skip to Main Content

HANSE 588 - ALLTID ELEGANT OCH DYNAMISK. En segelbåt som kombinerar seglingsprestanda med en komfort som skämmer bort dig.

Nya funktioner som är inkluderade i denna Hanse 588 är ett nytt kraftfullt segelplan med en hög mast och en andra förstagsprofil för en Reacher/Genancker alternativt Code 0 (C). Den väl tilltagna sittbrunnen levereras med eleganta alternativ såsom en snygg T -top och en grillbar. En av de viktigaste punkterna i standardutrustningen är en ”Silent-master” hytt, vilket ger båtägaren en unik känsla av lugn och avkoppling.

Hanse 588 är elegant
Eleganta och distinkta linjer präglar den unika designen av Hanse . Den nya Hanse 588 förstärker denna stil genom ett lågt och elegant däck , uttrycksfulla detaljer och därmed kombinerar elegant suveränitet med sportig elegans.

Den exklusiva interiören presenterar sig väl med en harmoniserande material- och rumskoncept och sätter nya trender för Hanse Yachts. Former med limmade kurvor skapar känslan av fristående möbler och ger en utsökt modern och elegant interiör. Känslan av handgjorda trädetaljer löper horisontellt genom hela båten och förmedlar rymd och lugn .

Den nya ”Silent master” hytten – visualiserar kärnvärden som ”Breaking rules – setting trends”

Tystnad är en värdefull vara i dagens värld . Det hjälper oss att slappna av och ger oss en stund för oss själva . Hanse utvecklade därför en Silent master hytt för den nya Hanse 588. Den är byggd med speciellt utvecklad ljudisolering och skyddar kabinen mot ljud från båten och den yttre miljön .

Pumpar och andra elektriska apparater flyttades till andra delar av båten för att erbjuda fullständig avkoppling . Detta steg är unikt i serieproducerade  yachts och omvandlar en master hytt till ett exklusivt område för avkoppling och rekreation.

 

En upplyst lounge
Salongen i den nya Hanse 588 är det huvudsakliga vardagsrummet på denna segelbåt. Här samlas vänner och familj för att laga mat och njuta av livet med ett glas vin. Köks-ön , som även kan användas som ett praktiskt cocktailbar, är centrum. Alternativt, kan väljas ett nautiskt L- pentry.

Den bekväma loungen rymmer många gäster och erbjuder två stora motstående U – soffor . Unik är den fria höjden. Med 2,15 m i takhöjd, sätter det en ny standard i denna klass. Mycket ljus tillhandahålls av nästan 3 m² stora takfönster, som består av sex öppningsbara  fönster. En perfekt havsutsikt erbjuds av sex skrov fönster på vardera sidan av båten , som är speciellt placerade på sittplatser. Den indragbara LED platt-TV på huvudskottet avslutar salongen.

En segelbåt i teknikens framkant
Naturligtvis är den nya Hanse 588 i första hand en segelbåt och är vid teknikens framkant. Det designades av Judel/Vrolijk & Co och båten imponerar med rena linjer och en sportig karaktär. I andra taget ger den perfekta kombinationen av självgående fock som standard  för kryssbogar och Reacher för långfärdssegling. Genom hydrauliska och elektriska stöd kan varje manöver lätt utföras av en person. Den stora valfria T -topen i cockpit skyddar mot sol och regn och levereras med ett integrerad ljus- och ljudsystem .

Dessutom erbjuder den stora sittbrunnen en valfri BBQ-bar med grill, diskbänk och frys. En bred trappa leder ner till badbryggan, som drivs av hydrauliska gångjärn . Det stora aktergaraget kan rymma ett Williams Jet Tender 280 och är utrustad med en sjösättningssystem.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

PRIS FRÅN
9 603 000 SEK

849875 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Segelklar, paketutrustad,
sjösatt Tyskland
Pris från
11 676 400 SEK

1033312 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Final Call 8
Spara 1 412 500 SEK

Som sista beställningsperiod fö 8 serien bjuder Hanse på 125 000 € ( Detta går inte att kombinera med Fast Lane Offer 2024! )

Kampanjen gäller till och med 30/8/2024

125 000 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 785 417 SEK

Navigation Package, Crusing Package, Performance Package, Comfort Package, Upgrade Chartplotter och Entertanment Pack (Salon/Cockpit) ingår  

(Värde  69 506 €)

 

Kampanjen gäller till och med 30/7/2024

69 506 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

    FILMER
    MER INFO

    [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

    Back To Top