skip to Main Content

SEALINE har sätter trender och har utvecklat båtbyggarkonsten för att skapa en ljus atmosfär och mycket ljus. Stilen på motorbåtarna kännetecknas därför av stora panoramafönster, glas i full längd, takfönster, stora skrovfönster och elektriska takfönster.

Från den första skissen till den slutliga ritningen utvecklas varje SEALINE för att få ut det mesta av volym och rymd. Oavsett om det är sängens storlek, fri ståhöjd eller lagringsutrymme, sätter SEALINE ofta trenderan och nya standarder för de bästa varumärkena över hela världen i respektive storleksklasser. För att ge ännu mer utrymme skapade SEALINE olika innovativa detaljer: rörliga sittgrupper eller i lounge eller salong, svängbara ryggstöd och infällbara bord som ger dig en mängd möjligheter.

Sealines båtägare och deras gäster vill njuta av sin tid på havet till fullo – detta kräver ett perfekt samspel mellan stil och teknik. Designen av SEALINE är genomtänkt och så intelligent att båten uppfyller även de högsta kraven på prestanda, sjögång, komfort och säkerhet ombord.

CRUISER SERIES
FLYBRIDGE SERIES
SPORT SERIES
Back To Top