skip to Main Content

BEGAGNADE BÅTAR TILL SALU

Sälj din båt, tjäna pengar - spara tid

Säljaren får gratis förhandsvärdering av sin båt. Säljaren får gratis annonsering på Facebook, ScanBoat, vår hemsida och Blocket vid förmedlingsuppdrag. Snabb och enkel försäljning.

Köp begagnad båt

Det är ett klokt val för den som vill ha en båt till ett förmånligt pris. Hos Bohus Yachts hittar du ett stort utbud av begagnade båtar, både segelbåtar och motorbåtar, som är i utmärkt skick och redo för nya äventyr på vattnet.

Vi är experter på begagnade båtar och våra erfarna säljare hjälper dig gärna att hitta en båt som passar dina behov och önskemål. Alla våra begagnade båtar är noga kontrollerade och testade för att garantera högsta kvalitet och säkerhet.

Begagnade båtar – Segelbåtar och Motorbåtar

Vårt utbud av begagnade segelbåtar är ständigt uppdaterat och vi erbjuder båtar från välkända tillverkare av segelbåtar som Bavaria, Hanse, Jeanneau, Beneteau, Nimbus och många fler. Vi har allt från mindre daycruisers till stora segelbåtar och motorbåtar som passar för längre resor.

Vi är stolta över att erbjuda prisvärda begagnade båtar av högsta kvalitet. Hos oss kan du vara säker på att du hittar en båt som passar just dig och dina önskemål. Besök vår hemsida eller kontakta oss för att boka en visning av våra begagnade båtar.’

Vi säljer och förmedlar begagnade båtar över hela landet och har båtplatser för visningar och förmedling, så kallade förmedlingsplatser, för din begagnade båt på västkusten i Portside marina  och i Svinninge marina i Åkersberga Stockholm i syfte att du lättare skall kunna se de begagnade båtar vi förmedlar

För att sammanfatta budskapet, vi hjälper dig med förmedling av din begagnade båt.

Back To Top