skip to Main Content

Båtplatser – säkert och skyddat läge.

Om du söker efter den bästa båtplatsen för din båt, har BohusYachts med Portsidemarina din ultimata destination nära den skärgård du gillar mest. Vi välkomnar dig som söker båtplats Göteborg Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Orust, Tjörn, Stenungsund Tanumshede, Sotenäs, Nordön, Marstrand. Du har båten mitt i Bohuslän nära de orter som du brukar besöka med din båt. Lysekil, Fiskebäckskil, Gullholmen, Käringön, Malmön, Kungshamn, Smögen Hunnebostrand.

Åk med bil från hemmet till din båt och du är nära till allt du gillar i skärgården med din båt. Korta restid och spara på bränslekostander.

Bohus Yachts erbjuder en komplett lösning för båtplatser, båtservice, båtreparationer och vinterförvaring av båtar. Med vår expertis och erfarenhet kan vi garantera att din båt kommer att förvaras på ett säkert och tryggt sätt under hela båtsäsongen och vinterperioden.

Båtplatser för alla båtar

Vi erbjuder båtplatser som passar alla typer av båtar, oavsett storlek eller typ. Våra båtplatser är utformade för att ge dig maximal säkerhet och bekvämlighet, och vi erbjuder också alla de tjänster som du kan behöva för att hålla din båt i bästa möjliga skick.

Våra båtplatser är också lättillgängliga, vilket gör att du kan komma åt din båt när som helst under vinterperioden. Och med vår höga säkerhetsnivå kan du vara säker på att din båt är skyddad mot alla typer av skador och stölder.

Så om du söker efter den bästa båtplatsen för din båt i Bohuslän och på västkusten, tveka inte att kontakta oss på BohusYachts. Vi har lediga båtplatser och erbjuder vinterförvaring av båtar och vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina båtbehov. Besök vår webbplats idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att hålla din båt i toppskick året runt.

Besök Portsidemarina.se för priser och intresseanmälan.

 

Vinterförvaring av båtar

Vi erbjuder vinterförvaringsplats i kallt utrymme, alternativt ute vintern 2023/2024.

Om du är en båtägare som söker efter pålitlig och trygg vinterförvaring av din båt, då har BohusYachts ett bra erbjudande med Portsidemarina för dig. Vi erbjuder en  lösning för vinterförvaring av båtar, med högsta säkerhet och bekvämlighet för våra kunder.

Vi välkomnar dig som söker vinterförvaring Göteborg Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Trollhättan, Vänersborg, Orust, Tjörn, Stenungsund, Tanumshede, Sotenäs, Nordön, Marstrand. Du lägger båten för vinterförvaring vid våra bryggor. Du söker kanske vinterförvaring Lysekil, Fiskebäckskil, Gullholmen, Käringön, Malmön, Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand. Vi vinterförvarar din båt. Lätt att lägga till och mycket skyddat läge.

Våra vinterförvaringsanläggning är utrustad  för att garantera att din båt förvaras på ett säkert sätt under hela vinterperioden. Vi har också kunnig och erfaren personal som arbetar för att se till att din båt är i toppskick när du kommer tillbaka på våren.

Vi erbjuder vinterförvaring för alla typer av båtar, oavsett storlek eller typ. Våra vinterförvaringsanläggningar är också lätta att nå och våra kunder kan få tillgång till sina båtar när som helst under vinterperioden.

Vi vet att din båt är viktig för dig, och vi tar hand om den som om den vore vår egen. Vi utför regelbundna kontroller och underhåll för att säkerställa att din båt förvaras i bästa möjliga skick under hela vinterperioden.

Så om du söker efter pålitlig och trygg vinterförvaring för din båt, tveka inte att kontakta oss på BohusYachts. Vi erbjuder båtservice för våra kunder, och vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din båt i toppskick under vinterperioden. Besök vår webbplats idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din vinterförvaring av båt.

Välkommen att besöka Portsidemarina och gör en förfrågan för prisuppgift för vinterförvaring båten

Portside Marina

PortSide Väst AB – Portside marina
Knähammar 325, 45195 Uddevalla

Hemsida:   Portsidemarina.se

Telefon:  +46 (0)31-210200

E-post info@portsidemarina.se alt info@bohusyachts.se

Back To Top