skip to Main Content

Hanse 510 Ny Segelbåt och design

En fantastisk segelbåt från Hanse Yachts med ny look, lätt att segla (Easy Sailing) och snabb (fast cruising) 

Den berömda designstudion Berret-Racoupeau har fått ut allt som är möjligt på denna 50-fots segelbåt från Hanse i en generös mängd utrymme på och under däck, hög skrovhastighet och exceptionell boendekomfort. 

En segelbåt med rent seglingsnöje och i en ny dimension
Med sin innovativa, moderna skrovdesign är Hanse 510 ett riktigt blickfång bland segelbåtar. Många smarta idéer och praktiska detaljer gör denna 50-fots segelbåt till en förstklassig familjekryssare. 

En distinkt negativ stäv, en smal vattenlinje och de perfekt placerade chine-kanterna gör en seglingstur i denna båten till ett sant nöje, även med mycket vågor. Sittbrunnen med dubbla styrsystem är optimerad för shorthand-segling. 

Ett intelligent placerat steg gör att besättningsmedlemmar enkelt kan komma åt det linfria sidedäcket. Tillvalet med T-top, som kan utrustas med solpaneler om så önskas, inbjuder dig att dröja kvar i sittbrunnen länge. Dessutom har denna båten det största och mest praktiska jollegaraget i sin klass. Med bara några enkla steg kan du enkelt få din jolle i sjön från sittbrunnen med det nyutvecklade Hanse Smart Tender System.

En segelbåt där bekvämlighet möter stil
Den sofistikerade designen på båten skapar en känsla av lyx och gott om utrymme under däck. Den ovanligt rymliga ownerscabin i denna klass, den loftliknande salongen med multifunktionella möbler, eller till och med den valfria besättningshytten: varje område på Hanse 510 är en riktig feel-good-plats. 

Med över 100 layoutalternativ kan din drömyacht designas efter dina individuella önskemål. 

Prova Hanse Yachts prisbelönta 3D-konfigurator och skicka resultatet till din återförsäljare BohusYachts för din skräddarsydda offert och boka ett möte för genomgång och rådgivning.

Fördelar

 • Hanse 510 har det största och mest användbara jollegaraget i sin klass, och det nyutvecklade Hanse Smart Tender System.
 • Volymen på Hanse 510 är oöverträffad i 50ft-klassen, bredast rentav.
 • Skrovdesignen har optimerats ytterligare så att även med den enorma volymen så äventyras inte prestandan.
 • Besättningshytten är inte längre ett rum att sova i, det har blivit en plats att bo på.
 • Med Hanse 510 har Easy Sailing-konceptet utvecklats ytterligare och konsekvent implementerats.
 • Hanse har packat in alla alternativ i båten för att hantera ett brett utbud av, kunder: fritt konfigurerbara så att nästan alla önskemål kan uppfyllas med urvalet i prislistan.
 • Anpassad för långa personer. Alla bäddar är fullängd, det vill säga 2,04 m. Takhöjd är normalt 2,12 – 2,14 m
 • Vikten och stabiliteten i en H510 jämfört med andra märken är cirka 2, 5 – 3 ton mera. Detta ger en styvare, mera gedigen och mera säker båt.
 • Masthöjden är 23,55 m och är över 1,6 meter högre. Det innebär mera segel och mera fart och du kommer först i hamn.
 • Total volym är 89,4 kvm i jämförelse 5,4 -7,2 kvm större volym jämfört med andra märken i samma storlek.

Kort om Nya skrovet
Den omvända stäven eller våggenomträngande bogen förhindrar att slå i en stigande vind, och den hårda stäven börjar precis vid fören och bryter vågen när fören dyker in, så att mindre vatten kommer över däcket och seglingen blir torrare.

Kort om sittbrunnen
Den sofistikerade rorsmansplatsen ger dig full kontroll över Hanse 510 i alla situationer. All information konvergerar här, och alla skot och fall kan manövreras härifrån. Även de elektriska vinscharna från babord såväl styrbord kan manövreras härifrån.

Kort om garaget för dingen
Här kan du se garaget för dinge med den automatiska komforttrappan och det nyutvecklade tender-lyftsystemet från Hanse: Hanse Smart Tender System. Exempel på dinge kan vara 2,70m inkl. 6 hk motor.

Kort om badplattformen
Du kan välja till en badtrappa, där du bekvämt kan ta dig upp ur vattnet på breda trappsteg och i en bekväm vinkel. Detta förvandlar badplattformen till en privat strand med lyxig tillgång till vatten.

Kort om livflotte
Hanse har funderat mycket på ett vettigt förvaringsutrymme för livflotten. Hanse har kommit fram till att precis bakom nedgången från sittbrunnen är det bästa stället. Här har vi skapat ett fack som ger plats för de vanliga containrarna i en 8-personers livflotte. Locket är inte gångjärn utan öppnas helt enkelt med 4 hållare och kan sedan läggas undan, så det snabbt kan tas bort vid fara och man kan ta sig till livflotten från alla håll.

Pris från
6 186 000 SEK

562 375 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.  
Valutanyckel 11.00 SEK/€

SEGELKLAR, PAKETUTRUSTAD,
SJÖSATT TYSKLAND
Pris från
8 706 000 SEK

791 506 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.  
Valutanyckel 11.00 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top