skip to Main Content

Uttryck dig själv

Hastighet får en fysisk form med Fjord 38 Xpress, handbyggd för att ta andan från dig och få dig vart du vill med en brinnande passion och största nåd. FJORDs signaturlinjer lyser igenom med Patrick Banfields minimalt påträngande men ändå uttrycksfulla design med ett T-tak, tydliga linjer och en vertikal stamdesign. Gå rakt upp i sanden på en närliggande strand tack vare utombordsmotorerna, eller ge dig ut på en avlägsen ö; ingen destination är för långt. Estetik och komfort lyfter sinnena oavsett tid på dagen, och du kommer att göra ett slående utseende var du än strövar eller brygger. Men det finns mer med en motorbåt än dess lyxiga utseende.

Noggrant handgjorda
När det gäller din omgivning ser en ramlös, tonad vindruta på däck tillsammans med en U-formad sittgrupp vid fören. Du får välja att förvandla cockpitmöblerna till ett bord, eller omforma dem till ett solrum för att njuta av din perfekta sommarlov. På hörsidan skapar ett avancerat underhållningssystem den perfekta stämningen, som kompletteras med en champagnekylare under sätet. Drivs av två utombordsmotorer och en valfri total på 700 hästkrafter, Fjord 38 Xpress svävar över vågorna med en maximal hastighet på 45 knop, uppnås stadigt med en 12-cylindrig design. Upplevelsen är spännande; enkel styrning och enkel manövrering precis som med en topp sportbil, möjliggjort med elektrohydrauliska joystickreglage.

Säkerhet prioriterad
Den lägsta djupnivån ligger på endast 30 centimeter och sänks med en knapptryckning för att avslöja den uppblåsande kusten runt dig. Säkerhet är en prioritet, som inkluderar säker manövrering ovanför steniga havsbottnar samt starka båtar och breda trottoarer, med hänsyn till din fulla komfort hela tiden och tar aldrig bort från åkturen. Träfinishen möjliggör säker, obehindrad passage av däckområdet. Fjord 38 Xpress imponerar på alla fronter, böj till akter. Det blir verkligen unikt tack vare rika färgalternativ och en mängd olika anpassningsalternativ, med bara de finaste materialen att välja mellan. Himmel är gränsen och tiden är irrelevant när man står bakom kontrollerna på en motorbåt i denna klass. Bli inspirerad och alltid unik med FJORD.

Grundpris
2 255 000 SEK

1 804 000 SEK (Exkl moms) 

Förslag utrustad båt
3 684 000 SEK

2 947 000 SEK (Exkl moms) 

    FILMER
    Back To Top