skip to Main Content
GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
ELEGANT OCH DYNAMISK. ALLTID.

Den nya Hanse 588 kombinerar seglingsprestanda med en komfort som skämmer bort dig.  Hanse 588 artikulerar en slående design och initierar en passion och ett ha-begär.

Nya funktioner som är inkluderade i denna Hanse 588 är ett nytt kraftfullt segelplan med en hög mast och en andra förstagsprofil för en Reacher. Den väl tilltagna sittbrunnen levereras med eleganta alternativ såsom en snygg T -top och en grillbar. En av de viktigaste nyheterna ombord är en “Silent-master” hytt , vilket ger ägaren en unik känsla av lugn och avkoppling.

Eleganta och distinkta linjer präglar den unika designen av Hanse . Den nya Hanse 588 förstärker denna stil genom ett lågt och elegant däck , uttrycksfulla detaljer och därmed kombinerar elegant suveränitet med sportig elegans.

Den exklusiva interiören presenterar sig väl med en harmoniserande material- och rumskoncept och sätter nya trender för Hanse Yachts. Former med limmade kurvor skapar känslan av fristående möbler och ger en utsökt modern och elegant interiör. Känslan av handgjorda trädetaljer löper horisontellt genom hela båten och förmedlar rymd och lugn .

Den nya “Silent master” hytten – visualiserar kärnvärden som “Breaking rules – setting trends”

Tystnad är en värdefull vara i dagens värld . Det hjälper oss att slappna av och ger oss en stund för oss själva . Hanse utvecklade därför en Silent master hytt för den nya Hanse 588. Den är byggd med speciellt utvecklad ljudisolering och skyddar kabinen mot ljud från båten och den yttre miljön .

Pumpar och andra elektriska apparater flyttades till andra delar av båten för att erbjuda fullständig avkoppling . Detta steg är unikt i serieproducerade  yachts och omvandlar en master hytt till ett exklusivt område för avkoppling och rekreation.

En upplyst lounge

Salongen i den nya Hanse 588 är det huvudsakliga vardagsrummet på denna båt. Här samlas vänner och familj för att laga mat och njuta av livet med ett glas vin. Köks-ön , som även kan användas som ett praktiskt cocktailbar, är centrum. Alternativt, kan väljas en nautisk L- Pantry .

Den bekväma loungen rymmer många gäster och erbjuder två stora motstående U – soffor . Unik är den fria höjden. Med 2,15 m i takhöjd, sätter det en ny standard i denna klass . Mycket ljus tillhandahålls av nästan 3 m² stora takfönster , som består av sex öppningsbara  fönster. En perfekt havsutsikt erbjuds av sex skrov fönster på vardera sidan av båten , som är speciellt placerade på sittplatser. Den indragbara LED platt -TV på huvudskottet avslutar salongen .

En segelbåt i teknikens framkant

Naturligtvis är den nya Hanse 588 i första hand en segelbåt och är vid teknikens framkant. Det designades av Judel/Vrolijk & Co och båten imponerar med rena linjer och en sportig karaktär. I andra taget ger den perfekta kombinationen av självgående fock som standard  för kryssbogar och Reacher för långfärdssegling. Genom hydrauliska och elektriska stöd kan varje manöver lätt utföras av en person. Den stora valfria T -topen i cockpit skyddar mot sol och regn och levereras med ett integrerad ljus- och ljudsystem .

Dessutom erbjuder den stora sittbrunnen en valfri BBQ-bar med grill, diskbänk och frys. En bred trappa leder ner till badbryggan, som drivs av hydrauliska gångjärn . Det stora aktergaraget kan rymma ett Williams Jet Tender 280 och är utrustad med en sjösättningssystem.

Baspris
6 219 000 SEK
3 980 000 SEK (exkl moms)
Segelklar, paketutrustad, sjösatt Tyskland
8 829 000 SEK
6 903 000 SEK (exkl moms)
Total längd17,20 m
Skrovlängd17,00 m
Största bredd5,20 m
Djupgående2,85 m
Köl tillval 2,60 m , 2,25 m
Vikt29 200 kg
Kölvikt5900 kg
Antal motorer1 st
Motor standardYanmar
Axel/S-DrevS-drev
Motorstyrka standard107 hk
Motorstyrka tillval146 hk
Antal hytter standard (exkl. salong)4 st
Antal hytter tillval (exkl. salong)4 st
Antal kojer standard (exkl. salong)7 st
Antal kojer tillval (inkl. salong)8 st
Riggtyp9/10 del
Bränsletank520 l
Vattentank810 l
Septiktank-
Startbatteri90 Ah
Underhållsbatteri180 Ah
Styrningrattstyrning
Antal rattar standard2 st
Ståhöjd i salong2,15 m
Ståhöjd i kök2,15 m
Ståhöjd i förpik1,95 m
Propeller monterad standardfast 4-blad
CE-kategorierA
Inredningsmaterial standardMahogny
Inredningsmaterial tillval 1Körsbär
Inredningsmaterial tillbal 2Italian oak
Storsegelsystem standard2 rev
Genua/Focksystem standardFurling
Area storsegel standard93,0 m2
Area Genua/Fock standard64,0 m2
Genacker245,00 m2
Antal knapar standard4 st
Antal winchar standard4 st
Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top