skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
Magnifik lyx med komfort,
säkerhet och prestanda.

Moody DS54 en mini-superyacht

Den lyxiga Moody DS54 kombinerar romantiken med 360graders synfält i samma plan som sittbrunnen med komfort och bekvämligheter liknande en motorbåt. Det kan vara den perfekta crossover-yachten för dig som överväger att växla till segelbåt, men som bara inte kan få kraft att göra det.

Moody DS54 är den senaste exklusiva segelbåten från Moody och omfamnar det unika DS koncept med ”One Level Living”. Detta tillsammans med utmärkta seglingsegenskaper och toppkvalitet har bidragit till flera utmärkelser.

Den överbyggda och slutna däckssalongen passar både varma och kalla klimat då den ger skydd mot både vind, väder och snö. Kombinerat med den välskyddade sittbrunnen gör det Moody DS54 perfekt för alla seglare som tillbringar mycket tid på vattnet.

En exklusiv och lyxig segelbåt av Moody byggs individuellt för Dig. Individualisering är till för att alla ägare skall få sin båt precis som man vill ha den. Olika layouter och material finns föreslaget och en mängd tillbehör går att välja till. Vi kan även erbjuda helt personliga och unika lösningar för just dig.

Trots sitt stora segelområde är Moody DS54 anmärkningsvärt lätt att segla med bara två ombord. Dessa Moodys har också tävlat i Sydney till Hobart race, så om du letar efter en gentlemans yacht som inte bara ger gott om skydd från elementen men kan verkligen segla, sätt den här segelbåten på din lista

Basic pris
8 463 000 SEK*
(inkl moms)
6 770 500 SEk* (exkl moms)
Utrustad, segelklar och sjösatt
9 772 400 SEK*
(inkl moms)
7 817 900 SEk* (exkl moms)

*1 € = 10,26 SEK

360 graders utsikt

Moody 54 DS  erbjuder med däckssalong eller mittkabins-lösning  och sittbrunn i samma nivå enastående utrymmen med utsikt i 360 grader. Vem vill behöva gå ner i källaren för att ta sig en kopp kaffe? Bekvämligheter som inre styrplats höjer komforten samtidigt som du har kvar den fulla seglingskänslan när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

Enastående komfort, exklusivitet och lyx  alla detaljer genomsyrar en exklusiv segelbåt som denna Moody DS4.

Prestanda

Unikt för en exklusiv segelbåt av Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy med en enastående prestanda. Moody är och förblir äkta och exklusiva segelbåtar med utmärkt prestanda.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top