skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
Nya Hanse 388 har berömvärd prestanda

Denna nya segelbåt i HANSE 388 öppnar en spännande värld av möjligheter. Det unika belysningskonceptet är centrerat runt stora takfönster och en mängd däck och skrovfönster garanterar att du lever med det bästa av solljuset. Den kraftfulla, höga riggen och det snabba skrovet från judel / vrolijk & co gör att du får seglingsglädje bortom jämförelse. Den stora och välplanerade sittbrunnen och däcket erbjuder gott om utrymme för avkoppling och bekväm segling.

Nyheter i Hanse 388 v.s. Hanse 385

Båten är designad med ett antal imponerande nyheter som; Ergonomiska infällbara rormanssäten, dubbla rattar, alla fall och skot dolda och integrerade i sidodäck, sittbrunnsbord med nedfällbara bordsskivor samt räcken och fotstöd av kromstål, eleganta glasfönster med öppningsbara portlights, HANSE självslående jib, två stora takluckor plus takfönster för mest solljus i sin klass, åtta personers kabin med massor av belysning och stora garderober, ljus och rymlig toarum med HANSE design på handfat, överskåp i Grå eller i valt träslag, sänkbart kartbord för att skapa en stor schäslong, väl tiltagen familjesalong, Lounge utdragbara fack, mer dagsljus tack vare stora skrovfönster, 32-tums skärm-TV , rymlig mastercabin med full takhöjd och massor av ljus

Hanse 388 har ett prestandaskrov, en hög rigg och en stor segelyta för snabb och balanserad segling. Segel är från Elvstrom CZ Crossover segel med CX furler och förvaringsväska. En Gennaker ingår för att få ut maximalt av båtens prestanda på undanvind.

Lätt att segla gör det lätt att vara ombord

Precis som alla Hanse-båtar är denna sailyacht oerhört lätt att segla tack vare den självslående jiben och det faktum att alla linor leder bak till rorsman och är utrustad med dubbla rattar i sittbrunnens aktre del.

Hon är en rymlig segelbåt för familjens vecko-seglingar och längre vistelser för aktiva seglare såväl som bekväma seglare som söker en lätthanterlig, rymlig, snabb och bekväm segelbåt och som vill samtidigt vill ha en ny segelbåt som är shorthanded och i lagom hanterbar storlek för hela familjen, vänner eller till två personer. Ombord finns 2 kabiner med bäddplatser i full-längd för 4 personer +1-2 bäddar i salongen. alternativt 3 kabiner för 6 personer + 1-2 bäddar i salongen.

Hanse 388

Hanses nya sortiment tar individuell anpassning till ytterligare nästa nivå med ett stort utbud av tekniska funktioner, layouter, golv, tyger och väggbeklädnader.

Därför har vi med den nya Hanse 388 skapat en cruiser som släpper in mer solljus under däck än någon annan yacht i sin klass. Ett rekordantal av portholes i skrovet och skylights på däck – och även längs sidorna av överbyggnaden – som översvämmar salongen med naturligt solljus hela dagen genom.

Den väldisponerade, stora cockpiten och de generöst utformade däckutrymmena inbjuder dig att koppla av under solen. Kom ombord och upptäck mer om lyxen att njuta av solen ombord till fullo.

Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt.

Vi uppfann den integrerade självhäftande jiben (focken) och tog alla linjer till roten. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller sorglös när du njuter av med gästerna. Reefing, tacking och inställning av segel kan alla utföras från hjälmen utan ansträngning. Däcket är fri från linjer och rördelar, vilket ger dig kompromisslös komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

Känn dig hemma på det stora havet.

Utmärkande drag som “Fast hull line” och den imponerande segelytan kommer från ritbordet hos Judel / Vrolijk & Co, världens bästa och mest erfarna båtbyggnadsingenjörer. Kombinationen av en perfekt harmoniserat lateralplan och ett balanserat roderblad ger ytterligare garanti för hög fartprestanda och säkerhet när du seglar.

Med Hanse har du en progressiv båt som gör skillnad och står för dess kärnvärden. Tekniska innovationer och kvalitet i varje detalj är lika mycket en del av Hanse 418 som det är en känslomässig design och en bekväm atmosfär för välbefinnande. Varje detalj är ett subtilt uttryck för överlägsen design.

Den välavvägda mixen av avancerad teknik och integration av god kompetens i att utforma och skapa den perfekta båten i en yacht – det är drivkraften för Hanseteamet.

Varhelst du seglar – så är din Hanse one of a kind(en av sitt slag).

Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse-båt. Inredningen bär också din signatur.

Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig.

Din egen individuella yacht för din unika personlighet.

Kräsna kännare seglar Hanse, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara. Våra säljare hjälper dig gärna med att välja de perfekta accentfärgerna och materialen.

 

Baspris
1 740 400 SEK
1 392 400  SEK (exkl moms)
Early bird offer 75% 2019
187 000 SEK
*gäller utvalda utrustningspaket och under perioden 1 Sep – 30 Okt. Beställning och deposit senast 30 okt.
Segelklar, paketutrustad, sjösatt
2 285 000 SEK
1 828 000 SEK (exkl moms)

– Teak på den stora badplattformen med fällbar fast stege

– Praktisk dold förvaring av skot och fall i sidodäck i sittbrunnen helm seats

– Ergonomiska dubbla rattar

– 6 skrovfönster i salongen

– Takfönster i glas och öppningsbara portlights vid nedgången från sittbrunn

– Öppningsbara fönster från Hanse för luftomsättning

– Takfönster på fördäck till owners cabin

– 9 öppningsbara däcksluckor

– 6 stora skrovfönster

– Kvalitetssoffa i salongen med exklusiv finish

– Exclusiva nya träslag och dekor

– Unik kyl med sidoöppning och toppmatning

– Stort praktiskt L-pentry

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top