skip to Main Content

Motorbåt Jeanneau Merry Fischer 695

Snabba fakta
Ärende id...2023-139
Brand...Jeanneau
Model...Merry Fischer 695
Year...2021
Harbour...Portside marina
Cabins incl. saloon...1
Length...6,71 m
Beam...2,54 m
Draft...0,9 m
Cruising speed...24-28 knop
Max speed...30 knop
Engine...Utombordare Yamaha F150 DETL
HP...150 hp
Bränsletank ...170 L
Vikt ...1625 kg
Vattentank...50 l
Wastetank...64 l
Omdöme
Bra egenskaper enl värderingsman...Mycket Bra 5
Servicehistorik...Mycket Bra 5
Skick (tekniskt)...Mycket Bra 5
Garanti och Ansvar

Annonsering för annans räkning ärendenr 2023-139. Finns för visning i Portsidemarina. Uppgifter i text och beskrivningar garanteras ej i alla delar utan vi reserverar oss för ev avvikelser. Utrustning ombord i objektet är det som gäller. Köparen får själv besiktiga och godkänna objektet före tillträde och leverans.

Motorbåt Jeanneau Merry Fisher 695 2021

Upptäck denna fantastiska hyttbåt – perfekt för familjecruising, fiske, bad och mycket mera

Är du redo att ta din båtupplevelse till nästa nivå? Med den eleganta och mångsidiga motorbåten Jeanneau Merry Fisher 695 kommer du att få en båt som inte bara är trailerbar, utan också är redo att erbjuda dig en mängd olika äventyr på vattnet. Vi presenterar stolt Merry Fisher 695, din nyckel till en värld av avkoppling och nöje.

Utforska Olika Vattenaktiviteter i motorbåt

Merry Fisher 695 är den ultimata multibåten för alla dina äventyr. Oavsett om du planerar familjeutflykter, fiskeäventyr eller avkopplande helger, är denna båt designad för att göra dina dagar på vattnet minnesvärda. Med sin eleganta vindruta och stora skjutbara glasdörrar är Merry Fisher 695 inte bara praktisk, den är även vacker att se på.

Komfortabel och praktisk motorbåt

När du kliver ombord på Merry Fisher 695 kommer du att bli imponerad av den välplanerade kabinen som bekvämt rymmer upp till 4 personer. Här hittar du allt du behöver för att njuta av dina utflykter till havs i stil och komfort.

Äventyret i motorbåt väntar

Merry Fisher 695 är en båt som är enkel att hantera och perfekt för spontana äventyr. Oavsett om du vill utforska nya platser på egen hand, ta med familjen på en eftermiddagstur, eller njuta av en avkopplande kväll med vänner vid solnedgången, så är Merry Fisher 695 redo att ta dig dit du vill.

Säkerhet och Prestanda

Med en högpresterande motor och ett stabilt skrov kan du vara säker på att Merry Fisher 695 kommer att leverera en trygg och bekväm körupplevelse. Den här båten är designad för att ge dig imponerande topphastigheter och låta dig njuta av kustkryssningar med lätthet.

All Inkluderad Utrustning

När du köper en Merry Fisher 695 ingår en imponerande lista med utrustning. Från bogpropellern och Garmin ECHOmap Plus 92SV med ekolod till takluckan och pentryt med gasolkök och kylskåp, kommer du att vara välutrustad för alla dina äventyr på vattnet. Dessutom ingår även bäddset, gardiner, solbädd och mycket mer.

Förmånlig Finansiering och Försäkring

Vi erbjuder förmånlig finansiering via Swedbank Finans eller Wasa Kredit och försäkring via Pantaenius eller Alandia, så du kan vara trygg och säker när du tar hand om din nya motorbåt.

Så varför vänta att köpa motorbåten?

Upplev havets enkla nöjen i en motorbåt som Merry Fisher 695. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna fantastiska båt och hur du kan göra den till din egen.

Se videor för att få en närmare titt på den här sköna hyttbåten Merry Fischer:

Video 1

Video 2

 

Skapa minnen på vattnet med Merry Fisher 695!

 

https://hanseyachts.se

Köpa motorbåt – BohusYachts

We reserve the right for any errors in the specification and for the right to correction in the specification in order that any deviations in the specification may exist. The equipment and specification that is on board is the one that applies.

Vi förbehåller oss för eventuella fel i specifikation och för rätten till korrigering i specifikationen för att eventuella avvikelser i specifikationen kan finnas. Den utrustning och specifikation som är ombord är den som gäller. Båten godkännes av köparen på plats.

[advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″ width=”100%” height=”800″]

Utrustningsspecifikation Merry Fischer 695 2021

Ladda ned

Informationen och utrustningslistan antages vara korrekt, men vi reserverar oss för felaktigheter och båten säljes med den utrustning som är monterad ombord. Båten skall besiktigas och godkännas på plats.

KONTAKT

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top