skip to Main Content

Hanse 460 Segelbåt - Ny innovativ design

Hanse 460 med ny design för en ny segelbåt

I en spännande tonhöjd utmärker sig båtdesignen från Berret-Racoupeau i La Rochelle med en vision som erbjuder en ny skrovdesign för denna segelbåt Hanse 460 , samt en mycket mångsidig cockpit och inredning. Tillsammans med utvecklingsgruppen från Hanse Yachts utvecklades en familjekryssare i syfte att sätta nya standarder när det gäller enkel hantering, individualisering och seglingsprestanda. Och allt detta i en sportig, modern exteriördesign samt en enastående interiördesign utrustad med exklusiva detaljer.

Definitivt en innovativ, smidig och rymlig segelbåt.

Utpräglad design Hanse 460

Med sin utmärkande design är Hanse 460 en segelbåt som sticker ut i mängden.

Den slående och eleganta utformningen, tillsammans med de tydliga och sportiga linjerna, ger Hanse 460 en unik karaktär. Det minimalistiska och moderna däcket är en frizon från linor och segel, vilket skapar en fantastisk plats för avslappning och solbad. Här kan du njuta av bekymmerslösa timmar medan du seglar på vattnet.

Skepparen har full kontroll över båten från den rymliga sittbrunnen, där det finns två rattar som kan styras med lätthet, ofta med bara två fingrar. Detta gör seglingen till en behaglig upplevelse för skepparen. Samtidigt kan besättningen och gästerna koppla av och njuta av vinden i en lounge-liknande atmosfär, med gott om utrymme att sträcka ut sig.

När det är dags att ta ett uppfriskande dopp i havet är det enkelt att sänka den integrerade badplattformen och stiga ner i vattnet. Hanse 460 är utformad med både stil och funktionalitet i åtanke, vilket gör den till ett elegant hem på vattnet för den kräsna seglaren.

Hanse 460  en segelbåt med komfort för familjen

imponerande komfort för hela familjen.

Under däck presenterar Hanse 460 en elegant och modern design med tydliga linjer, perfekt balanserad mellan bekvämlighet och funktionalitet. Det är en fusion som vi kallar ”Hanse Family-Look”. Material av högsta kvalitet och val av eleganta ytor skapar en unik atmosfär som ger dig en hemtrevlig känsla. Talrika stora fönster, strategiskt placerade, flödar in mycket naturligt ljus och frisk luft, vilket kompletterar den genomtänkta layouten med generöst boende. Dessutom är ensamtid en del av lyxen ombord. Som standard har Hanse 460 en bekväm dubbelsäng som en del av den eleganta inredningen i ägarhytten.

Skrovdesignen på Segelbåten

Den nyligen utvecklade hydrodynamiska skrovdesignen på Hanse 460 upprätthåller en perfekt balans mellan en smal vattenlinje för ökad skrovhastighet och ett brett skrov ovanför vattenlinjen, med kines fram och bak, vilket ger maximalt inre utrymme. Den omvända fören minskar båtens stampning i starka vindar, samtidigt som de uttalade bågarna håller fördäcket torrt och bekvämt.

Däckdesign på Segelbåten

Däcket på den nya Hanse 460 har en innovativ design med 14 öppningsbara luckor och åtta öppningsbara fönster, vilket ger maximalt naturligt ljus och ventilation under däck. Den smarta layouten gör det möjligt att anpassa sittbrunnen efter behov, inklusive en elektriskt manövrerad badplattform med trappor, en wetbar med handfat och grill samt teleskopiska dävertar som kan fällas ner när de inte används. För de som önskar kan en hardtop (som ett tillval) utrustas med en fast vindruta och solpaneler för att generera miljövänlig energi och smälta sömlöst samman med båtens aerodynamiska silhuett.

Riggen på Segelbåten

Med generösa segelytor, inklusive 114 kvadratmeter uppvindssegel och 234 kvadratmeter nedvindssegel, visar Hanse 460 upp sin imponerande prestandapotential. Standardbågspåret med integrerad ankardel fungerar som en framåt placerad punkt för segel och Gennaker, och kan även rymma en andra förstag för genua eller reacher. För att förenkla seglingen finns valmöjligheter för elektriska furlers för stor- och storsegel samt elektriska vinschar, vilket är en del av Hanse’s kännetecknande enkelhet. Förutom den standardmässiga focken finns också 105% fock och 145% genua från Quantum tillgängliga.

Interiören på Segelbåten

Med inte mindre än 48 möjliga layoutkombinationer ger Hanse 460 ägarna friheten att anpassa sin båt precis enligt deras behov. Oavsett om det är som en ägarbåt med en master-cabin inklusive badrum och två bekväma akterhytter, eller som en charterbåt med 10 bäddar och tre badrum – allt är möjligt. Köket är också fullt anpassningsbart med olika alternativ för kyl- och frysenheter samt utrymme för en vinkyl, diskmaskin och en treflämmad gasugn med ugn, i en längsgående eller U-formad konfiguration med olika färger och ytor att välja mellan.

Mer finns att upptäcka

Ett annat framstående drag är det fullt utrustade navigeringsområdet med en framåtvänd sits, något som sätter standarden i sin klass. Den omfattande alternativlistan, som sträcker sig från tvättmaskin i tvättstugan till plattskärmar i både förarhytt och salong, toppar paketet med flaggskeppet som inkluderar exklusiva tyger och material, samt en dold stång bakom det fällbara ryggstödet i salongen.

För mer information, besök: Hanse Yachts

Pris från
4 520 000 SEK

400 000 € ( inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.  [brValutanyckel 11.30 SEK/€

SEGELKLAR, PAKETUTRUSTAD, [br SJÖSATT TYSKLAND Pris från
5 994 500 SEK

530 512 € (inkl moms)  [br Vi reserverar oss för valutaförändringar. br (Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 468 870 SEK

Navigation Package, Crusing Package, Performance Package och Comfort Package ingår (Värde  41 493 €)

Kampanjen gäller till och med 30/7/2024

41 493 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

    FILMER
    MER INFO

    [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

    Back To Top