skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
Smart Båtägande är ett fördelaktigt sätt att finansiera sin nya båt

Att köpa segelbåt som charterbåt av oss är med nya “share-ekonomin” allt enklare att förstå. Du inser snabbt vid granskning av kalkylerna att du får bättre avkastning, underhåll och service av och med Hanse och bättre trygghet avseende ditt ägande.

Vi är människor som utöver att ha god sjövana och seglingserfarenhet en bakgrund inom industri och handel. Våra koncept är byggda av marknadsförare, båtfolk och jurister. När du köper ny Hanse eller Moody som charterbåt enligt vårt Smart Båtägande och hyr ut båten med BohusCharter hamnar du bland de första i kön till alla inkommande bokningar, bra beläggning och resultat. För helcharter förutsätts båten ligga vid någon av våra baser i Sverige.

Vid komplett charter hanterar vi skötsel av charterbåten under chartersäsong, in/utcheckningar samt ser till att serviceprogram för motor etc. följs. Base management med marinaservice och in/ utcheckning utförs i Smart Båtägande på östkusten av Gåshaga Marina och på västkusten av Bohuscharter. Vi ser till att charterbåten är servad besiktigad och genomgången av mycket kunnig personal.

I Sverige erbjuder vi  Smart Båtägande med komplett charter och placering i våra baser men även charterservice och uthyrning i vårt Charter Light vid privatägd segelbåt.

Du bokar tidigt inför varje säsong veckor du själv önskar nyttja charterbåten och vi anpassar därefter charterbokningar efter dina val .

Vi har en stor upparbetad kundkrets i våra register som vi aktivt jobbar med för att nå bästa resultat. Viktigt är att kunden har nautisk kompetens och erfarenhet för de båtar i den storlek de skall hyra. Detta regleras i de avtal vi skriver med kunden, här dokumenteras erfarenhet och nautisk kompetens m.m.

Om du har frågor eller vidare funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!   Läs mera :  Smartbatagande

Vi har arbetat med charter, uthyrning, båtservice och båtförsäljning till privatpersoner och företag sedan 1992.

Hanse Yachting World - Charterbåt i Kroatien

Köpa ny båt i Hanse yachting World – Kroatien. Finansiering av hela båten pris eller 60 procent av båtens pris.

Du har eget kapital till 60 procent eller via banklån och vi finansierar resterande med leasing och charteravtal i 6 säsonger. Efter 6 säsonger kan ni förlänga eller ta charterbåten ur programmet och ta hem båten till Sverige. Ni betalar då endast moms på marknadsvärdet och en avgift. Alternativt säljer vi er båt. Finansierar du hela båten erhåller du en nettoavkastning enligt våra avkastningsplaner.

Smart Båtägande - Charterbåt i Sverige

Köp ny segelbåt i Smart Båtägande  –  Sverige.  Finansiering av hela båtens pris med eget kapital och via Swedbank Finans Båtlån och som sedan hyrs ut av BohusCharter i Sverige.

Båten är verksam i charter i 6 säsonger. Efter 6 säsonger kan ni förlänga eller ta charterbåten ur programmet och ta hem båten till en egen båtplats. Ni betalar då endast moms på marknadsvärdet och en avgift. Vi sköter allt från sjösättning, till vinterförvaring och då får ni nettoavkastning efter vår svenska och kortare säsong.

Smart Båtägande med charterkoncept
Hanse 455 Charter Edition - Skandinavien

Hanse 455 4 kabiner A2, B2, C1, D1, crewcabin

Navigation pack bas, Cruising package bas, Comfort pack bas, Performance pack bas, Bow thruster, Charter-utrustad. Inklusive transport, riggning, installation, sjösättning och klar vid marinan.

Pris:

För att få veta mera om intäkter, kostnader och din avkastning:

JA, JAG VI VETA MER
Moody 45DS Charter Edition - Skandinavien

Moody 45 DS Däcksalong 3 kabiner

Navigation pack bas, Cruising package bas, Comfort pack bas, Performance pack bas, Bow thruster, Charter-utrustad. Inklusive transport, riggning, installation, sjösättning och klar vid marinan.

Pris:

För att få veta mera om intäkter, kostnader och din avkastning:

JA, JAG VI VETA MER
Charterbåt Hanse 505 i Kroatien

Hanses lillasyster i premiumklassen 505-modellen från Hanse Yachts är en bekväm cruisingseglare, som seglar snabbt(Fast cruising), är lätt att segla shorthanded med självgående fock(Easy sailing), med stora utrymmen och med ytor och mycket bekvämlighet. Båten är funktionellt inredd och med vår skandinaviska färgsättning gör interiören mycket tilltalande. Den är utrustad med 5 hytter och två toaletter samt en crew-cabin, cruisng paket, comfort paket, entertainment paket, aircond, värme, elaggregat, inverter, kyl, frys, rullmast, bimini m.m.

Charterbåt Hanse 455 i Kroatien

Hanse 455 är en av de mest väldesignande i Hanseprogrammet med ett styvt skrov och med skrov som är självbärande för den höga riggen från Selde ́n. Även denna modell från Hanse Yachts är en bekväm cru- isingseglare, som seglar snabbt(Fast cruising), är lätt att segla shorthanded med självgående fock(Easy sa- iling), med stora utrymmen och med mycket bekvämlighet. Båten är funktionellt inredd och med vår skandinaviska färgsättning gör interiören mycket tilltalande. Den har fyra hytter och två toaletter om- bord, cruisng paket, comfort paket, entertainment paket, aircond, värme, elaggregat, inverter, bimini m.m.

Kalkyl

Hanse 505, lyxutrustad färdig för charter, kostar: 433 000 €

Förväntad hyresintäkt under 5 år/7 år i Kroatien:257 000 € / 334 000 €

* alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för ev prisändringar.

Kalkyl

Hanse 455, utrustad färdig för charter, kostar:  340 000 €

Förväntad hyresintäkt under 5 år/7 år i Kroatien:  195 000 € / 240 000

* alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för ev prisändringar.

Back To Top