skip to Main Content

Magnifik lyx med komfort,
säkerhet och prestanda.

Moody DS54 en mini-superyacht

Den lyxiga Moody DS54 kombinerar romantiken med 360 graders synfält i samma plan som sittbrunnen med komfort och bekvämligheter liknande en motorbåt. Det kan vara den perfekta crossover-yachten för dig som överväger att växla till segelbåt, men som bara inte kan få kraft att göra det.

Moody DS54 är den senaste exklusiva segelbåten från Moody och omfamnar det unika DS koncept med “One Level Living”. Detta tillsammans med utmärkta seglingsegenskaper och toppkvalitet har bidragit till flera utmärkelser.

Den överbyggda och slutna däckssalongen passar både varma och kalla klimat då den ger skydd mot både vind, väder och snö. Kombinerat med den välskyddade sittbrunnen gör det Moody DS54 perfekt för alla seglare som tillbringar mycket tid på vattnet.

En exklusiv och lyxig segelbåt av Moody byggs individuellt för dig. Individualisering är till för att alla ägare skall få sin båt precis som man vill ha den. Olika layouter och material finns föreslaget och en mängd tillbehör går att välja till. Vi kan även erbjuda helt personliga och unika lösningar för just dig.

Trots sitt stora segelområde är Moody DS54 anmärkningsvärt lätt att segla med bara två ombord. Dessa Moodys har också tävlat i Sydney till Hobart race, så om du letar efter en gentlemans yacht som inte bara ger gott om skydd från elementen men kan verkligen segla, sätt den här segelbåten på din lista

Pris från
11 104 000 SEK
8 709 000 SEK  (exkl moms)
Utrustad, segelklar och sjösatt i Tyskland
Från 11 826 000 SEK
Från 9 460 000 SEK  (exkl moms)

Intresseanmälan

Förnamn
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Efternamn
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Din E-mail Address
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Telefonnummer
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Vilken modell gäller det?
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!

360 graders utsikt

Moody 54 DS erbjuder med däckssalong eller mittkabins-lösning, sittbrunn i samma nivå och otroliga utrymmen med utsikt i 360 grader. Vem vill behöva gå ner i källaren för att ta sig en kopp kaffe? Bekvämligheter som inre styrplats höjer komforten samtidigt som du har kvar den fulla seglingskänslan när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

Enastående komfort, exklusivitet och lyx. Alla detaljer genomsyrar en exklusiv segelbåt som denna Moody DS4.

Prestanda

Unikt för en exklusiv segelbåt av Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy tillsamman med en enastående prestanda. Moody båtar är och förblir äkta och exklusiva segelbåtar med utmärkt prestanda.

Back To Top