skip to Main Content

Segelbåt till salu Hanse 388 2018

Välutrustad begagnad segelbåt till salu i denna Hanse 388 2018

2 695 000 SEK inkl moms och 2 156 000 SEK ex moms eller högstbjudande. Lyftbar moms.

SNABBFAKTA

Modell ...Hanse 388
Båtfabrikat...Hanse
Båtmodell...388
Tillverningsår...2018
Hemmahamn...Svinninge Marina
Kabin inkl. salong...4
Label...
Försegel ...Självslående fock
Storsegel...43.50 m2
Självslende fock...39.00 m2
Total segelyta...72.00 m2
CE Certifikat...A - 12
Design...Judel/vrolijk & co
Längd...10.99 m
Bredd...3.90 m
Djup...2.06 m
Vikt...8.27 ton
Motorfabrikat...Yanmar
Motoreffekt...27 hk
OMDÖME
Bra egenskaper enligt värderingsman...Bra 4(1-5)
Servicehistorik...Bra 4 (1-5)
Skick (tekniskt)...Bra 4(1-5)

GARANTI OCH ANSVAR

Försäljningsobjektet förmedlas för annans räkning ärendenr 2023-136 av oss i befintligt skick och priset är med hänsyn till sin ålder. Uppgifter i text och beskrivningar garanteras ej i alla delar utan vi reserverar oss för ev avvikelser. Utrustning ombord i objektet är det som gäller. Köparen får själv besiktiga och godkänna objektet före tillträde och leverans.

Begagnad Segelbåt Hanse 388

Låt oss presentera S/Y Bristol Queen III, en framstående begagnad segelbåt av märket Hanse 388 från 2018, nu tillgänglig till salu.

HANSE 388 öppnar en spännande värld av möjligheter. Det unika belysningskonceptet är centrerat runt stora takfönster och en mängd däck och skrovfönster garanterar att du lever med det bästa av solljuset. Den kraftfulla, höga riggen och det snabba skrovet från judel / vrolijk & co gör att du får seglingsglädje bortom jämförelse. Den stora och välplanerade sittbrunnen och däcket erbjuder gott om utrymme för avkoppling och bekväm segling.
När du väljer en segelbåt av Hanse får du den senaste designen inom segelbåtar och senaste tekniken beträffande utrustning.

Om du drömmer om den perfekta balansen mellan stil, komfort och prestanda på sjön, är detta den segelbåt du har letat efter!

Denna Hanse 388 erbjuder ett imponerande layout med 3 cabiner, exakt specificerat som A1- B2 – C2..

Båten har tidigare varit uthyrd till erfarna familjer i Stockholms skärgård. Båten är fackmannamässigt reparerad av välrenommerat varv efter en grundstötning och all dokumentation finns för påseende.

Segelbåtens utrustning:

 • B&G Navigation Pack med en skarp 12” B&G Plotter, vilket gör navigering till en bris.
 • Cruising Package med lyxigt synthetic teak i en chic Scrubbed Black nyans.
 • Performance Package som innefattar Elvström Sails FCL-laminatsegel och Code C, för dem som sätter värde på effektivitet och snabbhet.
 • Comfort Package för maximal komfort på öppet vatten.
 • En Entertainment Package som inkluderar en Fusion stereo med Bluetooth och 2 x 2 högtalare, så att du kan njuta av dina favoritlåtar när du kryssar.

Båtens däck är utrustad med ljus, bekväma sittplatser med sittbrunnsdynor i Dark Grey, en infällbar badplattform med stege och mycket mer. Förutom detta, kan man njuta av modern teknologi såsom LED TV på 32 tum med AppleTV 4K, B&G radar, och B&G autopilot.

Segelbåtens Motor

En pålitlig Yanmar 3YM30AE på 27 hk med en 3-bladig Foulding propeller. Batteriet har även uppgraderats för att säkerställa att du har all kraft du behöver för dina äventyr till sjöss.

Ytterligare utrustning

Sittbrunnstält,av Kapell &Annat  larm, värmare från Eberspächer Airtronic med utblås i varje cabin, toa och salong, samt en rad andra funktioner gör detta till en oslagbar paketdeal.

Viktigt att notera: Båten ligger i bolag, vilket innebär att momsen är lyftbar. Den har också hyrts ut några veckor per säsong till erfarna seglare och familjer, vilket vittnar om dess driftsäkerhet och popularitet.

Uppgifterna på utrustningslistan är lämnade av båtens ägare. Medan vi inte har möjlighet att gå igenom varje detalj, förväntas uppgifterna vara korrekta.

Pris för ny Hanse 388 segelklar och lika utrustad för leverans 2024,

cirka 3 800 000 SEK inkl moms

 

Finansiering

erbjuds via Swedbank Finans eller Wasa Kredit för de som önskar det.

För mer information om denna underbara begagnad segelbåt till salu, tveka inte att kontakta oss. Denna Hanse 388 väntar på sin nästa kapten. Är det du?

Läs mera om en Ny Hanse 388

https://hanseyachts.se

Vi förbehåller oss rätten till eventuella fel i specifikationen och för rätten till korrigering i specifikationen. Den utrustning och specifikation som är ombord är den som gäller. Båten skall godkännas på plats.

[advanced_iframe securitykey=”f3b79cd455d02458be81770e4c00721814d29433″ src=”http://kalkylsnurran.se/index.php/show/index/606″ width=”100%” height=”800″]

Hanse 388 2018 S/Y Bristol Queen III

KONTAKT

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Back To Top