skip to Main Content

Hanse 588 2018 S/Y Superstar (i HYW charterprogram)

Hanse 588 S/Y Superstar från 2018 ligger i charterprogram i Kroatien och söker båtägare.

487 800 € excl. VAT

Båtnummer...588
Båtfabrikat...Hanse
Båtmodell...588
Tillverningsår...2018
Hemmahamn...Marina Kastela, Kroatien
Kabin inkl. salong...5+1
Längd...17,20 m
Bredd...5,20 m
Djup...2,60 m
Vikt...19,8 ton
Motorfabrikat...Volvo Penta
Motoreffekt...110hk
Försegel ...Självslående fock
Storsegel...93 m2
Självslende fock...64 m2
Total segelyta...157 m2
CE Certifikat...A (ocean)
Design...Judel/vrolijk & co

En segelbåt i charter Hanse 588 2018 med avkastning

 

Denna begagnade segelbåt är en perfekt möjlighet och ingång till  ”Hanse Yachting World”  där du under en kortare period och med mindre kapital får tillgång till alla fördelar i Hanse Yachting World med BohusCharter och Croatia Yachting.

Hanse 588 är i första hand en segelbåt som är vid teknikens framkant. Det designades av Judel/Vrolijk & Co och båten imponerar med rena linjer och en sportig karaktär. I andra taget ger den perfekta kombinationen av självgående fock som standard  för kryssbogar och Reacher för långfärdssegling. Genom hydrauliska och elektriska stöd kan varje manöver lätt utföras av en person. Den stora valfria T -topen i cockpit skyddar mot sol och regn och levereras med ett integrerad ljus- och ljudsystem .

Dessutom erbjuder den stora sittbrunnen en valfri BBQ-bar med grill, diskbänk och frys. En bred trappa leder ner till badbryggan, som drivs av hydrauliska gångjärn .

Den exklusiva interiören presenterar sig väl med en harmoniserande material- och rumskoncept och sätter nya trender för Hanse Yachts. Former med limmade kurvor skapar känslan av fristående möbler och ger en utsökt modern och elegant interiör. Känslan av handgjorda trädetaljer löper horisontellt genom hela båten och förmedlar rymd och lugn .

 

Bra beläggning och avkastning

Beläggningen på denna Hanse 588 har under 2018 varit 26 veckor. Avkastningen och prognos över normalår är beräknad på 20 veckor på denna Hanse 588 och redovisas efter intresseanmälan.

 

Bohus Yachts AB innehar generalagenturen för Hanse och är den officiella återförsäljaren av Hanse i Sverige och säljer och förmedlar nya båtar. Denna Hanse 588 ligger i charter med vår samarbetspartner i Split.

Kontakta oss med frågor och för mer information.

KONTAKT

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top