skip to Main Content

Känsla av frihet. Den stilfulla vägen - Hanse 548

Hanse 548 levererar en utmärkt seglingupplevelse med den eftertraktade Hanse Easy sailing. Det är den perfekta båten för en avkopplande resa till världens mest fantastiska öar och vikar. Njut av en ny nivå av rymlighet och frihet du upplever tack vare båtens längd på mer än 16 m och en bredd på 5 m.

Hanse 548 nominerades för ”European Yacht of the year 2018”, denna modell Hanse 548 har rena linjer och modernt skrov som garanterar en utmärkt seglingsprestanda.

Hanse´s designteam inspirerades av elementet jord under utveckling av Hanse 548.
Den tydliga, moderna skrovformen och inredningen bygger en sublim kontrast till de naturliga materialen och varma nyanser. Med möjlighet att välja mellan tio olika layouter under däck, sätter Hanse återigen ny trend i internationell båtbyggnation.

Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt. Hanse uppfann den integrerade självslående jiben (focken) och drog alla linor, skot och fall, till rorsman. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller koppla av tillsammans med gästerna under färd. Reefing, tacking och inställning av segel kan alla utföras från rorsmansplatsen utan ansträngning. Däcket är fri från skot, fall och löpande rigg, vilket ger dig överlägsen komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

Känn dig hemma på det stora havet.
Utmärkande drag som “Fast hull line” och den imponerande segelytan kommer från ritbordet hos Judel / Vrolijk & Co, världens bästa och mest erfarna båtbyggnadsingenjörer. Kombinationen av en perfekt harmoniserat lateralplan och ett balanserat roderblad ger ytterligare garanti för hög fartprestanda och säkerhet när du seglar.

Med Hanse har du en progressiv båt som gör skillnad och står för dess kärnvärden. Tekniska innovationer och kvalitet i varje detalj är lika mycket en del av Hanse 548 som det är en känslomässig design och en bekväm atmosfär för välbefinnande. Varje detalj är ett subtilt uttryck för överlägsen design.

Den välavvägda mixen av avancerad teknik och integration av god kompetens i att utforma och skapa den perfekta båten i en yacht – det är drivkraften för Hanseteamet.

Varhelst du seglar – så är din Hanse 548 one of a kind.
Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse-båt. Inredningen bär också din signatur. Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig.

Föredrar du att segla med dina nära och kära, din familj eller med en grupp vänner? Inredningen på din Hanse 548 kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål. Du kan välja mellan den klassiska layouten och ett skräddarsydd hyttkoncept för många eller bara några gäster ombord.

Din egen individuella Hanse 548 sailyacht för din unika personlighet.
Kräsna kännare seglar Hanse, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.

PRIS FRÅN
7 456 500 SEK

659875 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Segelklar, utrustningspaket,
sjösatt Tyskland
Pris från
8 366 000 SEK

740425 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

Just nu! Fast Lane offer 2024
Spara 907 000 SEK

Navigation Package, Crusing Package, Performance Package, Comfort Package, Upgrade Chartplotter och Entertanment Pack (Salon/Cockpit) ingår  

(Värde  80 265 €)

 

Kampanjen gäller till och med 30/6/2024

80 265 €  (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.30 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  – Electrohydraulic bathing platform with integrated ladder

  – Foldable helmsman seats – easy access

  – Second winch at the helm

  – Two extra-large sunbathing lounges

  – 12 portholes

  – T-top with lighting and speakers

  – Elegant glass lighting strip on deck

  – Hanse Silent Master Cabin

  – Seating lounge with integrated bar

  – Colour-contrasting cupboards

  – Nautical pantry with optimal layout

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top