skip to Main Content

Omforma körspänningen

Fjord 44 Open erbjuder en uppslukande upplevelse under alla förhållanden och imponerar aldrig tack vare den unika, signaturen FJORD-design som täcker hela utbudet av våra båtar. Vi sätter trender med en minimal, modern design som är lika snygg för ögat som den styrs och styrs, vilket sätter nya nivåer av tillfredsställelse och estetik. Förbluffa och bli förvånad över kontrollernas smidighet och den exakta manövreringsfinessen. Släpp lös kraften i den vågskärande 40 knop, sätt en takt för första plats, eller den längsta plats som din blick sätter på, allt på ett ögonblick.

Dynamisk atmosfär
Allt runt dig är handgjorda och tas hänsyn till hennes design, inklusive den ramlösa vindrutan som smälter däcket i panoramautsikt vackert och kompletterar de tydliga, långa linjerna med en vertikal båge. Under hela tiden följer varumärkesdesignen som uppmuntrar publiken i varje hamn och strand du hamnar vid eller förbi. Upplev din omgivning visuellt; skuggad från solen av ett T-tak som sträcker sig över den rymliga sittgruppen samt hörsel; via ett högkvalitativt ljudsystem för underhållning. En king-size solstol imponerar och bjuder in, medan den breda kajutformningen möjliggör säker passage till aktern, med en badplattform som kan sänkas ned med en strömbrytare. Det finns en fristående dusch precis på däck, för när du avslutar din havssession, nås via den bekvämt placerade stegen.

Uppmärksamt utrustad
Och nu på den inbjudande, king-sized stuga värd en lika king size-säng och ett komplett utbud av förnödenheter och lyx. Solstrålar livar upp stugan från alla håll; både strålkastarna och skrovet och takfönstret samt en öppningslucka. Toaletten är fullt utrustad med en dusch och en separat duschstol, berikad av de färgade belysningarna placerade överallt. Det blir verkligen unikt när du har anpassat det, och väljer från en rik färgpalett som spänner över högkvalitativa material, träslag och allt från utsidan hela vägen till dämpningen. Uttrycka dig till fullo med 44 Open och var unik.

Grundpris
7 482 000 SEK

5 986 000 SEK (Exkl moms) 

Förslag utrustad båt
8 265 000 SEK

6 612 000 SEK (Exkl moms) 

    FILMER
    Back To Top