skip to Main Content

Moody 54 - Magnifik lyx med komfort, säkerhet och prestanda – en mini-superyacht

Den lyxiga segelbåten  Moody DS 54 från Moody Yachts by Hanse kombinerar romantiken med 360 graders synfält i samma plan som sittbrunnen med komfort och bekvämligheter liknande en motorbåt. Det kan vara den perfekta crossover-yachten för dig som överväger att växla till segelbåt, men som bara inte kan få kraft att göra det.

Moody Däcksalong
Moody DS 54 är en av de exklusiva segelbåtarna från Moody Yachts och omfamnar det unika DS koncept med ”One Level Living”. Detta tillsammans med utmärkta seglingsegenskaper och toppkvalitet har bidragit till flera utmärkelser.

Är du van med motorbåt ger en segelbåt från Moody Yachts med din integrerade sittbrunn och salong i ett och samma plan likvärdig layout som du är van med från motorbåtar och är ett miljövänligt och bränslesnålt alternativ.

Den överbyggda och slutna däckssalongen passar både varma och kalla klimat då den ger skydd mot både vind, väder och snö. Kombinerat med den välskyddade sittbrunnen gör det Moody DS54 perfekt för alla seglare som tillbringar mycket tid på vattnet.

Individualiserad layout och utrusning
En exklusiv och lyxig segelbåt av Moody byggs individuellt för dig. Individualisering är till för att alla ägare skall få sin båt precis som man vill ha den. Olika layouter och material finns föreslaget och en mängd tillbehör går att välja till. Vi kan även erbjuda helt personliga och unika lösningar för just dig.

Short-handed och manövrering från salong
Trots sin stora segelyta är Moody DS 54 anmärkningsvärt lätt att segla med bara två ombord. Dessa Moodys har också tävlat i Sydney till Hobart race, så om du letar efter en gentlemans yacht som inte bara ger gott om skydd från elementen men kan verkligen segla, sätt den här segelbåten på din lista

Däcksalong – 360 graders utsikt
Moody 54 DS erbjuder med däckssalong eller mittkabins-lösning, sittbrunn i samma nivå och otroliga utrymmen med utsikt i 360 grader. Vem vill behöva gå ner i källaren för att ta sig en kopp kaffe? Bekvämligheter som inre styrplats höjer komforten samtidigt som du har kvar den fulla seglingskänslan när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Moody – komfort
Enastående komfort, exklusivitet och lyx. Alla detaljer genomsyrar en exklusiv segelbåt som denna Moody DS4.

Moody – prestanda
Unikt för en exklusiv segelbåt Moody från Hanse Yachts är att i en lösning med däcksalong kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy tillsammans med ett skrov som ger en enastående prestanda. Moody båtar är och förblir äkta och exklusiva segelbåtar med utmärkt prestanda.

Pris från
14 412 300 SEK

11 529 900 SEK  (exkl moms)

1 211 125 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.90 SEK/€

Utrustad, segelklar,
sjösatt i Tyskland
Från 15 734 700 SEK

Från 12 587 800 SEK  (exkl moms)

1 322 250 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.90 SEK/€

    FILMER
    Back To Top