skip to Main Content

Köp ny båt - sälj begagnad båt - BohusYachts.

Köp ny båt av BohusYachts.

Våra värden är enkelt båtägande, bekvämt båtliv och skapa glädje på sjön

 Vi arbetar med att sälja nya segelbåtar och begagnade båtar, båtförsäljning till privatpersoner och företag som vill köpa segelbåt eller köpa motorbåt. Bolaget har sitt ursprung i BohusCharter som startade vid Stenungsbaden Yacht Club när Americas Cup satsningen med New Sweden gjordes. BohusCharter är etablerat 1992 av familjen Otterberg.

Köp ny båt tryggt av Bohysyachts. Bolaget har en tradition av båtförsäljning och att sälja nya segelbåtar och begagnade segelbåtar samt motorbåtar. i bolaget har det sålts nya och begagnade segelbåtar som Bavaria segelbåtar, Dufour segelbåtar och Jeanneau segelbåtar, Delphia segelbåtar och Maxi segelbåtar genom åren. Sedan 2003 arbetar bolaget med kunder som vill köpa ny båt och båtförsäljning, BohusYachts &Charter AB är auktoriserade båthandlare och medlemmar i Sweboat.

https://hanseyachts.se

Läs mera om att sälja båten med Bohusyachts

Läs mera om begagnade båtar

BohusYachts affärsidé är att erbjuda ett bekvämt båtliv och att sälja ny och begagnad segelbåt och motorbåt. Idag säljer vi ny Hanse segelbåt, ny Moody segelbåt och ny VariantA för eget båtägande eller med finansierings- och servicelösningar med båtcharter och Dufour för charter.

Köp båt och för enkelt och ekonomiskt fördelaktigt båtägande (med båtplats, service- och vinterförvaring mm) tar vi hand om din nya båt eller begagnade båt när du inte använder den och hyr ut din segelbåt eller motorbåt ett förutbestämt antal veckor varje år. Finansieringslösningar via Swedbank Finans eller Wasa Kredit. Försäkringslösningar via Pantaenius båtförsäkring eller Alandia båtförsäkring.

Konsumentskydd enligt branschförbundet Sweboat och båtförmedling och båtförsäljning av alla båtar för din bästa trygghet. Ett ackrediterat Sweboat-företag.

glädje på sjön

Back To Top