skip to Main Content
NYHETER
Provsegling och mässor
20 juni, 2024

Orust Sailboat Show med Öppet Varv är Sveriges största segelbåtsmässa, belägen i Ellös. Den arrangeras av Sweboat i samarbete med Hallberg-Rassy. Mässan är inriktad på segelbåtar och tillbehör men inkluderar även motorbåtar. Besökare erbjuds gratis inträde och parkering. På området finns mat och dryck för både utställare och besökare. Hallberg-Rassys varv håller öppet under evenemanget. Målet är att visa upp hela branschens utbud av segelbåtar på en plats.

Dessutom kommer vi såklart att medverka preliminärt med båtmodellerna H460 och H315

För mer information, besök [Orust Sailboat Show].

Allt på Sjön är Sveriges största flytande båtmässa, belägen i Gustavsberg. Mässan äger rum från 30 augusti till 1 september och erbjuder besökare möjlighet att utforska ett brett utbud av båtar i sitt rätta element. Evenemanget inkluderar olika båtmodeller, tillbehör och möjlighet att träffa utställare. Dessutom finns mat och dryck på plats.

För mer information, besök [Allt på Sjön].

Provsegling med Hanse 388, skulle du vilja att få den riktiga båtkänslan av H388. Den 4 – 6 Juli kommer vi ha ett tillfälle där du får komma och segla H388 gratis. Detta är under marsstand mars cupp race 2024.

Om du skulle vara minsta intresserad av att vilja prova, tvivla inte att höra av dig till oss för att boka tid.

Vi har även tillfälle för att segla 28 – 29 Juni samma modell H388, hör även av dig om denna tiden skulle passa bättre.

Back To Top