skip to Main Content
NYHETER
Hanse Yachts återställer leveranstider för segelbåtar
19 april, 2024

Hanse Yachts återställer leveranstider i produktion för nya Segelbåtar till för-Covid nivåer

Hanse Yachts, en pionjär inom marinindustrin för nytillverkning av segelbåtar och motorbåtar, har meddelat en återgång till normala leveranstider för sina nyproducerade segelbåtar. Denna åtgärd markerar en väsentlig framsteg för den globala marknaden för segelbåtar och kommer säkerligen att väcka efterfrågan bland seglingsentusiaster världen över.

I en tid då Covid-19-pandemin orsakade stora orderstockar och med problem världen över med tillgång av komponenter gav det stora störningar inom produktions- och leveranskedjor. Hanse Yachts har arbetat för att återställa balansen. Genom att intensifiera sin produktionskapacitet och förbättra processer har företaget lyckats återgå till leveranstider som liknar dem vi såg före pandemin, vilket ger en välkommen lättnad för kunder som längtat efter sina nya båtar.

Den återställda produktionsrytmen förväntas också göra Hanse Yachts till en än mer konkurrenskraftig aktör på marknaden för segelbåtar. Genom att kunna leverera sina produkter inom den tidigare normala tiden från order kan företaget säkra och stärka sin position som ett av de ledande varumärkena av segelbåtar inom branschen.
Med förhoppning av ökande efterfrågan på segelbåtar världen över är Hanse Yachts redo att möta behoven hos kunder som letar efter snygga, säkra, funktionella och prisvärda segelbåtar. Denna framgångsrika återgång till normala leveranstider öppnar upp för spännande möjligheter för både företaget och dess kunder och markerar en fortsatt framtid för segelbåtsindustrin.

För mera information om respektive model och hur du kan konfigurera din nya båt, klicka på länken här

Kontakta därefter din närmsta återförsäljare

nya segelbåten Hanse 410
nya segelbåtar Hanse 460
Ryck 280
nya segelbåten Hanse 410nya segelbåtar Hanse 460Ryck 280
Hanse yachts
Back To Top