skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120
Hanse Yachting World är ett fördelaktigt sätt att finansiera sin nya båt

Att köpa segelbåt som charterbåt av oss är med nya “share-ekonomin” allt enklare att förstå. Du inser snabbt vid granskning av kalkylerna att du får bättre avkastning, underhåll och service av och med Hanse och bättre trygghet avseende ditt ägande.

quotes-02

Vi är människor som utöver att ha god sjövana och seglingserfarenhet en bakgrund inom industri och handel. Våra koncept är byggda av marknadsförare, båtfolk och jurister. När du köper ny Hanse som charterbåt enligt vårt Smart Båtägande och hyr ut båten med BohusCharter hamnar du bland de första i kön till alla inkommande bokningar, bra beläggning och resultat. För helcharter förutsätts båten ligga vid någon av våra baser i Sverige.

Väljer du Kroatien är det vårt Hanse Yachting World med bas i Marina Kastella eller på någon annan bas i Kroatien som hanteras i Hanse Yachting World på plats.  Service och garantier följer med båten och hanteras i Hanse Yachting World av återförsäljaren av Hanse i Kroatien.

Vid komplett charter hanterar vi skötsel av charterbåten under chartersäsong, in/utcheckningar samt ser till att serviceprogram för motor etc. följs. Basemanagement med marinaservice och in/ utcheckning utförs i Hanse Yachting World och av vår partner i Kroatien. Vi ser till att charterbåten är servad besiktigad och genomgången av mycket kunnig personal.

I Sverige erbjuder vi  Smart Båtägande med komplett charter och placering i våra baser men även charterservice och uthyrning i vårt Charter Light.

Du bokar tidigt inför varje säsong veckor du själv önskar nyttja charterbåten och vi anpassar därefter charterbokningar efter dina val .

Vi har en stor upparbetad kundkrets i våra register som vi aktivt jobbar med för att nå bästa resultat. Viktigt är att kunden har nautisk kompetens och erfarenhet för de båtar i den storlek de skall hyra. Detta regleras i de avtal vi skriver med kunden, här dokumenteras erfarenhet och nautisk kompetens m.m.

Om du har frågor eller vidare funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!   Läs mera :  Smartbatagande

Vi har arbetat med charter, uthyrning, båtservice och båtförsäljning till privatpersoner och företag sedan 1992.

adriatic_challenge_2015_yacht_charter_croatia_base (09)
Hanse Yachting World - Charterbåt i Kroatien

Hyra ut båt i Kroatien. Finansiering via eget kapital, bank eller leasing och en avkastning varje år med charteravtal i  6 säsonger. Efter 6 säsonger kan ni förlänga eller ta charterbåten ur programmet och ta hem båten till Sverige. Ni betalar då endast moms på marknadsvärdet och en avgift. Alternativt säljer vi er båt.

sb_01
Smart Båtägande - Charterbåt i Sverige

Hyra ut båt i Sverige. Ett båtägande där du finansierar båten med eget kapital, banklån och som hyrs ut i Sverige med Smart Båtägande. Vi sköter allt från sjösättning, till vinterförvaring och då får ni avkastning som är anpassad efter vår svenska och kortare säsong.

Hanse Yachting World
Hanse 505 Charter Edition

med “Boka tidigt rabatt” (Early Bird Discount) t o m 29 augusti 2016.

5 kabiner A2, B2, C1, D1, crewcabin

Navigation pack bas, Cruising package bas, Comfort pack bas, Performance pack bas, Bow thruster, Charter-utrustad. Inklusive transport, riggning, installation, sjösättning och klar vid marinan.

Pris: 309 300 € *  Gäller tom 29 augusti 2016  *enligt Hanse prislista 1 Juli 2016 i Euro och exkl VAT.

För att få veta mera om intäkter, kostnader och din avkastning:

JA, JAG VI VETA MER
hanse_505_01
Hanse 575 Charter Edition

med “Boka tidigt rabatt” (Early Bird Discount) t o m 29 augusti 2016.

5 kabiner A2, B2, C2, D2, crewcabin

Navigation pack bas, Cruising package bas, Comfort pack bas, Performance pack bas, Bow thruster, Charter-utrustad. Inklusive transport, riggning, installation, sjösättning och klar vid marinan.

Pris: 492 600 € *  Gäller tom 29 augusti 2016  *enligt Hanse prislista 1 Juli 2016 i Euro och exkl VAT.

För att få veta mera om intäkter, kostnader och din avkastning:

JA, JAG VI VETA MER
hanse_505_18
Charterbåt Hanse 505 i Kroatien

Hanses lillasyster i premiumklassen 505-modellen från Hanse Yachts är en bekväm cruisingseglare, som seglar snabbt(Fast cruising), är lätt att segla shorthanded med självgående fock(Easy sailing), med stora utrymmen och med ytor och mycket bekvämlighet. Båten är funktionellt inredd och med vår skandinaviska färgsättning gör interiören mycket tilltalande. Den är utrustad med 5 hytter och två toaletter samt en crew-cabin, cruisng paket, comfort paket, entertainment paket, aircond, värme, elaggregat, inverter, kyl, frys, rullmast, bimini m.m.

hanse_455_15
Charterbåt Hanse 455 i Kroatien

Hanse 455 är en av de mest väldesignande i Hanseprogrammet med ett styvt skrov och med skrov som är självbärande för den höga riggen från Selde ́n. Även denna modell från Hanse Yachts är en bekväm cru- isingseglare, som seglar snabbt(Fast cruising), är lätt att segla shorthanded med självgående fock(Easy sa- iling), med stora utrymmen och med mycket bekvämlighet. Båten är funktionellt inredd och med vår skandinaviska färgsättning gör interiören mycket tilltalande. Den har fyra hytter och två toaletter om- bord, cruisng paket, comfort paket, entertainment paket, aircond, värme, elaggregat, inverter, bimini m.m.

Kalkyl

Hanse 505, lyxutrustad färdig för charter, kostar: 433 000 €

Förväntad hyresintäkt under 5 år/7 år i Kroatien:257 000 € / 334 000 €

Båtens uppskattade försäljningsvärde efter 5 år/7 år:259 000 € / 173 000 €

Förväntad vinst efter 5 år/7 år: 83 000 € / 74 000 €

Utöver kalkyl har du dina fria ägarveckor, värde: 5 500 € per vecka

Kalkyl

Hanse 455, utrustad färdig för charter, kostar:  340 000 €

Förväntad hyresintäkt under 5 år/7 år i Kroatien:  195 000 € / 240 000

Båtens uppskattade försäljningsvärde efter 5 år/7 år:  204 000 € / 136 000 €

Förväntad vinst efter 5 år/7 år: 60 000 € / 36 000 €

Utöver kalkyl har du dina fria ägarveckor, värde: 3 900 € per vecka

Back To Top