrunn och däcksalong
Förvandla sittbrunnen i Moody däcksaloon 41 till ett utökat vardagsrum på bara några minuter. Öppna upp skjutdörrarna fullt och sätt upp sidokapellen och bli förundrad av rymligheten som Moody däcksaloon 41 erbjuder. Är du van med motorbåt ger en segelbåt från Moody med din integrerade sittbrunn och salong i ett och samma plan likvärdig layout som du är van med från motorbåtar och är ett miljövänligt och bränslesnålt alternativ.

Nya Moody DS41 har vackra linjer som syns på sjön och i marinan och är unik.

Pris från
6 719 700 SEK

5 375 700 SEK (Exkl moms) 

SEGELKLAR, PAKETUTRUSTAD,
SJÖSATT TYSKLAND
Från 7 784 000 SEK

Från 6 227 000 SEK  (Exkl moms) 

    FILMER
    MER INFO
    Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.
    Back To Top