skip to Main Content

Ny segelbåt Hanse 388

Ny segelbåt Hanse 388

Hanse 388 sittbrunn
Ny segelbåt
Hanse 388 sittbrunnNy segelbåt

NU MED SOMMARRABATT 200 000 SEK. Ditt pris 3 275 000 SEK inkl moms och 2 620 000 SEK ex moms eller högstbjudande. Lyftbar moms.

SNABBFAKTA

Modell ...Hanse 388
Båtfabrikat...Hanse
Båtmodell...388
Tillverningsår...2024
Leverans...Portsidemarina
Kabin inkl. salong...4
Label...
Försegel ...Självslående fock
Storsegel...43.50 m2
Självslende fock...39.00 m2
Total segelyta...72.00 m2
CE Certifikat...A - 12
Design...Judel/vrolijk & co
Längd...10.99 m
Bredd...3.90 m
Djup...2.06 m
Vikt...8.27 ton
Motorfabrikat...Yanmar
Motoreffekt...39 hk
OMDÖME
Bra egenskaper enligt värderingsman...Mycket bra 5(1-5)
Servicehistorik...Mycket Bra 5 (1-5)
Skick (tekniskt)...Mycket Bra 5(1-5)

GARANTI OCH ANSVAR

Försäljningsobjektet förmedlas för annans räkning ärendenr 2024-142 av oss i befintligt skick och priset är med hänsyn till sin ålder. Uppgifter i text och beskrivningar garanteras ej i alla delar utan vi reserverar oss för ev avvikelser. Utrustning ombord i objektet är det som gäller. Köparen får själv besiktiga och godkänna objektet före tillträde och leverans.

Ny segelbåt i denna Hanse 388 – Din drömsegelbåt för våren 2024

Drömmer du om att segla de öppna haven med stil och komfort? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vår splittnya Hanse 388 är redo för leverans våren 2024 och är den ultimata segelbåten för både erfarna sjömän och nybörjare.

Designad för Komfort och Prestanda

Vår Hanse 388 har en imponerande utrustningslista som inkluderar navigation och underhållningspaket, komfortfunktioner och ett performancepaket. Du får allt du behöver för en bekväm och spännande segling.

Exteriört

Vitt skrov med en mörkgrå vattenlinje
Flexiteak i sittbrunn och på badplattform för extra komfort och stil
Elektriskt ankarspel både i fören
Seldén rullmast för enklare hantering
Rymlig sittbrunn med fällbara helmsmans seats
Sprayhood för skydd mot väder och vind
Varm- och kallvatten dusch vid badplattform

Interiört

Eleganta möbler i French Oak faner
Golvet pryds av vackert Noco Nero trälaminat
Bekväm och smakfull Sorento Charcoal dynor
Utrustad med toalett/dusch
Skylights med myggnät och mörkläggning
SLS LED-ljussystem för stämning och praktisk belysning
Eberspächer Airtronic D4 värmare för en behaglig atmosfär ombord

 

Ny Segelbåt för Hela Familjen

Med en rymlig owners cabin, två aktre kabiner, och en salong med L-formad kök, finns det gott om utrymme för familj och vänner att njuta av. Galleyn har gott om arbetsytor och är utrustad med spis och ugn, medan kylboxen med 140 liter rymmer allt du behöver för dina kulinariska äventyr till sjöss.

Din Perfekta Segelupplevelse

Med en imponerande L-köl på 2,06 meter och självslående focken med easy sailing-konceptet är seglingen en ren glädje. Hanse 388 levererar både fart och höjd och är utrustad med CE-märkning Oceankategori A-6, vilket innebär att du kan segla säkert även över öppet hav.

Medföljande Utrustning

Förtöjningsgods, tampar, fendrar och mycket mer ingår, så du är redo att segla iväg på ditt äventyr så fort båten levereras. Läs vidare standardspecifikation och utrustningslista

Upptäck denna nya Hanse 388 och låt ditt seglingsäventyr börja våren 2024.

Kontakta oss idag för att säkra din drömsegelbåt och bli en del av Hanse-klubben. Båten är bottenmålad, riggad och redo att erbjuda dig den ultimata segelupplevelsen.

Välkommen ombord på din nya Hanse 388

 

Finansiering

erbjuds via Swedbank Finans eller Wasa Kredit för de som önskar det.

För mer information om ny segelbåt till salu, tveka inte att kontakta oss. Denna Hanse 388 väntar på sin nästa kapten. Är det du?

Läs mera om en Ny Hanse 388

https://hanseyachts.se

Vi förbehåller oss rätten till eventuella fel i specifikationen och för rätten till korrigering i specifikationen. Den utrustning och specifikation som är ombord är den som gäller. Båten skall godkännas på plats.

[advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″ width=”100%” height=”800″]

Utrustningsspecifikation

Ny segelbåt – Hanse 388#354 2024

Snabba fakta:

LOA 11,40m
Skrovlängd 10.99m
Bredd 3,90 m
Drjup 2,06 m
Vikt 8 093 kg
Bränsletank 160 l,
Vattentank 295 l
Wastetank 38 l
Rigghöjd 17,60m
Mainsail fullbattened 43,5 m2 Self tacking jib 28,5 m2

CE cert A-6 / B -10
Motor Yanmar 3YM30AE 29,4 kW med saildrive
Motortimmar 0 timmar
Bogpropeller XG3101 Swingthruster Quick 1000W incl batteri o laddare

Design av Judel och Vroljik o Hanse Yachts Design

Utrustningspaket

XW 2000, XW2001, XW2002 Navigation package upgrade med B&G och B&G plotter Zeus

12”m Wifi, 2 triton multiinstrument, Navionic kartkort 45 plus. AIS Class B transponder

XW 3000 Cruising package med bla; sittbrunsbord, badplattform, flexiteak i sittbrunn, helmsmans seats, elektriskt ankarspel i fören med ankare och kätting, öppningsbara takfönster i aktersalonger, batteruuppgradering, Hanse safety Cloud,

XW 5000 Comfort package med bl a SLS LED lightsystem, 2 ventiler i takluckor, formsydda sittbrunnsdynor, mörkläggning för alla fönster och takluckor.

XW7000 Entertainment package med Fusion MSRA70N stereo med Bluetooth manövrering i sittbrunn med 2+2 högtalare,, remote control, laddplats för mobil.

XW4000 Performance package med laminatsegel triradial jib (självslående fock) och mainsail för inmast furling och 2 st svarta GPS rattar och fall av Dyneema.

Exteriört

Vittskrov, mörkgrå vattenlinje, standard däck, flexiteak i sittbrunn och på badplattform, GRP rattar svarta, 2 st Lewmar 40 ST EVO, guard rails, elektriskt ankarspel i fören med vfz 16 kg ankare m 30 m 8mm vfz kätting, ankare i aktern med kätting och lina, Seldén rullmast, batteriuppgradering med 2 160 Ah+ 80 Ah AGM batterier, bogpropeller, fast sittbrunnsbord med kylfack och fällbara bordsskivor i teak, cockpit cushions mörkgråa, sprayhood mörkgrå, varm / kall dusch vid badplattform. Sittbrunnen är rymlig och med fällbara helmsmans seats med dynor. 2 st öppningsbara takluckor till aktre kabinerna , I mantågen finns 2 öppningar midskepps för att underlätta av och på midskepps. 2 st soldynor på fördäck samt formsydda dynor i sittbrunn ingår samtliga i grå kulör.

Interiört

1 st toalett/dusch, skylights med myggnät och mörkläggning och mörkläggning av skrovfönster med plisseér, SLS LED light system för manövrering av ljusgrupper, värmare från Eberspächer Airtronic D4 med utblås i all kabiner, toaletter och salong

Layout A1, B2, C2 m 3 cabiner och med 1 toalett/dusch. Furniture French Oak,
Floorboard Noco nero
Upholstery Sorento Charcoal

Under däck i A1 finner du en owners cabin med dubbelbädd med garderober. C2 är med två aktre kabiner med dubbla kojer i vardera kabin. I B2 finns en salong, galley och en toalett med duschutrymme. Galleyn är i L-form och har gott om arbetsytor, spis med ugn samt luckor och lådor för det mesta. Kylbox med kylskåp 140l är Hanse-standard och med åtkomst både ovanifrån via en lucka i bänkytan och via en kylskåpsdörr vid ståytan. Salongen är funktionell och rymlig och inbjuder till trevlig samvaro med familjen och med vännerna.

Övrigt

Förtöjningsgods, tampar, fendrar m.m. medföljer.

Denan nya segelbåt är bottenmålad inkl saildrive, riggad med samtliga el-anslutningar och fall och monterade segel samt sprayhood. Båten är sjösatt och handover sker i i Portsidemarina på Svenska västkusten.

Med 2,06 m ́s L-köl är det en segelbåt som är  enastående att kryssa med och den självslående focken med easy sailing-konceptet gör det till en ren glädje. Hanse 388 levererar bra fart och höjd. Hanse 388 har även en CE-märkning med Oceankategori A-6, vilket innebär att du kan segla över öppet hav säkert.

 

”Lämnade uppgifter är lämnade av säljaren/båtägaren och förväntas vara korrekta men kan ej garanteras. Avvikelser kan förekomma och inget vi tar ansvar för som förmedlare. Utrustning ombord i båten är det som gäller. Köparen skall godkänna båten på plats“

Hanse 388 2018 S/Y Bristol Queen III

KONTAKT

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Back To Top