skip to Main Content

Ny segelbåt - Hanse 348 är modern, snabb och fräsch

Hanse 348 skapar verkligen en längtan att segla i en ny segelbåt och du vill inget annat än att komma ut på vattnet på sommaren. En segelbåt med nytt skrov och med en högre rigg och väl tilltagna segelyta.  Hanse 348 är fylld med prestanda för att ge maximal hastighet – utan att kompromissa med easy sailing (Hanses lätta seglingsupplevelse och hanteringen för alla väder).

I en segelbåt är farten och vinden fri och det är även din känsla med att njuta i fulla drag av denna segelbåt. En del av seglingsglädjen finner du under däck där du kan andas in i den friska havsluften när du vill från de många skylights och fönsterskotten ombord, vilket är unikt för en segelbåt i den här klassen. Samtidigt vänder fönstren in i salongen istället för ut på sidedeck. En sval och solupplyst lounge som du har utformat individuellt med elegant trä och unika tyger och inredning.

Nyheter för denna segelbåt och modell Hanse 348 är
1 Stor badplattform med teak 2 Förvaring av fall och skot vid helmsman seats 3 Ergonomiska dubbelrattar 4 Skylight’s vid nedgången  5 Asymmetriska öppningsbara Hanse windows 6 Skottfönster i salong 7 Hanse självslående fock 8 Skylights på fördäck 9 Åtta öppningsbara däcksluckor

Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt.
Vi uppfann den integrerade självslående jiben(focken) och tog alla skot och linor akterut till rorsman. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller lättare när du njuter av upplevelsen och seglingen med din gäster ombord. Reefing, tacking och trim av segel kan alla utföras från sittbrunnen utan ansträngning. Däcket är fritt från tampar och skot, vilket ger dig kompromisslös komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

Din egen individuella segelbåt för din unika personlighet.
Kräsna kännare väljer och seglar segelbåt från Hanse, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara. Våra säljare hjälper dig gärna med att välja de perfekta accentfärgerna och materialen.

Varhelst du seglar – så är din Hanse 348 one of a kind(en av sitt slag). Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse-båt. Inredningen bär också din signatur.

Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

Pris från
1 896 000 SEK

Pris från 172 375 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.00 SEK/€

Segelklar, paketutrustad, sjösatt Tyskland Pris Från
2 477 000 SEK

Pris från 225 187 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.00 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  – Stor badplattform med teak och fällbar fast stege
  – Dold förvaring av fall och skot under sidodäck i aktre sittbrunn
  – Ergonomiska dubbla rattar
  – Takfönster i glas bredvid nedgång från sittbrunn
  – Asymmetriska och öppningsbara Hanse-fönster för bra luftomsättning
  – Stora skrovfönster i salong för maximalt ljus i salongen och att man ser sjön
  – Flera skylights på fördäck
  – Åtta öppningsbara däcksluckor

  Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.
  Back To Top