skip to Main Content

En motorbåt från Fjord är för den sofistikerade båtägaren

Motorbåt Fjord  har en unik design av minimalistisk estetik och ett designspråk som markant skiljer sig från mängden motorbåtar. Designern Patrick Banfield får allas våra ögon haja till och förundran nör vi ser en Fjord motorbåt

Motorbåten har en konstnärligt integrerad kombination av ett skrov som framträder och en elegans som avslöjar en snabb och säker motorbåt med både utseende och kraft. Med utsikt över det rymliga däcket finns en vindruta utan metallram som ger dig som förare obegränsad panorama och maximal sikt.

Välj bara en destination och åk dit, njut av en bekväm tur med en imponerande hastighet på 40 knop. Gå med vågorna eller ta dem på på tvärs; den vertikala stäven flyger enkelt över vågorna när du kör.

Praktisk komfort
En U-formad lounge  ligger ovan den vertikala stäven, möjlig att omvandla till en solbädd och kompletterar de långa rena linjerna på motorbåten som gör att du fångar allas blickar oavsett hur snabbt du passerar. Det nedre däcket är en förlängning av det samma nöje och komfort, med en rikt utrustad cabin utrustad med toalett, kyl och en säng i king-size storlek. Tillvalen innehåller en hel palett av premiummaterial, vilket ger dig möjlighet att utforma jus din stil på din Fjord 38 Open . Ingenting lämnas åt slumpen med kvalitetsbyggande komponenter som överförs till den extrautrustningen, allt från en elektrisk ankarvinsch till en praktisk förlängning av badplattformen. Med tanke på glädjen med bra ljud och  musik, väljer du ett ljudsystem för underhållning ombord och gör din upplevelse komplett av denna unika, handgjorda motorbåt, Fjord 38 Open

Exakt körning över vattnen
Vi har uppnått en fin komfort med det rena däcket, uppnått ett sportigt utseende och skapar en unik båt som får dig att tappa andan och som presterar kraftfullt under alla förhållanden. Styrningen är snäv och exakt, helt naturliga och ett rent nöje att köra, i syfte att ge uttryck såväl som för att imponera. Skäm bort dig själv med denna Fjord 38 Open och uppnå det bästa med denna motorbåt med antingen 2 x Volvo Penta D4 på 260 hästkrafter eller 2 x Volvo Penta D4 med 300 hästkrafter.

Grundpris
4 053 000 SEK

3 242 000 SEK (exkl moms)

Förslag utrustad båt
4 814 000 SEK

3 851 000 SEK (exkl moms)

    FILMER
    Back To Top