skip to Main Content
NYHETER
Rabatt nya segelbåtar Hanse Yachts
16 januari, 2024

Champions Choice Offer på nya segelbåtar

Rabatt nya segelbåtar från Hanse Yachts.  Nu lanseras fina rabatter ”Champions Choice 2024” från Hanse Yachts vid beställning av ny segelbåt. Vi är glada att meddela att vi kan erbjuda rabatten ”Champions Choice” till dig och som kund eller blivande kund under Båtmässan i Düsseldorf.

Inkommande beställningar från och med den 20 januari 2024 till 10 februari 2024 kommer att hanteras enligt gällande prislista och det nya Champions Choice-erbjudandet. Alla beställningar måste vara fullständigt specificerade och första handpenningen och andra förskottet(2nd deposit) måste vara betalda till Hanse Yachts senast 12 Februari 2024 tillsammans med produktionsspecifikation, så varvet kan börja bygga båten omedelbart om det behövs.

Exempel på rabatter på hela modellprogrammet av segelbåtar:

Hanse 410   –  Baspris:   258 900€  –  Rabatt på utrustnings pkt 14 000€

Hanse 460  –  Baspris:    329 900€  –  Rabatt på utrutstnings pkt 17 250€

Hanse 510 –   Baspris:    472 900€ –   Rabatt på utrustnings pkt 19 850€

Rabatter gäller även ny segelbåt av modell Hanse 315, 348, 388, 548 och 588.

Kontakta oss för mera information

Rabatt och erbjudandet Champions Choice

Som köpare bör du verkligen överväga att utnyttja Champions Choice-rabatten under mässperioden Das Boot i Düsseldorf när du beställer en ny segelbåt från Hanse Yachts. Här är några överväganden som kan hjälpa dig att fatta det rätta beslutet:

  1. Unik möjlighet: Champions Choice-rabatten är en unik möjlighet som endast erbjuds under mässan Das Boot. Det är en chans att få din drömbåt till ett förmånligt pris som kanske inte kommer igen.
  2. Kvalitet och erfarenhet: Hanse Yachts har en lång och väletablerad historia inom båtbyggbranschen. De är kända för sin höga kvalitet och erfarenhet av att tillverka båtar som är både säkra och eleganta.
  3. Skräddarsydd för dina behov: När du beställer från Hanse Yachts under mässan, har du möjlighet att skräddarsy din båt enligt dina specifika behov och preferenser. Detta gör att du kan få en båt som är perfekt anpassad för dina segeläventyr.
  4. Spara pengar: Med Champions Choice-rabatten kan du spara betydligt mer än om du köper båten till det ordinarie priset. Det ger dig möjlighet att använda dina besparingar för andra viktiga tillbehör eller upplevelser i samband med din nya båt.
  5. Upptäck nya världar: Att äga en segelbåt öppnar upp en värld av äventyr och möjligheter till utforskning. Med din nya Hanse Yachts-båt kan du segla till nya destinationer och skapa minnen som varar livet ut.

Så varför vänta? Ta chansen att dra nytta av Champions Choice-rabatten och göra din dröm om en ny segelbåt från Hanse Yachts till verklighet under mässan Das Boot i Düsseldorf. Det är ett beslut som kommer att berika ditt liv och ge dig möjlighet att njuta av fantastiska segeläventyr i många år framöver.

 

Kontakta därefter din närmsta återförsäljare

https://hanseyachts.se

nya segelbåtar Hanse 460
Segelbåt Hanse
nya segelbåtar Hanse 460Segelbåt Hanse
Rabatt nya segelbåtar
Back To Top