skip to Main Content
There is nothing to show here!
Slider with alias hanse-418 not found.
Hanse 418 - tydliga snabba linjer
Segelbåten Hanse 418 har tydliga, snabba linjer som talar för en enastående seglingsupplevelse. Tack vare de optimerade hydrodynamiska flödesparametrar i skrovdesign, den raka stäven och extra långa vattenlinje, är denna segelbåt från Hanse perfekt för en äkta seglingupplevelse: snabbt, säkert och bekvämt glider den genom vattnet.Med allt detta sätter Hanse 418 en ny standard i sin klass av segelbåtar.

Kom ombord på Hanse 418 och frossa i dess skönhet!
Hanse Easy Sailing Concept är legendariskt. Vi uppfann den integrerade självhäftande jiben (focken) och tog alla linjer till roten. Detta innebär att du kan segla din båt ensam – eller sorglös när du njuter av med gästerna. Reefing, tacking och inställning av segel kan alla utföras från hjälmen utan ansträngning. Däcket är fri från linjer och rördelar, vilket ger dig kompromisslös komfort och utrymme medan du är på havet eller kopplar av i hamnen.

I Hanse 418 känner du dig hemma på det stora havet.
Utmärkande drag som “Fast hull line” och den imponerande segelytan kommer från ritbordet hos Judel / Vrolijk & Co, världens bästa och mest erfarna båtbyggnadsingenjörer. Kombinationen av en perfekt harmoniserat lateralplan och ett balanserat roderblad ger ytterligare garanti för hög fartprestanda och säkerhet när du seglar. Med Hanse 418 har du en progressiv båt som gör skillnad och står för dess kärnvärden. Tekniska innovationer och kvalitet i varje detalj är lika mycket en del av Hanse 418 som det är en känslomässig design och en bekväm atmosfär för välbefinnande. Varje detalj är ett subtilt uttryck för överlägsen design. Den välavvägda mixen av avancerad teknik och integration av god kompetens i att utforma och skapa den perfekta båten i en yacht – det är drivkraften för Hanseteamet.

Varhelst du seglar – så är din Hanse 418 ”one of a kind”.
Du väljer skrovets färg och vilken klädsel du vill, som fångar ditt öga. På däck ligger beslutet helt på dig om vilken teknisk utrustning som ska inkluderas på din Hanse 418-båt. Inredningen bär också din signatur. Njut av friheten i det öppna havet i en modern luftig atmosfär med maritim elegans. Högkvalitativa material och exklusiva tillbehör som bara väntar på dig. Föredrar du att segla med dina nära och kära, din familj eller med en grupp vänner? Inredningen på din Hanse 418 kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål. Du kan välja mellan den klassiska layouten och ett skräddarsydd hyttkoncept för många eller bara några gäster ombord.

Din egen individuella yacht för din unika personlighet.
Kräsna kännare seglar Hanse 418, eftersom vi erbjuder dig chansen att uttrycka din personliga stil. Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara. Våra säljare hjälper dig gärna med att välja de perfekta accentfärgerna och materialen.

* Text och bilder av och om båtarna beskriver modell och tillval och är extrautrustade utöver standardspecifikation.
PRIS FRÅN
2 947 000 SEK

269 875 € (inkl moms)
Vi reserverar oss för valutaförändringar.
Valutanyckel 11.00 SEK/€

Segelklar, paketutrustad,
sjösatt Tyskland
Pris från
3 751 000 SEK

341 062 € (inkl moms)  
Vi reserverar oss för valutaförändringar.  
Valutanyckel 11.00 SEK/€

  FILMER
  MER INFO

  – Stor badplattform i Teak med fällbar fast stege

  – Dold förvaring av fall och skot vid sidodäck i aktre sittbrunnen

  – Ergonomisk styrning med dubbla rattar

  – 6 Skrovfönster i salongen

  – Takluckor i glas med öppnignsbara portlights vid nedgång från sittbrunnen

  – Öppnignsbara Hanse fönster för bra luftomsättning

  – Hanse självslående jib

  – Skylights öppnignbara på fördäck

  – 9 öppningsbara däckluckor

  – högkvalitativ soffdel i salong med enastående fisnish

  – Exklusiva nya träslag och dekor-detaljer

  – Fällbart salongsbord

  – Högkvslitstivs paneler på skott

  – Stort och välplanerat pentry i L form

  [advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″]

  Back To Top