skip to Main Content

Segelbåten Hanse 388 har berömvärd prestanda

Ny segelbåt i Hanse 388 – Njut av den Ultimata Seglingsupplevelsen

Letar du efter segelbåtar till salu?

Välkommen till Hanse 388, stjärnan bland Hanse segelbåtar. Detta mästerverk är inte bara en segelbåt, utan en upplevelse i sig.

Därför välja Hanse 388?

1. Spännande möjligheter: Hanse 388 öppnar dörren till en värld av oändliga äventyr på havet. Denna segelbåt bjuder in dig att uppleva det bästa av solljuset genom sina unika belysningskoncept. Med stora takfönster och en mängd däck och skrovfönster kommer du känna att du flyter på en moln av ljus.

2. Högt prestanda: Detta är inte bara en av de segelbåtar till salu som du stöter på. Hanse 388 erbjuder kraften från en hög rigg och snabbheten i ett skrov designat av de kända båtdesigners Judel / Vrolijk & co, vilket garanterar en oöverträffad seglingsglädje.

3. Bekväm och rymlig: En välplanerad sittbrunn och däck ger utrymme för avkoppling och bekväm segling. Med olika kabinalternativ, är det en idealisk segelbåt för familjen, vänner eller par.

4. Imponerande nyheter: Jämfört med Hanse 385 kommer 388 med en rad nyskapande funktioner. Från ergonomiska rormanssäten till sittbrunnsbord med nedfällbara bordsskivor och självslående jib – den här båten är definitionen av modern design och funktionalitet.

5. Lätt att segla: Med Hanse Easy Sailing Concept blir seglingen en bris, även för nybörjare. Alla linor leder bak till rorsman, vilket gör det enkelt att hantera även i svårare förhållanden.

Slutsats i vilken segelbåt du skall välja:

Om du letar efter segelbåtar till salu, är Hanse 388 ditt självklara val. Denna nya segelbåt erbjuder en perfekt kombination av design, prestanda och komfort. Oavsett om du är en passionerad seglare eller bara söker efter den perfekta båten att koppla av på, kommer Hanse 388 att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

Kontakta oss nu för att upptäcka mer om denna extraordinära segelbåt!

Pris från
2 089 000 SEK

Pris Från 184 900  € (exkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Segelklar, paketutrustad,
sjösatt Tyskland
Pris från
3 379 600 SEK

Pris från 299 100  € (exkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 318 693 SEK

Navigation Package, Crusing Package, Performance Package och Comfort Package ingår  (Värde 28 203 €)

Kampanjen gäller till och med 30/6/2024

28 203 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  Hanse 388: Framstående Egenskaper för Den Moderna Seglaren

  När du söker efter ”segelbåtar till salu”, är det viktigt att inte bara titta på estetiken utan också på de nyckelfunktioner som definierar en riktig modern segelbåt. Hanse 388 är exakt den segelbåten som kombinerar både stil och funktionalitet, vilket framgår av dess framstående egenskaper:

  1. Teak på badplattformen: Den stora badplattformen klädd i vacker teak garanterar en säker och bekväm ombordstigning. En fällbar fast stege kompletterar detta, vilket förenklar tillgången till vattnet.

  2. Skicklig Förvaring: Den dolda förvaringen av skot och fall i sidodäcket och i sittbrunnens helm seats utstrålar praktikalitet, hållande däcket snyggt och organiserat.

  3. Dubbla rattar: Ergonomiska dubbla rattar, en måste-ha för den moderna seglaren, erbjuder en optimal styrupplevelse och bättre manövrerbarhet.

  4. Ljusinsläpp: Med 6 skrovfönster i salongen, takfönster i glas, öppningsbara portlights och yttre fönster designade av Hanse för luftomsättning, försäkrar sig Hanse 388 om att du alltid har en ljus och luftig atmosfär ombord. Lägg till takfönster på fördäcket för ägarkabinen, och du har en inbjudande och öppen känsla i hela båten.

  5. Öppningsbara Däcksluckor: Med 9 öppningsbara däcksluckor garanteras optimal ventilation, vilket gör varje seglingstillfälle behagligt.

  6. Kvalitetsinteriör: När du kliver in i salongen möts du av en kvalitetssoffa med en exklusiv finish. De nya träslagen och dekorationerna skapar en atmosfär av lyx.

  7. Innovativt Pentry: Det stora L-formade pentryt kommer med en unik kyl med både sidoöppning och toppmatning, vilket underlättar förvaring och tillgång till dina livsmedel.

  Sammanfattning: Om du letar efter segelbåtar eller specifikt en segelbåt som kombinerar innovation med komfort och stil, borde din sökning leda dig direkt till Hanse 388. Den erbjuder inte bara framstående egenskaper utan också en oöverträffad seglingsupplevelse. Så nästa gång du utforskar ”segelbåtar till salu”, kom ihåg att Hanse 388 är en toppkandidat värd att överväga.

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top