skip to Main Content

Optimera din båtupplevelse med Fjord 44 Open motorbåtar

Fjord 44 Open är en stjärna bland motorbåtar och erbjuder en unik upplevelse. Den utmärker sig med sin unika Fjord-design, en signatur som genomsyrar vårt utbud av Fjord motorbåtar. Vi sätter trender med en minimalistisk och modern design som förbättrar körglädjen och styrkontrollen, vilket tar båtägandet till nya höjder av tillfredsställelse och estetik.

Fjord 44 Open motorbåt ger dig friheten att släppa loss kraften i den vågskärande 40 knop. Du kan sätta en takt för första plats eller upptäcka den längsta platsen som din blick fångar, allt på ett ögonblick.

En dynamisk atmosfär i din Fjord 44 Open motorbåt
Varje detalj har noggrant genomtänkts, inklusive den ramlösa vindrutan som ger panoramautsikt och kompletterar båtens tydliga, långa linjer med en vertikal båge. Oavsett var du befinner dig kommer din Fjord motorbåt alltid att göra ett intryck.

Uppmärksamt utrustad Fjord yacht
Din Fjord yacht är välutrustad och erbjuder en king-size säng samt en mängd nödvändigheter och lyxartiklar i kabinen. Den har också en fullt utrustad toalett med dusch och separat duschstol. Anpassa din Fjord yacht med en rik palett av färger och högkvalitativa material för att skapa en motorbåt som verkligen är unik för dig.

Oavsett om du njuter av en avkopplande dag på vattnet eller strävar efter att bli först över linjen, kommer Fjord 44 Open motorbåten att förvandla din körupplevelse. Upplev skillnaden idag med Fjord Yachts.

Grundpris
7 482 000 SEK

5 986 000 SEK (Exkl moms) 

Förslag utrustad båt
8 265 000 SEK

6 612 000 SEK (Exkl moms) 

    FILMER
    Back To Top