skip to Main Content

Terhi 450

Terhi 450 för dig som vill komma ut och bara njuta av båtlivet.

Terhi 450

100 000 SEK

Båtnummer...450
Båtfabrikat...Terhi
Båtmodell...450
Tillverningsår...2020
Hemmahamn...Portside Uddevalla
Antal möjliga tankar...2
Motormärke...Honda
Vikt...310Kg (Utan motor)
Längd...4,45m
Brädd...1,85
CE Certifikat...A (ocean)
Skrov...Dubbel, vilket gör den osänkbar

Terhi 450 CC – Den mångsidiga motorbåten för alla dina äventyr

Är du på jakt efter en mångsidig motorbåt som passar för både stugförbindelser och familjeutfärder? Då är Terhi 450 CC båten för dig. Denna båt är designad för att ge dig en unik och oförglömlig upplevelse på vattnet. Med sin mittpulpet och smarta interiör är denna båt perfekt för alla typer av fiske, från kast- och nätfiske till trolling. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller bara vill njuta av en lugn dag på sjön, kommer Terhi 450 CC att uppfylla dina behov.

Terhi 450 CC är baserad på den populära Terhi 445-modellen, men med en förstärkt akterspegel som tillåter montering av en utombordare på upp till 40 hk. Denna förbättring innebär att båten kan hantera tuffare förhållanden och ger dig möjlighet att utforska vidare. Med högre motoreffekt presterar båten bättre och har större bärkapacitet, samtidigt som den är enklare att lyfta i plan. Detta gör Terhi 450 CC till ett utmärkt val för både korta och långa resor.

Båten har fyra låsbara förvaringsutrymmen och en låsbar stuvplats för årorna. Dessa funktioner ger dig gott om utrymme för all din utrustning, oavsett om du planerar en fisketur eller en helgutflykt med familjen. Styrpulpeten har flyttats till båtens mitt för bättre balans, vilket gör det bekvämt, lätt och framför allt tryggt att röra sig ombord.

Båtens batteri och huvudströmbrytare är placerade i pulpeten, vilket förbättrar tyngdpunkten och ger mer förvaringsplats under akterbänken. Det finns plats för två separata bränsletankar under akterbänken, vilket ger dig möjlighet att spendera mer tid på vattnet utan att behöva oroa dig för att bränslet ska ta slut.

Terhi 450 CC är tillverkad med en dubbelskrovskonstruktion som garanterar osänkbara båtar och tysta åkturer, även i hårdare sjögång. Mellan de två ABS-plastskroven sprutas ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Polyuretanskummet mellan ABS-skroven förstärker konstruktionen, ger vridstyvhet, fungerar som flytkropp samt dämpar skrovburna ljud. Denna konstruktion ger dig en säker och stabil färd, oavsett väderförhållanden.

Båttillbehör som båtkärra 80 Km/h ingår samt Garmin plotter vid snabb affär.

Kontakta oss idag för att uppleva den mångsidiga och robusta Terhi 450 CC

Vi reserver oss för att texten inte stämmer då säljaren har skrivit den. Båten skall inspekteras och godkännas på plats.

Kolla in vår senaste inköp HÄR

Se hur den tar sig fram i vattnet HÄR

Terhi 450

[advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″ width=”100%” height=”800″]

KONTAKT

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top